eagle23 написа:Някой знае ли какво стана с онзи бразилец-ДИЕГО Ф.,където го докараха на ГОЛЯМАТА КЪЩА направо от аерога-
рата и после писа че трябва да мине само медицински прегледи и да се качи в ТЕТЕВЕН,и от тогава нищо.
Ако някой знае нещо по въпроса нека го каже?
Феро: Предоволен съм от селекцията ПДФ Печат Е-мейл
Написано от 20four7.bg on Вторник, 03 Юли 2012 13:26
feroВече седмица новия старши-треньор на канарчетата Ферарио Спасов води подготовката на Ботев в Тетевен. Свързахме се с него, за да ни разкаже как върви тя и колко футболисти още очаква да подпишат с отбора.
За подготовката:
Разполагаме със страхотни условия. Подготовката протича по план. Започнахме с 13 футболисти, защото няколко от новите попълнения имаха да си уреждат лични ангажименти, но сега всички сме заедно. Работя с една добра бройка футболисти. Момчетата показват добра физическа подготовка. Показателите им растат постоянно.
За играчите на проби:
Постоянно пристигат играчи на проби и този процес няма да спре и по време на следващите лагери. С качествата на бразилеца Ояма сме запознати. Той обаче пристигна много скоро и пред него като за начало седи въпросът да преодолее часовата разлика. Валериев ще го видим в първата ни контрола в петък и тогава ще преценим имаме ли нужда от него.
За Диего:
С Диего сме се договорили. Имаме постигната договорка и с двата клуба, които държат правата му. Трансферът не е оповестен, защото мениджърът му е в Бразилия, където финализира още един наш трансфер. Когато се завърне ще подпишем и договора на Диего. Не искам да ракривам кой е другия бразилец, но той ще е черешката на тортата в нашата селекция. За предстоящите трансфери:
Класни централен защитник и вътрешен халф ще подпишат договори с Ботев Пловдив до часове. Двамата футболисти са в Пловдив, а единия в момента преминава медицински преглед. Имайте търпение и ще раберете техните имена. И двамата са опитни и качествени попълнения.
За Никасио:
Радващо е, че медиите пращат всеки един качествен футболист в Ботев. Дори и да имаме интерес към някого, няма да го разкрием докато не подпишем договор. Важното е, че нещата около Ботев се случват, както не е било от доста години насам. Аз съм предоволен от селекцията, която правим.
Диего е в Тетевен.
До часове подписват македонски национал-защитник и поляк-халф от Висла!
Правим страхотна селекция, определено!