boston celtics написа:Какво става,момчетаCeltics all the way
Браво бе,много добри вашите....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boston celtics написа:Може ли малко повече инфо...parvanoff написа:Мое мнение е, че са сформирали невероятен отбор, а и това им е шансът за титла, защото има огромна вероятност другата година да не са в същата формация
The Thunder rallied from 18 down to drop the Spurs in Game 6 and become just the third team in NBA history to win four straight in the conference finals after trailing 2-0.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
А дано стане за 4ти път от 2:0 до 2:4...LIMASSOL написа:boston celtics написа:Какво става,момчетаCeltics all the way
хахаха,днес е мача на истинатаДано ТВ+ дават мача че с тоя нет ...
The Thunder rallied from 18 down to drop the Spurs in Game 6 and become just the third team in NBA history to win four straight in the conference finals after trailing 2-0.
Е тука ми е надеждата,досега в цялата история само 2 отбора(освен Окл) са успели да спечелят финал на конференция от 0-2 до 4-2,така че е доста малко вероятно в една година и двата финала да се решат по този сценарий![]()
п.п. Тази сутрин,Кевин Дюрант игра цял мач без смяна - 48минза първи път виждам такова нещо
Много тежка загуба като домакини...Наистина,Леброн се разигра и направо ни смачка...Мисля,че ТВ + няма да дават мача,поне коментаторът каза по време на прякото предаване на мач номер 4,че ще дават 7-мият мач от серията на Запад,но там се оказа,че няма да има 7-ми мач..Не знам,надявам се да го дават...LIMASSOL написа:Мдааа когато ножа опре до кокала в битката остават само победителите.ЛеБрон отговори по най-добрият начин на критиките и избухна с 45т 15б 5ас,най-добро постижение в плейофите след това на Уилт Ч. през 1964г(45-15-6).След 3 поредни загуби и такова напрежение,да отидеш в залата на съперника и да мачкаш с 25т е признак на зрялост вече.7-мия мач е в неделя сутрин и дано ТВ+ се сетят да го предават![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P7augZr9C98[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта