Мнениеот sin4ec » 16 юли 2013 21:28
Че защо? Ако е истина-ще я кажа! Този кабинет има право на своя шанс, стоте дни му бяха отнети, но въпреки всичко искам да съдя по дела, не по приказки! Защото аргументите СРЕЩУ са само приказки и въжделения. Март месец ще се види дали стават или не, и това колко пъти го казвам? Ти си свидетел-от колко години аз застъпвам тезата, че ГЕРБ е зло за България? 1,2,3,4-колко ?
Откъде - накъде на онези се даде спокойствие 3 години, а на тези-преди да са почнали и на вереф? Двойният стандарт, цифрата на шествието, кое?
Забавно ми е, когато всякакви ... айде да не кажа какви ме наричат червен и комунист и се упражняват в остроумие. Трагедията е, че тук има само още един, участвал в събитията на един 10 януари. ( може и други да има, но не са го показали). И когато аз съм хвърлял МБ срещу комунистите, тия са ровели с кофичка в снега или са искали кинти от мама и тати за кафенце. Трагедията е, че не могат да свържат елементарни неща. Но това си е техен проблем.
Знаеш, потенциалът ми като псувни е бая по-богат от техния. няма нужда от демонстрации, а и са ми през оная работа. Ни са ми на акъла, ни на другото. Но не са ми и интересни, така че все тая.
И накрая-можеш да злоупотребяваш на воля. Но ако този кабинет ни прекара през зимата и съживи нещата, тогава?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]