petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Red joker написа:Red Warrior написа:А бе ти се смей, но е ясно, че някой зад Томов дава пари и най-вероятно това е въпросния холдинг и замесените в изпълнението фирми и физически лица. Близко е до ума при положение, че Маджуков и Гергов са замесени в проекта "Света София", а нищо чудно "Трейс" да бъде изпълнител на строителните работи.
Е миии...то май със всеки изминат ден се изясняват нещата около това кой дава парите,въпроса е докъде са решили да стигнат пичовете ,в смисъл какво да е нивото на отбора и това на материалната база-може би държавата час по-скоро трябва да ни върне имотите,които на практика ни е отнела и тогава ще се добие по-пълна яснота

!
Тук има една добра и една лоша новина. Лошата е, че Манджуков, Гергов и Трейс не са си купили акции на ЦСКА от любов към клуба. Добрата е, че имат силни мотиви да го направят и докато инвестиционен посредник на проекта е чичо Томов - акционерите ще кихат пари.

Би ли го разяснил по-подробно точно силния мотив.
Томов най-вероятно е казал на Манджуков, Гергов и Трейс - пичове имам едни китайци, които искат да инвестират 1,5 млрд. Ще хванете и вие част от тия пари, защото мястото където трябва да се реализира инвестицията е до ваши имоти. Само че сега ни трябва обществена подкрепа за проекта и натиск на правителството. Знаете, че аз съм главен акционер на ЦСКА, а клуба има нужда от подкрепа.... и т.н.