Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Не можем да победим Спортист Своге?!
Доста изненадващо реми, със Спортист Св. Тръгнахме добре в тази контрола, с ранен гол на Жоро Христов. През втората част на проверката, разсеяна защита и изравнителен гол. сърмов даде отново преднина на Левски, но безумна защита и пак изравняване. След тази хронология на мача в своге, си вадя изводи, че защитата ни е доста катастрофална. Вярно е, че това е 1 контрола, но все пак трябва да се подхожда на терена на 100 процента от футболистите, които носят синята фланелка.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
сега ако се издъни с ч.море и всичко отива на кино
Спокойно! Тази контрола нищо не означава. Не видяхте ли с какъв експериментален състав играхме. Важно е в следващата серия от 4 много важни мача в първенството да излезем с максимум точки и разбира се на 9-ти май да бием 4орбарите. САМО ЛЕВСКИ! И УСПЕХ НА НАЦИОНАЛИТЕ ДОВЕЧЕРА СРЕЩУ ЕЙРЕ И В СРЯДА СРЕЩУ КИПЪР! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!! 

sin_gobg написа:Не видяхте ли с какъв експериментален състав играхме.
Я сподели, кое е"експерименталното на състава?
Това са Ви стартовите 11:
12. Митрев
15. Бензукан
5. Рабех
23. Бистрон
34. Д. Димитров
45. Гаджев
70. Да Коща
11. Христов
21. Зе Соарес
9. Г. Иванов - к
10. Йовов

-
- Контакти:
PFC Litex написа:sin_gobg написа:Не видяхте ли с какъв експериментален състав играхме.
Я сподели, кое е"експерименталното на състава?
Това са Ви стартовите 11:
12. Митрев
15. Бензукан
5. Рабех
23. Бистрон
34. Д. Димитров
45. Гаджев
70. Да Коща
11. Христов
21. Зе Соарес
9. Г. Иванов - к
10. Йовов
Абе някои хора капитал направихте от тази контрола,приказваме си глупости тук,а идва август/най-късно септември/ и ...сбогом ,Европа!
- bomberman64
и кой от супер спецовете по тази игра си ти че констатираш това,да не си бил на специализация при сър Алекс, че сме те пропуснали да те сложим начело на националния,щото набедения спец МъРи довечера ще се наака така грозно че ще трябва да го сменяме със друг.Тренирай до тъч линията твоя ред идваKobra666 написа:Стига с този негативизъм , бре .Вярно е , че нямаме качествен треньор , който да нареди и изгради тактически отбора....и все пак-каквото и да става САМО ЛЕВСКИ.

- PetarBG
- Контакти:
Истината е че на полувремето резултата трябваше да е 4:2 за Левски , но свърши 1:1.Второто нямаше много положения , но все пак една греда на Гонзо ни попречи да спечелим.Играем отпуснато вяло както всички мачове когато сме домакини липсва хъс, но с със сериозните отбори нагласата е друга и тогава си личи когато искаме можем и за едно полувреме да спечелим даден мач.Бистрон не е за нашия отбор .С Генев ще изглеждаме много по-добре .Зе Соарес е в форма.
- Cherven_poboinik
- Контакти:
Изкам всичко да се реши на мача между ЦСКА и Левски .. тогава ще се разбере кой заслужава титлата !!! 

[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]
OBI4AM LEVSKI написа:Абе някои хора капитал направихте от тази контрола,приказваме си глупости тук,а идва август/най-късно септември/ и ...сбогом ,Европа!
Aaaa не зная аз, какво идва, който се срамува от мачовете в Европа да се оправя

Аз с моя отбор от европейските походи не се срамувам дори съм доволен

Здравейте,момчета аз пиша рядко тук,но сега реших да се включа!Всички имате право, но не може първия полусезон да имахме супер защита,а сега да правим глупави грешки!И да идват от Вихрен на Герена и да ни вкарват 2 гола и сега някакви втородивизионни отборчета да си мислят,че са равни на ЛЕВСКИ.Не знам,но не ми харесва сегашната ситуация и се надявам поне във Варна да сме ок!Само Левски!!!