Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот acmilan » 16 юли 2013 21:06

dunavfc написа:Не знам в каква роля съм бил,но те разбирам,защото на всеки мъж,неговата половинка е нещо свещено и трудно се приемат бъзици и закачки ;)
Разбирам и уважавам мотивите ти,аз съм абсолютно същият,когато става въпрос за моята дама,предполагам и повечето мъже са такива ;) Ще гледам да се ограничавам с майтапите,но пак казвам,не съм влагал никаква умисъл ;)

Точно за тази роля говорех ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 21:28

Че защо? Ако е истина-ще я кажа! Този кабинет има право на своя шанс, стоте дни му бяха отнети, но въпреки всичко искам да съдя по дела, не по приказки! Защото аргументите СРЕЩУ са само приказки и въжделения. Март месец ще се види дали стават или не, и това колко пъти го казвам? Ти си свидетел-от колко години аз застъпвам тезата, че ГЕРБ е зло за България? 1,2,3,4-колко ?
Откъде - накъде на онези се даде спокойствие 3 години, а на тези-преди да са почнали и на вереф? Двойният стандарт, цифрата на шествието, кое?
Забавно ми е, когато всякакви ... айде да не кажа какви ме наричат червен и комунист и се упражняват в остроумие. Трагедията е, че тук има само още един, участвал в събитията на един 10 януари. ( може и други да има, но не са го показали). И когато аз съм хвърлял МБ срещу комунистите, тия са ровели с кофичка в снега или са искали кинти от мама и тати за кафенце. Трагедията е, че не могат да свържат елементарни неща. Но това си е техен проблем.
Знаеш, потенциалът ми като псувни е бая по-богат от техния. няма нужда от демонстрации, а и са ми през оная работа. Ни са ми на акъла, ни на другото. Но не са ми и интересни, така че все тая.
И накрая-можеш да злоупотребяваш на воля. Но ако този кабинет ни прекара през зимата и съживи нещата, тогава?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 юли 2013 21:34

Васконти, защо толкова си се наежил на този кабинет? За всяко нещо е необходимо време. Идеята, че трябвало да се живее "тук и сега", е хубава, но тя изключва търпение. Според мен тези хубавци, които в момента управляват, трябва да продължат да осъзнават своята мисия, да се вслушват в хорското мнение и да решават. Това, че има протести, не е лошо, но просто се прекалява с исканията.
Това, което чувам последните дни, че трябвало БСП и ГЕРБ да се обединят за Доброто на страната, е пълен майтап. Такъв ход би означавал абдикация от програмното правителство. То може да не е напълно програмно, но все пак има доста експерти, които си разбират от работата.
Волен как ги държи в шах всичките...
Поне има кой да ги строява.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 юли 2013 21:37

sin4ec написа:Че защо? Ако е истина-ще я кажа! Този кабинет има право на своя шанс, стоте дни му бяха отнети, но въпреки всичко искам да съдя по дела, не по приказки! Защото аргументите СРЕЩУ са само приказки и въжделения. Март месец ще се види дали стават или не, и това колко пъти го казвам? Ти си свидетел-от колко години аз застъпвам тезата, че ГЕРБ е зло за България? 1,2,3,4-колко ?
Откъде - накъде на онези се даде спокойствие 3 години, а на тези-преди да са почнали и на вереф? Двойният стандарт, цифрата на шествието, кое?
Забавно ми е, когато всякакви ... айде да не кажа какви ме наричат червен и комунист и се упражняват в остроумие. Трагедията е, че тук има само още един, участвал в събитията на един 10 януари. ( може и други да има, но не са го показали). И когато аз съм хвърлял МБ срещу комунистите, тия са ровели с кофичка в снега или са искали кинти от мама и тати за кафенце. Трагедията е, че не могат да свържат елементарни неща. Но това си е техен проблем.
Знаеш, потенциалът ми като псувни е бая по-богат от техния. няма нужда от демонстрации, а и са ми през оная работа. Ни са ми на акъла, ни на другото. Но не са ми и интересни, така че все тая.
И накрая-можеш да злоупотребяваш на воля. Но ако този кабинет ни прекара през зимата и съживи нещата, тогава?

Синчец, няма да е лошо най - сетне един кабинет да докаже на народа, че се интересува от неговите проблеми. Това евентуално би означавало преизбиране след време.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 21:42

daniel875 написа:Синчец, няма да е лошо най - сетне един кабинет да докаже на народа, че се интересува от неговите проблеми. Това евентуално би означавало преизбиране след време.

Ми да го докажат! Топката е в тях. Инак, март месец ще паднат за 2 дни, когато не ДАНСwithWHO? ще е навън, а народът!
Два дни, помни ми думата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2013 21:52

bubka написа:
1982 написа:Хайде, и на София областен управител от ДПС .... и то същият от времето на предишната тройна коалиция.

Със стаж в затвора е копелето, и побой е нанасял, но за червенушките във форума е важно да се даде шанс на правителството още 4 години да ги назначава такива, нали щяха да спрат бе, синчец, нали уж си бяха научили урока след Пеевски. :roll: :roll:

Еееееееееееее, недей така, поредният ДПС човек-прасе със сигурност и той е преживял огромен вътрешен катарзис и сега е честен и почтен, и ще работи за благото на народа, а не на олигархията.

Както и сестрата на Илияна Йотова от БКП - тя отново е начело на ЗК, но не защото е сестра на комунистката, а защото е велик специалист.

Въобще кабинетът е експертно-програмен, та дрънка, няма политически и шуробаджанашки назначения ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 юли 2013 22:02

Орешарски е кадърен финансист с опит.Има уменията да изкара страната ни от кризата,в която е от доста години.Не е виновен само Бойко,всичките ни правителства бяха един дол дренки.Дайте шанс на новото правителство!Синчец е абсолютно прав,дадохте 3 години на пажарникаря и даскала по физическо,но не искате да дадете 3 месеца на Орешарски.Не вярвам да има гафове за в бъдеще,след като се видя как реагира България при оная простотия с Пеевски.
Не знам дали са платени или не,но хората излезнали по площадите са изключителни малоумници,дори на въпросите на журналистите не могат да отговорят.За борците и големите батковци с потниците пък въобще не ми се говори.
Герб започнаха да се разпадат и постоянно губят електорат в опитите си за предсрочни избори и саботаж на кабинета.Това е гнусно,защото тях никой не ги саботираше първите три години.Същата работа като НДСВ и РЗС са,не вярвам на следващите избори да са фактор.Интересно е къде ще отидат милионите левове,които партията има,след разпадането и,но няма да са при мен,така че не ме вълнува особено.
Поздрави :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 юли 2013 22:03

Без ДПС... нито един българин не е гласувал за тях че да ми стават примиери, директори, съветници и др...
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2013 22:08

daduradam написа:Дайте шанс на новото правителство!

Колко пъти още трябва да даваме шанс на БКП ???

Коя е най-дълго управлявалата партия у нас, дори и само след `89-а да гледаме ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 16 юли 2013 22:09

sin4ec написа:Че защо? Ако е истина-ще я кажа! Този кабинет има право на своя шанс, стоте дни му бяха отнети, но въпреки всичко искам да съдя по дела, не по приказки! Защото аргументите СРЕЩУ са само приказки и въжделения. Март месец ще се види дали стават или не, и това колко пъти го казвам? Ти си свидетел-от колко години аз застъпвам тезата, че ГЕРБ е зло за България? 1,2,3,4-колко ?

Тия са управлявали 60 години. Нямат право на спокойствие.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Архив”