Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 21 авг 2014 15:40

Red Warrior написа:Как да не говорим за Томов като той е представителя на китайците в България бе аланкоолу? :lol:

Нещо не те разбирам. Значи версията ти е, че Томов им е казал "Или помагате на ЦСКА, или няма да получите нищо от милиардите, които представлявам"?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 авг 2014 15:57

Tommi написа:
Red Warrior написа:Как да не говорим за Томов като той е представителя на китайците в България бе аланкоолу? :lol:

Нещо не те разбирам. Значи версията ти е, че Томов им е казал "Или помагате на ЦСКА, или няма да получите нищо от милиардите, които представлявам"?

Айде да кажем така, че всеки си е видял своя интерес да помага на ЦСКА, като в центъра стои Сашо Томов. Но ако си мислиш, че напълно случайно всички са замесени в проекта "Света София" и едновременно с това са акционери в ЦСКА ....не знам каква би била тази случайност. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2014 15:59

W84me написа:
BRF написа:Кое не ти е ясно от теорията на човека?Със сигурност Томов още не може да прежали начина,по който си "тръгна" предния път от Армията!Почва да движи нещата на тоя Ло и решава да се реваншира пред ЦСКА!Започват нещата,който иска да участва в българския Лас Вегас помага на ЦСКА!Съответно тоя Ло ще пооправи Армията и Панчерево и ..........

Ах, тоя Томов, колко добра душа бил! Идва да се реваншира и извини! :mrgreen: И какъв е тоя БГ Лас Вегас, като държавата изчезва? Мислете трезво...

На тъп ли се правиш?Наранено му е егото на Томов,иска реванш пред себе си!Колкото за БГ Лас Вегас,както го наричат МЕДИИТЕ ,няма представа за какво става въпрос!Мисля трезво,но не съм чувал за генерален спонсор за няколко месеца(колкото да минат изборите)!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2014 16:03

Tommi написа:

Нарича се интереси!Томов менажира процеса!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 авг 2014 17:53

Не знам кое как е в подробности, обаче е факт, че Маджуков,Трейс и Гергов са в ЦСКА и имат отношения по проекта в Елин Пелин.Другият факт е,че парите за попълване на капитала дойдоха от китайците.

Докато някои други чакат помощ от "братската страна" или по- точно от умрял писмо.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 авг 2014 19:45

От сайта на ЦСКА:http://www.cska.bg/news/Chestit-rojden-den/768.html
ПФК ЦСКА АД поздравява по случай рождения му ден дългогодишния футболист и треньор на отбора Аспарух Никодимов.

Честит празник!

Честит рожден ден и от мен!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 12:19

На тази публикация днес не вярвам.На сашетата още по-малко.Въобще мъгла.Ама ние сме претръпнали вече.Боли първия път
после вече свикваш и не му обръщаш внимание.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2014 12:39

petko.h.markov написа:На тази публикация днес не вярвам.На сашетата още по-малко.Въобще мъгла.Ама ние сме претръпнали вече.Боли първия път

Ако това което казваш е вярно,то сега нямаше да има протест от феновете на ЦСКА!Но ръководството може вече да е свикнало.Нали боляло само първия път,сега могат да не му обърнат внимание! :shock:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 авг 2014 13:00

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:На тази публикация днес не вярвам.На сашетата още по-малко.Въобще мъгла.Ама ние сме претръпнали вече.Боли първия път

Ако това което казваш е вярно,то сега нямаше да има протест от феновете на ЦСКА!Но ръководството може вече да е свикнало.Нали боляло само първия път,сега могат да не му обърнат внимание! :shock:

Относно днешния протест-имаш право.Някои фенове все още са будни,но всичко става след като"се обърне колата" Ако погледнеш историята на клуба-няма ВЕЧНИ собственици,ръководство,треньори.Не знам,защо сегашните се мислят за такива.
Във форума е пълно с "главни ибрикчии" и една свита техни помагачи.Когато тези тримата си тръгнат/а това ще стане рано
или късно/какви ще ги дъфчат ибрикчиите.Ще плачат,скрият за известно време или ще напълнят ибриците за новите.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 авг 2014 13:28

petko.h.markov написа:Относно днешния протест-имаш право.Някои фенове все още са будни,но всичко става след като"се обърне колата" Ако погледнеш историята на клуба-няма ВЕЧНИ собственици,ръководство,треньори.Не знам,защо сегашните се мислят за такива.
Във форума е пълно с "главни ибрикчии" и една свита техни помагачи.Когато тези тримата си тръгнат/а това ще стане рано
или късно/какви ще ги дъфчат ибрикчиите.Ще плачат,скрият за известно време или ще напълнят ибриците за новите.

За кои трима говориш?Знам за двама (Трейси и Манджуков).Аз също мисля,че собствениците рано или късно ще си тръгнат.За това стискам палци на Лупи да успее с даването на акциите на ЦСКА на феновете.Така ние ще станем собственици на клуба който обичаме.Ние ще даваме парите и ние ще поръчваме музиката.Така ще отпаднат всички подлеци и мерзавци които се представят за цесекари,а иначе атакуват треньора и отбора във всеки един момент .При всички останали случаи тези измекяри ще продължат да тровят форума с писанията си!

Върни се в “Архив”