Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Реалният резултат в Пловдив бе 4-0. Точен удар във врата нямахме. А в Бургас това положение на Балтанов, ако беше влязло?
Последна промяна от metodito на 12 мар 2013 19:31, променено общо 2 пъти.
metodito написа:Е това вече ще е краят за нас .
По-добре в началото на края и да почне всичко наново, отколкото на дъното без всякаква надежда за светлина в края на тунела.
Нека Илиян изкара полусезона и според постигнатите резултати да се решава неговото бъдеще . Това е моята позиция на въпроса да го махаме ли Илиян или не .з
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
ЕМИЛ написа:metodito написа:Е това вече ще е краят за нас .
По-добре в началото на края и да почне всичко наново, отколкото на дъното без всякаква надежда за светлина в края на тунела.
Нека Илиян изкара полусезона и според постигнатите резултати да се решава неговото бъдеще . Това е моята позиция на въпроса да го махаме ли Илиян или не .з
Точно ! Даже може и до зимата да го оставим и да видим какво,ще се получи .. стига смяна на треньори.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- фифи перото
metodito написа:Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ. Човек, наречи го усещане, но след двата мача с Беверен знаех, че Мъри е Човекът. Не допусках, че ще ни закара в ШЛ и ще стигнем толкова напред в ЛЕ. Просто имаше модерно мислене, беше умен и имаше интересни идеи. Просто с такъв човек можеш да се надяваш.
Ти и до сега ли не разбра,че не мъри , а футболистите,ВЪПРЕКИ мъри направиха тези успехи?
Я сравни съставът, който мъри ПОЕ и този?
Не защитавам ИлИл-и двамата са несъстоятелни като треньори.
Стига сте възхвалявали мъри, когото реанимирахме като треньор в Пловдив.
Кой не му сърба таратора после?
ИлИл да си ходи.
Танковете да дойдат

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Stanislav_Ivanov написа:То бива бива критика ама ... К'во искате ? Да изгоним Илиан и кой ще дойде?Дайте да върнем кокала или Вуцов.Може и Гонзо ако искате за да станем по-добри.На Гонзо му дадохме цели 3 години ... стига толкова.Единствения вариант е Херо или Мъри,но всички знаем,че няма как да стане.Ми идете вие треньори да видим к'во,ще стане ..
Илиан проведе две подготовки с Левски. Все ми се струва, че това е достатъчно време, за да се видят наченки за стил на игра. Не изграден стил, наченки.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
фифи перото написа:metodito написа:Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ. Човек, наречи го усещане, но след двата мача с Беверен знаех, че Мъри е Човекът. Не допусках, че ще ни закара в ШЛ и ще стигнем толкова напред в ЛЕ. Просто имаше модерно мислене, беше умен и имаше интересни идеи. Просто с такъв човек можеш да се надяваш.
Ти и до сега ли не разбра,че не мъри , а футболистите,ВЪПРЕКИ мъри направиха тези успехи?
ИлИл да си ходи.
Танковете да дойдат
Играчите на Мъри бяха по-класни от колкото сега.Имахме и защитници и халфове и нападатели.Сега играчите не са като онези които имаше Мъри
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Eminem написа:Stanislav_Ivanov написа:То бива бива критика ама ... К'во искате ? Да изгоним Илиан и кой ще дойде?Дайте да върнем кокала или Вуцов.Може и Гонзо ако искате за да станем по-добри.На Гонзо му дадохме цели 3 години ... стига толкова.Единствения вариант е Херо или Мъри,но всички знаем,че няма как да стане.Ми идете вие треньори да видим к'во,ще стане ..
Илиан проведе две подготовки с Левски. Все ми се струва, че това е достатъчно време, за да се видят наченки за стил на игра. Не изграден стил, наченки.
Той проведе 2,но сега,ще видим резултатите от 2-рата подготовка.Прекалено рано е за да говорим как се е справил.
- фифи перото
Stanislav_Ivanov написа:фифи перото написа:metodito написа:Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ. Човек, наречи го усещане, но след двата мача с Беверен знаех, че Мъри е Човекът. Не допусках, че ще ни закара в ШЛ и ще стигнем толкова напред в ЛЕ. Просто имаше модерно мислене, беше умен и имаше интересни идеи. Просто с такъв човек можеш да се надяваш.
ИлИл да си ходи.
Танковете да дойдат
Играчите на Мъри бяха по-класни от колкото сега.Имахме и защитници и халфове и нападатели.Сега играчите не са като онези които имаше Мъри
Че аз какво казах?

Посочете ми един като...Боримиров ? сега.
Да продължа ли?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
фифи перото написа:Stanislav_Ivanov написа:фифи перото написа:metodito написа:Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ. Човек, наречи го усещане, но след двата мача с Беверен знаех, че Мъри е Човекът. Не допусках, че ще ни закара в ШЛ и ще стигнем толкова напред в ЛЕ. Просто имаше модерно мислене, беше умен и имаше интересни идеи. Просто с такъв човек можеш да се надяваш.
ИлИл да си ходи.
Танковете да дойдат
Че аз какво казах?![]()
Посочете ми един като...Боримиров ? сега.
Да продължа ли?
Съгласявам се с мнението де.

- metodito
- Контакти:
Мъри нямаше класа на вратата като Пламен Илиев, на крилото такъв като Рамос и острие като Вкарвальо, а Дъстли е поне колкото Вагнер беше добър. Илиев няма Топчо и Томашич. Това е. И разбира се Боримиров, но според мен, ако някой хване Владо, той ще покаже много повече от Дани.