dreben23 написа:
Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките.![]()
Чакай малко, тренировките не са ли работа ?? На тях не се ли полага труд ??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dreben23 написа:
Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
W84me написа:petko.h.markov написа:W84me написа:Правете си сметка какво ще стане с отбора, щом Литекс си назначават нов тренер!![]()
Сподели какво знаеш и мислиш.Наистина е притеснително.
Просто не мисля, че отбор, който ще предава лиценза си ще се занимава с назначаване на треньори!
Кашчей написа:Teo написа:1982 написа:dreben23 написа:
Колега с въаклицанията, аз съм работил като учител. Имам норматив да покривам от определени часове, ако не съм го покрил тоя норматив, директорът ще ме държи ли на работа?![]()
Няма значение кой решава, той реално е ненужен...щом не си е покрил норматива. Не е ли същото?
Виж какво, трудовите задължения на футболиста са да се явява на тренировки, мачове и лагери, срещу което той получава заплата.
А това дали ще играе в мачовете, не касае заплатата му, това е решение на треньора. Неговото трудово задължение е, ако треньорът определи той да играе, футболистът да изпълни нареждането на треньора. Но заплатата му няма как да зависи от треньорските решения и скимвания.
Това е просто безумие... давам бърз пример, ПРИСО който взимаше до едно време по почти 30 бона на месец, ако треньора примерно не реши да го включва в групата за мачове, а той си само тренира и ходи по лагери, пак ли ще си прибира тия пари![]()
Ако тази сума е записана в договора му като трудово възнаграждение-да, ще ги прибира... когато му ги дадат
1982 написа:Teo написа:
Това е просто безумие... давам бърз пример, ПРИСО който взимаше до едно време по почти 30 бона на месец, ако треньора примерно не реши да го включва в групата за мачове, а той си само тренира и ходи по лагери, пак ли ще си прибира тия пари![]()
![]()
Е как ще е безумие бе, човек, какво е виновен Присо, че треньорът не му дава да играе ??! Нали Присо идва на тренировки, тренира, идва на лагери, на мачове ... той си изпълнява трудовите задължения, как няма да му платиш заплатата ??!
Teo написа:
разбирам, че по договор е така, но не е морално... това е мазохизъм, да плащаш такива пари, а футболиста да не влиза в официални мачове...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
валидол за теб написа:W84me написа:petko.h.markov написа:W84me написа:Правете си сметка какво ще стане с отбора, щом Литекс си назначават нов тренер!![]()
Сподели какво знаеш и мислиш.Наистина е притеснително.
Просто не мисля, че отбор, който ще предава лиценза си ще се занимава с назначаване на треньори!
Има логика. Значи робството на титан ще продължи. Явно всичко е било блъф и Литекса е познал за бръмбъра Стоичков, дето причинява контузии в областта на мусколите и им пробива пищялите на децата
разбирам, че по договор е така, но не е морално... това е мазохизъм, да плащаш такива пари, а футболиста да не влиза в официални мачове...
А не идва ли всеки ден на работа, не се ли поти на тренировки, там също се полага труд ??!
Мачове има веднъж-дваж в седмицата, а тренировки всеки ден.
The bestКашчей написа:bobonikolov написа:Лично за мен има вариант 4 само не знам защо Гриша Ганчев не го обмисля. Титан и Гришата си поделят процентите по 50, като Гришата поема задължението да осигури бюджета на клуба, а титаните се нагърбват с плащанията на дълговете. Всичко това овързано юридически перфектно ще задължи Титан да си плати дълговете и до година 2 да напуснат клуба като акциите им да бъдат изкупени от Г.Г. Така и клубът ще се запази и дълговете ще се изчистят.
А приходите как ще ги делят?
И.. нищо, че ти си юристът, да те осведомя леко, че ТИТАН-АС и да има дългове, те не са предмет на тази сделка.Предмет са дълговете на ПФК ЦСКА ЕАД.Убеден съм дори, че голяма част от дълга на ЦСКА е именно към ТИТАН-АС, та ще ми е интересно как някой ще изплаща дълг към себе си
dreben23 написа:1982 написа:
Виж какво, трудовите задължения на футболиста са да се явява на тренировки, мачове и лагери, срещу което той получава заплата.
А това дали ще играе в мачовете, не касае заплатата му, това е решение на треньора. Неговото трудово задължение е, ако треньорът определи той да играе, футболистът да изпълни нареждането на треньора. Но заплатата му няма как да зависи от треньорските решения и скимвания.
Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките.Който го измислял тоя закон, за мен не е изобщо в ред с главата - това са безсмилици, кой ще те държи на работа, ако не ставаш и му натоварваш бюджета. Това са пълни тъпотии тия закони, няма значение, че в целия свят е така- ами как няма да фалират клубовете като стоят мъртви души поне по 10-12 човека в даден клуб!
Като гледам системата им е сбъркана твърде много - затова и не могат да се разберат в повечето случаи. Иначе е лесно, решават, че не ставаш- месец предизвестие и довиждане.
![]()
Ще чакаме ние Станко да го засърбят *** да поиграе малко за ЦСКА!Пълни малоумия са им законите, аз съм чел някои от тях и съм се хващал за главата какви тъпизми има вътре и как си противоречат член по член.
Че колко му е да направят аритметиката: знаят се колко са кръговете в дадено първенство, знаят се минутите в един мач, знае се броят на играчите в един отбор. Събираш, изваждаш, делиш... определяш по колко трябва да изиграе минимум даден играч и ако не изпълни нормата- шут отзад и през вратата! Защо като има такива умници в УЕФА не измислят такъв закон, че да се разкарват подобни тежести за един или друг отбор, бе хора, какво му е сложното, че не мога да разбера?
А не идва ли всеки ден на работа, не се ли поти на тренировки, там също се полага труд ??!
Teo написа:1982 написа:Teo написа:
Е как сметна, че тренировките са по-важни от официалните мачове, за какво ми е един робот да тренира цяла седмица и накрая да не играе и да му се плаща дебелата заплата, щото е некадърен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта