Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 23:52

1982 написа:
dreben23 написа:Защо само футболист? Работодателят няма ли това право - да го шътне щом не е играл достатъчно.

Боже господи .....

Футболистът ли решава дали да играе ??

Колега с въаклицанията, аз съм работил като учител. Имам норматив да покривам от определени часове, ако не съм го покрил тоя норматив, директорът ще ме държи ли на работа? :)

Няма значение кой решава, той реално е ненужен...щом не си е покрил норматива. Не е ли същото? Треньорът е моят директор? Защо да няма в договора... ти,ти и и ти, ако не сте полезни за отбора - вън на трудовата борса! Какъв е проблемът не мога да разбера?
Последна промяна от dreben23 на 08 юни 2013 23:56, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2013 23:52

Кашчей написа:
гражданин от село написа:Как точно ще се осъществи тази среща с половин България?

Конферентна връзка по скайпи 8-)

Бах тоя Гриша колко е напред с технологиите!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот W84me » 08 юни 2013 23:53

petko.h.markov написа:
W84me написа:Правете си сметка какво ще стане с отбора, щом Литекс си назначават нов тренер! :mrgreen: :mrgreen:

Сподели какво знаеш и мислиш.Наистина е притеснително.

Просто не мисля, че отбор, който ще предава лиценза си ще се занимава с назначаване на треньори! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 23:54

1982 написа:
Кашчей написа:Обаче не плаща ТИТАН, а ЦСКА.Освен това, при изготвянето на договорите със сигурност участват и юристите на отбора.... като толкова ги хвалят, нека да обяснят как са допуснали подписването на такива договори.

За ТИТАН и ЦСКА е подробност под каква форма кой точно плаща, оставям я настрана.

Относно другото - не са виновни юристите. Никой няма да дойде в жалкия български футбол за жълти стотинки, всеки иска пари. Това, че не е пускан да играе, е въпрос към щаба и селекционерите.

Който и да дойде без договор не може да започне.Как се сключва един такъв договор аз не мога с подробности да знам, защото не съм бил страна.Футболистът иска максималното за себе си, клубът също.Сигурно си зависи от изготвящите договора как точно ще е формулиран определен негов член, който може да е полза или на клуба или на играча.Елементарно-Платини.Договорът за покупка със сигурност е изготвен с участието и на Росен Василев.Клаузите в него са определено на страната на Черноморец (продавача).Някой да е карал насила ЦСКА да подпише такъв договор... и след това да стават панаири, докато не се намеси УЕФА?Как може стабилен юрист да се съгласи на член, в който се задължава ЦСКА да продаде Платини за минимум 1 000 000 евро?И после съдебни спорове, протестиране на членове от договора и подобни простотии.. за радост на 3/4 България.Слагаш подпис върху официален документ, а след това завеждаш дело, за да го отмениш....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 23:57

dreben23 написа:
Колега с въаклицанията, аз съм работил като учител. Имам норматив да покривам от определени часове, ако не съм го покрил тоя норматив, директорът ще ме държи ли на работа? :)

Няма значение кой решава, той реално е ненужен...щом не си е покрил норматива. Не е ли същото?

Виж какво, трудовите задължения на футболиста са да се явява на тренировки, мачове и лагери, срещу което той получава заплата.

А това дали ще играе в мачовете, не касае заплатата му, това е решение на треньора. Неговото трудово задължение е, ако треньорът определи той да играе, футболистът да изпълни нареждането на треньора. Но заплатата му няма как да зависи от треньорските решения и скимвания.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2013 00:00

1982 написа:
dreben23 написа:

Няма значение кой решава, той реално е ненужен...щом не си е покрил норматива. Не е ли същото?

Виж какво, трудовите задължения на футболиста са да се явява на тренировки, мачове и лагери, срещу което той получава заплата.

А това дали ще играе в мачовете, не касае заплатата му, това е решение на треньора. Неговото трудово задължение е, ако треньорът определи той да играе, футболистът да изпълни нареждането на треньора. Но заплатата му няма как да зависи от треньорските решения и скимвания.

Това е просто безумие... давам бърз пример, ПРИСО който взимаше до едно време по почти 30 бона на месец, ако треньора примерно не реши да го включва в групата за мачове, а той си само тренира и ходи по лагери, пак ли ще си прибира тия пари :o :shock:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 00:01

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Не може ли тоя договор да включва повече задължения към определения футболист, примерно да получа еди колко си за свършена работа, имам предвид игрови минути в официални срещи и ако не влиза да играе в официални срещи, а само тренира да получава еди колко си пак? Не може ли да се завърти така договора, че печеливш да е клуба, а не футболиста :?:

Сигурно може, Тео.Всичко въпрос на договорка.Ако клубът много иска играча обикновено изпълнява желанията му.Ако не чак толкова.. се пазари и понякога не се стига до договор.Но веднъж подписан, един договор трябва да се спазва и от двете страни.Вече два пъти ти казах, че няма как да обвържеш заплатата с изиграните минути.С тях са обвързани премиите и други бонуси.Ако не се лъжа, в ЦСКА обявиха малко след началото на сезона, че ще изплатят премии само при спечелване на титлата.Ако в договорите на футболистите има клауза за изплащане на премия при победа... това не е ли едностранно нарушение на договор?

Нарушение си е... все пак както казваш той си е подписал договора за премии на победа( но тук какви победи влизат :? ).

Тео, Пакурар си иска заплатите, не иска премиите, които няма как да иска.
Кофтито в случая е, че ако това наистина е вярно и не му платят, спокойно може да отнесе въпроса до ФИФА.Той е чужденец и му е през оная работа за ЦСКА, след като не му плащат според договора.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 00:02

Teo написа:
1982 написа:
dreben23 написа:

Това е просто безумие... давам бърз пример, ПРИСО който взимаше до едно време по почти 30 бона на месец, ако треньора примерно не реши да го включва в групата за мачове, а той си само тренира и ходи по лагери, пак ли ще си прибира тия пари :o :shock:

Ако тази сума е записана в договора му като трудово възнаграждение-да, ще ги прибира... когато му ги дадат 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 00:02

Teo написа:

Е как ще е безумие бе, човек, какво е виновен Присо, че треньорът не му дава да играе ??! Нали Присо идва на тренировки, тренира, идва на лагери, на мачове ... той си изпълнява трудовите задължения, как няма да му платиш заплатата ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юни 2013 00:13

1982 написа:

Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките. :) Който го измислял тоя закон, за мен не е изобщо в ред с главата - това са безсмилици, кой ще те държи на работа, ако не ставаш и му натоварваш бюджета. Това са пълни тъпотии тия закони, няма значение, че в целия свят е така- ами как няма да фалират клубовете като стоят мъртви души поне по 10-12 човека в даден клуб! :) Като гледам системата им е сбъркана твърде много - затова и не могат да се разберат в повечето случаи. Иначе е лесно, решават, че не ставаш- месец предизвестие и довиждане. :)

Ще чакаме ние Станко да го засърбят *** да поиграе малко за ЦСКА! :) Пълни малоумия са им законите, аз съм чел някои от тях и съм се хващал за главата какви тъпизми има вътре и как си противоречат член по член. :(

Че колко му е да направят аритметиката: знаят се колко са кръговете в дадено първенство, знаят се минутите в един мач, знае се броят на играчите в един отбор. Събираш, изваждаш, делиш... определяш по колко трябва да изиграе минимум даден играч и ако не изпълни нормата- шут отзад и през вратата! Защо като има такива умници в УЕФА не измислят такъв закон, че да се разкарват подобни тежести за един или друг отбор, бе хора, какво му е сложното, че не мога да разбера?
Последна промяна от dreben23 на 09 юни 2013 00:17, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”