1982 написа:
Виж какво, трудовите задължения на футболиста са да се явява на тренировки, мачове и лагери, срещу което той получава заплата.
А това дали ще играе в мачовете, не касае заплатата му, това е решение на треньора. Неговото трудово задължение е, ако треньорът определи той да играе, футболистът да изпълни нареждането на треньора. Но заплатата му няма как да зависи от треньорските решения и скимвания.
Нали това казвам и аз, те са неприкосновени и си барат с извинение патките.

Който го измислял тоя закон, за мен не е изобщо в ред с главата - това са безсмилици, кой ще те държи на работа, ако не ставаш и му натоварваш бюджета. Това са пълни тъпотии тия закони, няма значение, че в целия свят е така- ами как няма да фалират клубовете като стоят мъртви души поне по 10-12 човека в даден клуб!

Като гледам системата им е сбъркана твърде много - затова и не могат да се разберат в повечето случаи. Иначе е лесно, решават, че не ставаш- месец предизвестие и довиждане.
Ще чакаме ние Станко да го засърбят *** да поиграе малко за ЦСКА!

Пълни малоумия са им законите, аз съм чел някои от тях и съм се хващал за главата какви тъпизми има вътре и как си противоречат член по член.

Че колко му е да направят аритметиката: знаят се колко са кръговете в дадено първенство, знаят се минутите в един мач, знае се броят на играчите в един отбор. Събираш, изваждаш, делиш... определяш по колко трябва да изиграе минимум даден играч и ако не изпълни нормата- шут отзад и през вратата! Защо като има такива умници в УЕФА не измислят такъв закон, че да се разкарват подобни тежести за един или друг отбор, бе хора, какво му е сложното, че не мога да разбера?