Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 16 юли 2013 22:29

dunavfc написа:За мен няма партия,която да се е справила отлично,всички имат огромна вина за много неща ;) Най-много лично за мен направиха ОДС и ГЕРБ и в някаква степен НДСВ.

ЛИЧНО за тебе и за някои руСИенци направиха доста, вярно е!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юли 2013 22:29

Най-дълго управлявалата партия е ДПС, моля бъдете точни!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2013 22:30

daduradam написа:Орешарски няма много общо с БКП,прегледай му историята :).

Орешарски е мишка, от която нищо не зависи. БКП и ДПС управляват, тоя просто го сложиха за параван, че Станишев вече е оцапан и хората нямаше да го приемат отново да се прави на премиер.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юли 2013 22:33

daduradam написа:
1982 написа:
daduradam написа:Дайте шанс на новото правителство!

Колко пъти още трябва да даваме шанс на БКП ???

Коя е най-дълго управлявалата партия у нас, дори и само след `89-а да гледаме ???

Орешарски няма много общо с БКП,прегледай му историята :).Аз не съм казал да се дава шанс на никаква партия,а на правителството на Орешарски.Видя се,че когато ДПС се опитаха да се намесят като набутат свинята народа въстана ;)

Аз винаги съм харесвал Орешарски,дори и сега продължавам да изпитват някакви симпатии към него,въпреки,че започва силно да ме разочарова...Той е виден специалист в своята област,изключително интелигентен,ерудиран,възпитан и почтен политик,но за съжаление той наистина е пионка. Нещата се решават от Станишев - Местан - Доган и случаят с Пеевски беше показателно !

W84me написа:
dunavfc написа:За мен няма партия,която да се е справила отлично,всички имат огромна вина за много неща ;) Най-много лично за мен направиха ОДС и ГЕРБ и в някаква степен НДСВ.

ЛИЧНО за тебе и за някои руСИенци направиха доста, вярно е!

Говорих,като лично мнение,а не като лични дивиденти ;) В периода 2009 - 2013,аз и моето семейство станахме по-бедни от преди,само,че не обвинявам първосигнално за това ББ и ГЕРБ,а се опитвам да мисля и да размишлявам.
Последна промяна от dunavfc на 16 юли 2013 22:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 юли 2013 22:36

sin4ec написа:
bubka написа:
1982 написа:Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.

Със стаж в затвора е копелето, и побой е нанасял, но за червенушките във форума е важно да се даде шанс на правителството още 4 години да ги назначава такива, нали щяха да спрат бе, синчец, нали уж си бяха научили урока след Пеевски. :roll: :roll:

Както вече казах, ако бяхте скачали на калинките и румянките, щеше да ви се чува гласът. Сега не вървите, пупка...

Имаш желязна логика, направо трепач-щото не сме викали по предишните, едва ли не трябва да се чувстваме морално задължени да търпим престъпните действия и на сегашните-и докога така. Ами ако върнеш назад лентата никой не скачаше срещу подобни назначения и при тройната коалиция, и при НДСВ, и при Костов.
Но когато най-после народът почна да се посъбужда- с февруарските протести и с тези, тука веднага изпълзяхте няколко форумни мишки с лозунга-дайте шанс на престъпниците.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 23:06

bubka написа: Имаш желязна логика, направо трепач-щото не сме викали по предишните, едва ли не трябва да се чувстваме морално задължени да търпим престъпните действия и на сегашните-и докога така. Ами ако върнеш назад лентата никой не скачаше срещу подобни назначения и при тройната коалиция, и при НДСВ, и при Костов.
Но когато най-после народът почна да се посъбужда- с февруарските протести и с тези, тука веднага изпълзяхте няколко форумни мишки с лозунга-дайте шанс на престъпниците.

Моята логика е съвсем друга, но не е лесно с аху-иху и свинчец . И с първосигнална системка. Боли ме сайдера дали сте морално задължени или не, аз ви обяснявам, че сте смешни-вие се дърляте! Посерковци сте! Ние тогава го направихме, изядохме кьотека, после Сульо и Пульо си приписа заслугите, народен бунт било... Смешници, палячовци! Без агитките сте шествие на травестити и ставате за посмешище! Ще бутнете на дедо камбаните. Антикомунисти, искащи избори и комунистите от ГЕРБ и разпадките на СДС на власт... Да ви се изпикам на антикомунизма-то и затова никой не ви ебава. Че и морални присъди раздават...
Ей такива капути като вас зорлем накараха мислещите хора да защитават кабинет на ...БСП! Щото освен вашата истина, има и десетки други истини. Държите се бетер Сталин и Ягода спрямо инакомислещите. Затова и го докарахте дотук, но истината не ви харесва, не ви е изгодна. Дерзайте, постигнахте целта си-пишман антикомунистчета и ентелегентчета, решили, че щом могат да пращат СМС и знаят кой е Андроид, са повече от другите...
Искрено ви съжалявам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 юли 2013 23:28

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:15, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юли 2013 23:30

dunavfc написа:Да не говорим,че им се даде шанс през 1994 - 1997 и 2005 - 2009 ;) А те се провалиха грандиозно...

Забравяш 1992-1993 управлението на подставения Беров от ДПС+БСП и мравките - началото на мутризацията у нас.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 16 юли 2013 23:32

sin4ec написа: Ей такива капути като вас зорлем накараха мислещите хора да защитават кабинет на ...БСП!
Я кажи, и аз ли съм капут? :mrgreen: И не съм мислеща, така ли? :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 юли 2013 23:41

Laetitia написа:
NOMER14 написа:Мария, не ги слушай.Бъди каквато си.Те завиждат на гаджето ти.
Мерси, аз винаги съм такава, каквато съм. Което бърка в задниците на доста хора, но проблемът е техен, не мой. :mrgreen:

И все пак бъди по-внимателна и търпелива с мъжете тук.Те също имат чувства и достойнство.

Върни се в “Архив”