Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот south_division » 04 мар 2012 21:12

Много слаб мач, не съм очаквал чак толкова вял Левски. Да разбирам, че имаше дебютанти, все още няма сработка, първи мач, напрежение и т.н. Но какви са триото халфова линия? Дебютанти или не се познават по между си? Или има езикова бариера? Костов каза много правилно, че от тези тримата зависи играта и съответно днес беше трагедия и аз не мога да разбера защо продължава да не ползва Грийн именно в това звено, където е и най силен. Пак една бавна игра, никаква разлика от есента, имам чувството че гледам ветераните на Левски. Темпото долу горе е същото и заряд няма никакъв, че онзи ден гледах Бойко Борисов, той се движеше една идея повече от Дарко Тасевски например.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 мар 2012 21:18

А и Костов да забрави за Барса или да купува Шави, Иниеста и Бускетс. Едно от двете да си избира, с тези бързи хора напред Рамос,Калво и Жининьо играта на контра не е лош вариант, а и играта трябва да се променя според противника. Отмина времето на Мъри, когато Левски не се съобразяваше с никой.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 мар 2012 21:21

Ето и моето скромно мнение:
1) Добра посещаемост, което е радващо, дано се стягаме за да идват пак по толкова, че и повече хора.
2) Да не казвам слаб, но не добър мач на нашите и все пак им е простено , защото къде с игра, къде с името си победихме.
3) Много съм доволен от Рамос и Жуниор, но за разлика от вас за мен най-добрият бе португалецът и едва след него нареждам Жуниньо.
4) Пинто отново бе на висота, за Диамунтен не искам да говоря, защото ме разочарова, надявам се, че няма да е така за в бъдеще. Толкова за новите.
5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
6) Все пак като за първи официален мач най-важна е победата, а ние я постигнахме, така че съм сравнително доволен.
7) Радвам се, че макар и с победата оставаме на 4 място :twisted:
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 21:24

BadBoy написа:Остава да се доверим на това какво са писали журналистите и приемам написаното за вярно.
Много се радвам, че представлявам интерес за теб, след като се връщаш назад в темата за да видиш какво съм писал преди мача, това ме трогна и благодаря.

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот damyanov1963 » 04 мар 2012 21:28

А през 70-те години, когато Левски играеше на В. Левски, или Герена пред 20 - 25 000 се казваше - слаба посещаемост.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 21:32

south_division написа:... защо продължава да не ползва Грийн именно в това звено, където е и най силен. ....

Защото Костов се беше постарал да разузнае малко Черно море. Явно за разлика от предишния треньор, се беше сетил че Паломино не е нападател за подценяване. Следователно няма как да пусне Милиев, който щеше да служи за конус, нито пък Иванов, който на полувремето щеше да е вече по анцунг след два жълти картона съответно за два пробива и игра "ек на ек" с Паломино.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 21:33

siniq_fen написа:Ето и моето скромно мнение:
1) Добра посещаемост, което е радващо, дано се стягаме за да идват пак по толкова, че и повече хора.
2) Да не казвам слаб, но не добър мач на нашите и все пак им е простено , защото къде с игра, къде с името си победихме.
3) Много съм доволен от Рамос и Жуниор, но за разлика от вас за мен най-добрият бе португалецът и едва след него нареждам Жуниньо.
4) Пинто отново бе на висота, за Диамунтен не искам да говоря, защото ме разочарова, надявам се, че няма да е така за в бъдеще. Толкова за новите.
5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
6) Все пак като за първи официален мач най-важна е победата, а ние я постигнахме, така че съм сравнително доволен.
7) Радвам се, че макар и с победата оставаме на 4 място :twisted:

Абсолютно съгласен! Само за Диамунтен бих уточнил-няма игрови опит, изглеждаше на моменти бавен, защото халфовете допускаха да се нахлува на скорост в зоната.Но си личи класата-7-8 отигравания му бяха перфектни.Трябва му време.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 04 мар 2012 21:40

Забелязахте ли след загубата на червените госпожички нито една от тях не се е обадила във форума .Само Левски

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 21:45

siniq_fen написа:5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
:twisted:

Като чета мненията на колегите, излиза че май само аз харесвам Димов като футболист :lol: Да, днес момчето се представи на много добро ниво - влезе в труден момент, не си мислете че да влезеш на мястото на капитана преди почивката е шега работа, да не говорим че играеш срещу бивши съотборници и приятели. Момчето обаче не прегоря, не се пренави и ясно осъзна тактическата си задача: "Дръж здраво Божилов". И така и стана - Димов буквално съдрра кожата на 14-та, като изключително професионално забрави че са играли рамо до рамо и бяха големите надежди на Черно море. Само похвали за момчето 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 мар 2012 21:46

TristaNNN написа:
siniq_fen написа:5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
:twisted:

Като чета мненията на колегите, излиза че май само аз харесвам Димов като футболист :lol: Да, днес момчето се представи на много добро ниво - влезе в труден момент, не си мислете че да влезеш на мястото на капитана преди почивката е шега работа, да не говорим че играеш срещу бивши съотборници и приятели. Момчето обаче не прегоря, не се пренави и ясно осъзна тактическата си задача: "Дръж здраво Божилов". И така и стана - Димов буквално съдрра кожата на 14-та, като изключително професионално забрави че са играли рамо до рамо и бяха големите надежди на Черно море. Само похвали за момчето 8-)

Съгласен съм :)
Само Левски!

Върни се в “Архив”