ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/
Люлки, гробове, "битки" по трибуните, а то какво стана? Не знам каква е тази селекция, но нещо не ми харесва.. Е така, днес поиграха бабички на терена. Никаква идея какво да направят, а това не е само този мач. По-скоро си заслужавахме една тройка, ако ЦСКА бяха с по-добър отбор. Професионални играчи, а не могат 3 паса да си подадат. По едно време не ми се вярваше като гледам колко са жалки. Имам въпрос, на който няма да получа отговор. Докога страхливецът - Илиан Илиев, ще пуска разни ЦВЕТНОКОЖИ, които не знаят що е Левски, разни чужденци, които не знаят що е Левски и разни пенсионери, които са с деменция и артрит? Оп, това ни е повече от половината отбор, сори момчета. То се сдържаш, сдържаш, но стига толкова. Майната му, че сме загубили, но тази безидейна игра и това нежелание и неможене, не мога да го простя. Играе тоя пенсионер-инвалид 2-ра група - Марсиньо, а Вутов, Цоневи и колко ли още момчета стоят и чакат. С какво тоя е по-добър, бе?! С какво Ромен Ели е по-добър от който и да е български защитник? Аз не видях една топка да отиграе като хората този страхливец. Днес си мисля, че добре бяхме свалили гащи, само вазелин не си взехме. И аз им ходя на тия безсрамници на всички мачове. "Пълна подкрепа", а? ЦСКА играха по-добре през 70 минути от мача и си заслужиха победата. С толкова много проблеми и какво ли не, играчите им имаха желание...
Ако се уважаваш като треньор не трябва да пускаш Йовов. Да приемем, че е възможно да допуснеш тази грешка веднъж, но кмето играе вече 4-ти мач поред титуляр и нищо не прави. Като прибавим към него и Марсиньо се оказва, че всеки път започваме мача с двама по-малко... Към тях като се прибавят и другите индивиди положението става трагично. Всяка година едно и също - празни обещания, празни надежди и за награда само калъфки, срамове и подигравки.
Re: СТРАХ
madhool написа:Не помня да съм изпитвал толкова болка на мач Левски-ЦСКА!От мач на мач синия отбор губи сърцето срещу ЦСКА.Ако преди години за нас това беше "мача на сезона"-явно сега е така за червените.В това дерби не побеждава този,който е по-дъбър,а по нахъсан.Явно това не може да разберат в Левски.Трябва ни треньор като Кокала,който да ги бие и да играят-това е.Поклон пред Илиян Илиев,но трябва да разбере,че "модела" Мъри в Левски не действа-страх с един нападател.Не ме боли,че загубихме,а че играхме без душа и сърце.Поклон на всички фенове,който бяхме на стадиона-ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ!
който е гледал мача с Литекс , не е изненадан кой знае колко - тогава смените решиха мача , ловчани се умориха , но днес армейците бяха свежи след лежерното първо полувреме.
Последна промяна от NOMER14 на 20 окт 2012 21:26, променено общо 1 път.
- ralka_levskarka
- Контакти:
TodorT написа:Ралке, днес освен Пламен мога да отлича и Гаджев.... и донякъде Пелето! Малко по-късно ще напиша коментара си за мача и ще видиш какво имам предвид
Да Тоше може и да си прав, но.. гледката как един малък човек, а всъщност ТОЛКОВА ГОЛЯМ се ядосва и си хвърля ръкавиците - може да ти скъса сърцето

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
TodorT написа:Ралке, днес освен Пламен мога да отлича и Гаджев.... и донякъде Пелето! Малко по-късно ще напиша коментара си за мача и ще видиш какво имам предвид
очаквано - защото имат най-много мачове със синята фанелка
Това отдавна не е "Вечното дерби", а "Реабилитиращото" такова 

Много кофти, освен че паднахме от една циркова трупа, сега ще направим и специалиста от Плоски мъченик. И за да е пълна иронията, едни смешни човечета които дори не можаха да направят хореография и заготовките им останаха по седалките, сега излезнаха от дупките и отново се помислиха за голяма работа.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Levski4Ever
- Контакти:
Петков написа:Това отдавна не е "Вечното дерби", а "Реабилитиращото" такова
+1

От много време писах опасенията си за мотивацията на състезателите, за прекаленото им възнасяне, че е ненужно. Днес загубата беше логично следствие. За жалост Злобюл позна и трябва да му се извините всички, които не вдявате от критиката. Този отбор, който подкрепяме, от години не е това, което искаме. Нещо е тотално объркано и не е ясно кога ще се поправи. Кризата е от есента на 2006 година поне. Лично за мен такава съществува още от началото на мутренските години. Големият шампионски "Левски" от сезон 1994-1995 така и не намира свои последователи. Онези момчета, както и следващи няколко селекции, все още държаха ниво срещу големия съперник. След това вече не е същото.
Нямаме дух, нямаме желание за този мач. Това е непростимо. НЕДОПУСТИМО. Съдията ни ощети първото полувреме, но той не е главният виновник за случилото се. Трябваше да излезем за победа в този мач от първата до последната минута. След като са ти вкарали позорен гол, просто трябваше да ги натиснем и смачкаме. Имахме цяло полувреме пред себе си, но играта ни беше едно голямо НИЩО.
Вечното дерби отдавна е история. Едно време наистина беше ДЕРБИ, но от години не е така. Беше дерби на две религии, идеологии, имам предвид клубни идеологии. Голям мач беше, но всичко е само минало.
Нямаме дух, нямаме желание за този мач. Това е непростимо. НЕДОПУСТИМО. Съдията ни ощети първото полувреме, но той не е главният виновник за случилото се. Трябваше да излезем за победа в този мач от първата до последната минута. След като са ти вкарали позорен гол, просто трябваше да ги натиснем и смачкаме. Имахме цяло полувреме пред себе си, но играта ни беше едно голямо НИЩО.
Вечното дерби отдавна е история. Едно време наистина беше ДЕРБИ, но от години не е така. Беше дерби на две религии, идеологии, имам предвид клубни идеологии. Голям мач беше, но всичко е само минало.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
NOMER14 написа:TodorT написа:Ралке, днес освен Пламен мога да отлича и Гаджев.... и донякъде Пелето! Малко по-късно ще напиша коментара си за мача и ще видиш какво имам предвид
очаквано - защото имат най-много мачове със синята фанелка
За кой Пламен говорите? Вратарят е с основна вина за гола, друг е въпросът, че той беше от ЗАСАДА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!