Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот валидол за теб » 09 юни 2013 00:29

petko.h.markov написа:
валидол за теб написа:
W84me написа:
Просто не мисля, че отбор, който ще предава лиценза си ще се занимава с назначаване на треньори! :mrgreen:

Има логика. Значи робството на титан ще продължи. Явно всичко е било блъф и Литекса е познал за бръмбъра Стоичков, дето причинява контузии в областта на мусколите и им пробива пищялите на децата :o

Голям бизнес ще направиш с тези хапчета-толкова много клиенти виждам по форумите.

Мисля си, че хапчетата винаги са краен вариант :roll: По-добре да поговоря с тях, да обсъдим миналото, разгледаме настоящето, за да поемем към бъдещето. Ето, виж Кашчей, стар мой пациент, усещаш ли промяна в него?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 00:30

petko.h.markov написа:
1982 написа:
Teo написа:
разбирам, че по договор е така, но не е морално... това е мазохизъм, да плащаш такива пари, а футболиста да не влиза в официални мачове...

А не идва ли всеки ден на работа, не се ли поти на тренировки, там също се полага труд ??!

Мачове има веднъж-дваж в седмицата, а тренировки всеки ден.

Добре де ама защо футболистите в Англия например като играе в мач се скъсва да тича.Независимо
че си е договорил огромна заплата.Играе като чели живота му зависи от този мач.Значи има нещо в договора
което го кара да тренира като луд за да си извоюва място като титуляр.И да става все по-добър.

Викаш, в Англия всички футболисти от даден отбор играят във всички мачове и тичат като бесни?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юни 2013 00:31

1982 написа:
dreben23 написа:
Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките. :)

Чакай малко, тренировките не са ли работа ?? На тях не се ли полага труд ??

Че са труд са труд, това е ясно, но мисълта ми е друга. Добре... тук забележката я приемам и не можем да ги съпоставим моята и тяхната професия. Другите неща обаче са абсолютно еднакви за мен, а се постъпва по различен начин... ей това ме мъчи и не мога да си го обясня защо. :) [offtopic]На всичко отгоре аз съм бил и футболист, без договор разбира се, че бяха малък. 8 години малко ли е, за да не разбера какви са задълженията на един футболист. Друг е въпросът вече в детско-юношеския футбол е нещо страшно - всички родители, които дадат на треньора нещичко, техните некадърни дечица играят, не ти, без да е от значение дали го можеш или не, понеже нямаш какво да дадеш. Аз съм свидетел как моят треньор поиска от приятел цяло теле, за да го вземе да тренира при нас! После съм се смял години наред... но същевременно ми се плачеше. Той му тегли една майна... и така и не започна. :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 09 юни 2013 00:32, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 00:31

Teo написа:
Е как сметна, че тренировките са по-важни от официалните мачове, за какво ми е един робот да тренира цяла седмица и накрая да не играе и да му се плаща дебелата заплата, щото е некадърен :?:

Оф, Боже ...... тук не иде реч за важност, полагането на труд трябва да бъде заплащано. Тренировките също са труд. Футболистите всяка седмица прекарват повече време в тренировки отколкото в мачове. Как няма да им плащаш за това, че всеки ден идват и полагат труд ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 00:33

petko.h.markov написа:Добре де ама защо футболистите в Англия например като играе в мач се скъсва да тича.Независимо
че си е договорил огромна заплата.Играе като чели живота му зависи от този мач.Значи има нещо в договора
което го кара да тренира като луд за да си извоюва място като титуляр.И да става все по-добър.

Нищо няма в договора, тук вече опира до качества. Затова и Лампард, примерно, взима 130 000 паунда на седмица, а Присо взима в пъти по-малко.
Последна промяна от 1982 на 09 юни 2013 00:34, променено общо 1 път.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 00:33

Кашчей написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:
разбирам, че по договор е така, но не е морално... това е мазохизъм, да плащаш такива пари, а футболиста да не влиза в официални мачове...

А не идва ли всеки ден на работа, не се ли поти на тренировки, там също се полага труд ??!

Мачове има веднъж-дваж в седмицата, а тренировки всеки ден.

Е как сметна, че тренировките са по-важни от официалните мачове, за какво ми е един робот да тренира цяла седмица и накрая да не играе и да му се плаща дебелата заплата, щото е некадърен :?:

Тео, ако не тренира един месец (примерно) как ще играе в официален мач?Ама ти наистина ли не обичаш да мислиш с главата си?!

Тренира добре! но и да не тренира и не играе в официални мачове пак ще взима дебелата си заплата нали (контузии)? А има доста е като тоя Пакурар който ХЕМ тренират, ХЕМ не играят и ХЕМ взимат дебела заплата, договора моментално трябва да бъде прекратен, защото футболиста се вижда, че е некадърен!

petko.h.markov
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот petko.h.markov » 09 юни 2013 00:33

Чета и се смея като луд посред нощ.Развесели ме за което благодаря.Добра терапия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 00:37

Teo написа:
Тренира добре! но и да не тренира и не играе в официални мачове пак ще взима дебелата си заплата нали (контузии)? А има доста е като тоя Пакурар който ХЕМ тренират, ХЕМ не играят и ХЕМ взимат дебела заплата, договора моментално трябва да бъде прекратен, защото футболиста се вижда, че е некадърен!

Ти как прецени, че е некадърен, след като дори не е пускан да играе ??

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 00:38

1982 написа:
Teo написа:

Ти как прецени, че е некадърен, след като дори не е пускан да играе ??

Щом не бива пускан да играе цял сезон, какъв може да е?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 00:39

Teo написа:
Щом не бива пускан да играе цял сезон какъв може да е?

Ами, примерно, може треньорът да е некадърен и да има лоша преценка.

Върни се в “Архив”