dunavfc написа:За мен няма партия,която да се е справила отлично,всички имат огромна вина за много нещаНай-много лично за мен направиха ОДС и ГЕРБ и в някаква степен НДСВ.
ЛИЧНО за тебе и за някои руСИенци направиха доста, вярно е!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:За мен няма партия,която да се е справила отлично,всички имат огромна вина за много нещаНай-много лично за мен направиха ОДС и ГЕРБ и в някаква степен НДСВ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
daduradam написа:Орешарски няма много общо с БКП,прегледай му историята.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
daduradam написа:1982 написа:daduradam написа:Дайте шанс на новото правителство!
Колко пъти още трябва да даваме шанс на БКП ???
Коя е най-дълго управлявалата партия у нас, дори и само след `89-а да гледаме ???
Орешарски няма много общо с БКП,прегледай му историята.Аз не съм казал да се дава шанс на никаква партия,а на правителството на Орешарски.Видя се,че когато ДПС се опитаха да се намесят като набутат свинята народа въстана
W84me написа:dunavfc написа:За мен няма партия,която да се е справила отлично,всички имат огромна вина за много нещаНай-много лично за мен направиха ОДС и ГЕРБ и в някаква степен НДСВ.
ЛИЧНО за тебе и за някои руСИенци направиха доста, вярно е!
sin4ec написа:bubka написа:1982 написа:Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.
Със стаж в затвора е копелето, и побой е нанасял, но за червенушките във форума е важно да се даде шанс на правителството още 4 години да ги назначава такива, нали щяха да спрат бе, синчец, нали уж си бяха научили урока след Пеевски.![]()
Както вече казах, ако бяхте скачали на калинките и румянките, щеше да ви се чува гласът. Сега не вървите, пупка...
bubka написа: Имаш желязна логика, направо трепач-щото не сме викали по предишните, едва ли не трябва да се чувстваме морално задължени да търпим престъпните действия и на сегашните-и докога така. Ами ако върнеш назад лентата никой не скачаше срещу подобни назначения и при тройната коалиция, и при НДСВ, и при Костов.
Но когато най-после народът почна да се посъбужда- с февруарските протести и с тези, тука веднага изпълзяхте няколко форумни мишки с лозунга-дайте шанс на престъпниците.
dunavfc написа:Да не говорим,че им се даде шанс през 1994 - 1997 и 2005 - 2009А те се провалиха грандиозно...
Я кажи, и аз ли съм капут?sin4ec написа: Ей такива капути като вас зорлем накараха мислещите хора да защитават кабинет на ...БСП!
Laetitia написа:Мерси, аз винаги съм такава, каквато съм. Което бърка в задниците на доста хора, но проблемът е техен, не мой.NOMER14 написа:Мария, не ги слушай.Бъди каквато си.Те завиждат на гаджето ти.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта