Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Obektiven1

Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Мнениеот Obektiven1 » 05 окт 2012 23:35

Хубава победа макар и доста измъчена.Литекс играха като цяло доста смислено и грамотно,докато Левски при Илиян е малко айде на юруш,не може халфовете никакви да ги няма и Пелето да се нагърбва с изнасянето на топката.Личеше си липсата на Гаджев,колкото и да е слаб и оплюван понякога,гърбицата отдавна е доказал че не става,и сега с/у свинете оставаме реално само с Прохазка и Димов в центъра,отделно нямаме резервен централен защитник ако нещо стане с Ели или Ангелов.Както винаги комунистическия боклук бай ганьо развали удоволствието от победат с някакви малоумни бръщолевения за геноциди и т.н,които са май само в неговата празна тиква.Дано мача със свинете се играе на терена,а не извън него,ако е така ще ги бием,макар че не ми се вярва,в последните 12 години е все едно и също,дай ми на мене на ти на тебе.В доста грешна посока като цяло сме тръгнали,вместо да се гради по-млад отбор с бъдеще,за пробив в Европа,се драпа за тая пуста титла,която няма никва стойност освен за статистиката и в ШЛ ще ни размаже първия по-сериозен отбор.Затова нека тая година отново Лудогорец да е шампион,играят най-хубавия и смислен футбол,организационно са супер,имат си и база и стадион,а когато Левски постигне нещо такова нека стане шампион,засега по-добре всяка година да си бичим в ЛЕ.Само Левски !!!
ЕВРОЛУДОГОРЕЦ (party)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 окт 2012 23:36

Като цяло слаб мач! Не ми харесаха и двата отбора, даже в Бг, като изключа Лудогорец, останалите ритат с боца :oops:
Но важни са ви точките на вас, взехте ги!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 окт 2012 23:38

blue avalanche написа:от Levskar_90 на 30 Сеп 2012 11:48
С Тоньо и това треньорче и пишман футболистчета, не очаквам нищо добро - 0:2 за Литекс.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от lazio1997 на 30 Сеп 2012 11:54
0:1
-------------------------------------------------------------------------------------------------
от Sisi 1914 на 30 Сеп 2012 16:46
1:1, но дано да греша!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
от caci на 01 Окт 2012 11:01
Левски не играе добре,а това,че някои от ръководството тръгнали да разправят за шампионска титла,явно не са в реалността или просто си говорят,за да не заспят.Но така май искат пак да замажат очите на феновете и засега успяват в голям процент.Накрая тези които сега им вярват,ще се окажат много изненадани в края на сезона.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Robotop на 02 Окт 2012 23:48
лека нощ Левскари и елате да гледате резила в петък
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Robotop на 05 Окт 2012 16:51
Хайде на стадиона!!!

Днес е много вероятно да уволняваме ръководни кадри
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гледам,гледам...обичайните заподозрени!!!Както се казва в един филм!
Красноармейците и всякакви такива-хич не съм си правил труда да ги "снимам"!
Те са ясни!
На останалите-криво сте се молили!О-О-О вие с малка вяра!!!Както казва Христос!!!
На ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ:
И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕ!!!И само Левски-ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ!!!!

Той не беше ли избран за най-некадърния треньор?ИзображениеИзображениеИзображение

Ти си левскимразец, че подкрепяш Тоньо и сие.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

joro bad

Мнениеот joro bad » 05 окт 2012 23:39

Teo написа:лавино пак се обаждаш неподготвен, ЕДИН Е ХРИСТО СТОЙЧКОВ № 8, ЕДИН ! С тази мисъл ще бъдеш винаги.

Добре де ,,дефанзива", отговори ми, коя е родината му, защото преди време исказвамето му беше дословно ,, България не ми е дала нищо (в частност и цска) и неискам да се връщам там, Испания е страната в коята искам да живея." (интервю на В. Памуков от филм за Стойчков, излъчен по БНТ). Човек който незачита и своите създатели, МАЙКА СИ И БАЩА СИ, без думи....... :idea: :idea: :idea:
И в този ред на мисли, искам пак да ви попитам и най-вече г-н Стойчков, коя е родината ти бре, юроде :?: :evil:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2012 23:41

шивача написа:Като цяло слаб мач! Не ми харесаха и двата отбора, даже в Бг, като изключа Лудогорец, останалите ритат с боца :oops:

Да не би случайно да са давали мача из потайни виртуални канали :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 окт 2012 23:43

TristaNNN написа:
шивача написа:Като цяло слаб мач! Не ми харесаха и двата отбора, даже в Бг, като изключа Лудогорец, останалите ритат с боца :oops:

Да не би случайно да са давали мача из потайни виртуални канали :roll:

Да, във вашият сайт!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2012 23:43

blue avalanche написа:
Levskar_90 написа:
blue avalanche написа:Гледам,гледам...обичайните заподозрени!!!Както се казва в един филм!
Красноармейците и всякакви такива-хич не съм си правил труда да ги "снимам"!
Те са ясни!
На останалите-криво сте се молили!О-О-О вие с малка вяра!!!Както казва Христос!!!
На ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ:
И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕ!!!И само Левски-ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ!!!!

Ти си левскимразец, че подкрепяш Тоньо и сие.

А ти нали чакаше "мачовете на истината"?Като този срещу Латекса?
Е,и...?Изображение

Има предвид като отидете в Бургас,Варна,Ловеч,Разград,Пловдив и при нас....това има предвид! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 окт 2012 23:43

Цесекарите няма какво да приказват и те глупости - Ицо се отрече на три пъти от националния отбор, но все се връщаше. Отрече ли се от България, от родителите си, от всичко тук? Отрече се. Ако имате морал, няма да го смятате за нищо особено. Ние, нормалните левскари, колкото и да знаем постиженията на Наско, за нас той е един ИГРАЧ. Това е положението. Харесва ви или не, Ицо си заслужава критиката. Естествено не е хубаво да се изпада в крайности, но понякога това е трудно да се контролира. Много се напъва и какво стана? Май загуби нали?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 05 окт 2012 23:45

Obektiven1 написа:Хубава победа макар и доста измъчена.Литекс играха като цяло доста смислено и грамотно,докато Левски при Илиян е малко айде на юруш,не може халфовете никакви да ги няма и Пелето да се нагърбва с изнасянето на топката.Личеше си липсата на Гаджев,колкото и да е слаб и оплюван понякога,гърбицата отдавна е доказал че не става,и сега с/у свинете оставаме реално само с Прохазка и Димов в центъра,отделно нямаме резервен централен защитник ако нещо стане с Ели или Ангелов.Както винаги комунистическия боклук бай ганьо развали удоволствието от победат с някакви малоумни бръщолевения за геноциди и т.н,които са май само в неговата празна тиква.Дано мача със свинете се играе на терена,а не извън него,ако е така ще ги бием,макар че не ми се вярва,в последните 12 години е все едно и също,дай ми на мене на ти на тебе.В доста грешна посока като цяло сме тръгнали,вместо да се гради по-млад отбор с бъдеще,за пробив в Европа,се драпа за тая пуста титла,която няма никва стойност освен за статистиката и в ШЛ ще ни размаже първия по-сериозен отбор.Затова нека тая година отново Лудогорец да е шампион,играят най-хубавия и смислен футбол,организационно са супер,имат си и база и стадион,а когато Левски постигне нещо такова нека стане шампион,засега по-добре всяка година да си бичим в ЛЕ.Само Левски !!!

Нали разбираш, че това го пишеш на 5 октомври 2012 г. и няма как да си обективен, защото първенството завършва през май 2013 и ти си нямаш никаква представа как ще изглежда Левски тогава. Честито на всички ЛЕВСКАРИ!! :)

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 05 окт 2012 23:46

Teo написа:Когато футболист на Левски вземе златната топка да се обади на Ицо., до тогава ви искам тихи, не ви пречи да си изкарвате злобата и завистта като го псувате, това ви прави точно такива и приемете факта още 100 години да минат вие пак няма да имате футболист като Стойчков.. Един е Христо Стойчков №8, ЕДИН !

Ти дори не можеш да напишеш името правилно на идола си. Баси неграмотника! Бързо в първи клас!
Грешно: Стойчков
Правилно: Стоичков
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”