Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот durex » 22 юли 2012 01:22

Айде шампиони :mrgreen: Да биеш в една вечер Ювентус и Милан...безценно! :D

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юли 2012 01:35

durex написа:Айде шампиони :mrgreen: Да биеш в една вечер Ювентус и Милан...безценно! :D

Честито. Най - добри бяхте тази вечер, ние най - слаби. Разбира се, причините за това наше представяне са много и от различно естество.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 юли 2012 01:41

Честито и от мен. Мисля, че бях споменала преди - Ибра има повече шанс да го заместим, но Тиаго...
Големи ядове ще берем, ако не се променят нещата в оставащите няколко седмици.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 22 юли 2012 01:46

acmilan написа:Честито. Най - добри бяхте тази вечер, ние най - слаби. Разбира се, причините за това наше представяне са много и от различно естество.

Какви са причините?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юли 2012 02:47

Groucho написа:
acmilan написа:Честито. Най - добри бяхте тази вечер, ние най - слаби. Разбира се, причините за това наше представяне са много и от различно естество.

Какви са причините?

Причините са началният етап на подготовката ни, това е едва първата контрола за отбора, липсата на 6 основни футболиста, сред които игралите на европейското плюс Пато, всички реално погледнато титуляри, липсата на продадените двама най - качествени наши футболисти Ибрахимович и Силва, които така или иначе нямаше да са днес в състава, дори да бяха футболисти на Милан, но също са основна част от миналогодишния отбор, напусналите ветерани, също част от същия отбор, липсата на качествени нови попълнения, ние видяхме само двама от новопривлечените тази вечер, но единият от тях ( Ачерби) се представи на много ниско ниво и е с основна вина за двата гола на Интер, наличието на множество юноши на клуба в състава във втория мач, убеден съм, че смяната на Амелия беше голяма грешка, нямаше смисъл да се пуска вратар, който никога няма да е част от разширения състав и е повече от ясно, че ще допусне гол. Та това са основните причини. Миналогодишният отбор го нямаше целия почти. Играхме с едва двама - трима потенциални титуляри през новия сезон. Все си мисля, че това е достатъчно и нямаше нужда аз да ти го пиша, ти си достатъчно запознат, компетентен и запален по Милан, за да стигнеш сам до тези причини. Ти си и стигнал де, просто трябваше да ме бъзикнеш по някакъв начин :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 юли 2012 09:48

Маестро Експерименто отново се провали, но сега е много рано за оценки. По принцип обаче неговите излишни проверки с първия отбор ме дразнят. Иначе не е лош треньор, има качествата да изгради силен "Милан", но тези тактически грешки трябва веднъж завинаги да се изчистят.
Всичко с времето. "Милан" можеше спокойно да спечели мача с 2:0 и да вземе турнира, но явно, че на Масимилиано все му е толкова към настоящия момент.
Очаквам не много добри резултати в подготвителния период в следващите десет дни и постепенно подобряване на формата. Сега има оправдание липсата на титулярите, но през сезона те трябва да са здрави. "Милан" има нужда от своите състезатели да са здрави по време на целия сезон.
На Ачерби му трябва време и добър партньор. Все си мисля, че Мексес, колкото и да не е висша класа играч, ще е по - добър избор в защита, отколкото Бонера или Йепес.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юли 2012 11:04

Незнам,ама тоя от Юве май е скъсал връзки,доста лоша му бе контузията..

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 22 юли 2012 12:52

Обаче Лусио още в първия мач почна с издънките при гола на Коутиньо как скочи като жена :lol: :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 юли 2012 14:42

durex написа:Незнам,ама тоя от Юве май е скъсал връзки,доста лоша му бе контузията..

Те двама ги изкараха с проблеми с колената май, кой точно е скъсал?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 юли 2012 15:03

acmilan написа:
durex написа:Незнам,ама тоя от Юве май е скъсал връзки,доста лоша му бе контузията..

Те двама ги изкараха с проблеми с колената май, кой точно е скъсал?

Четох,че Касерес може да отсъства до 6 мецеца.
Иначе медиите в Италия пишат,че сме близо до споразумение с Юве за техния дърводелец-Алесандро Матри,който трябва да замести Ибра :mrgreen: Ако такива посредствени футболистчета ще заместват Ибрата и Тиаго,още от сега може да забравим за Скудето и повече от 1/8 финал в ШЛ. :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”