Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Red joker » 20 авг 2014 20:41

Кашчей написа:
Red Warrior написа:
memnto написа:
Venko123 написа:Добре, че е Кашчей, за да ни информира за пореден път как седят нещата. 8-)

Tи попивай, недеий пиши само, че Къшей утре ще спре да пише тук и край на просвещението. :lol:

Да е жив и здрав дълги години да ни разяснява нещата вместо Гугъла. 8-) Само е забравил да добави, че е пропуснато да има входящ номер на писмото, но явно е бързал за неотложни бизнес и обществени дела, и е пропуснал неволно. :o

Входящ номер на изходящо писмо.. и ти май си гений, като Мементо и Венко :roll: . А да и писмо не се започва вляво на листа, а вдясно.... и още има, но що да обучавам некадърници, като горните двама :twisted:

Явно работиш,като чиновник-буквоядец-личи ти ,ама много 8-) :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 авг 2014 20:42

Tommi написа:Чичо Лупи се пуска на изборите! :) Ще го правите ли депутат?

Ми как :!: :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2014 22:07

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red Warrior написа:
memnto написа:
Venko123 написа:Добре, че е Кашчей, за да ни информира за пореден път как седят нещата. 8-)

Tи попивай, недеий пиши само, че Къшей утре ще спре да пише тук и край на просвещението. :lol:

Да е жив и здрав дълги години да ни разяснява нещата вместо Гугъла. 8-) Само е забравил да добави, че е пропуснато да има входящ номер на писмото, но явно е бързал за неотложни бизнес и обществени дела, и е пропуснал неволно. :o

Входящ номер на изходящо писмо.. и ти май си гений, като Мементо и Венко :roll: . А да и писмо не се започва вляво на листа, а вдясно.... и още има, но що да обучавам некадърници, като горните двама :twisted:

Как позна :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 авг 2014 23:26

Кашчей написа:
Red Warrior написа:
memnto написа:

Ти май не разбираш ебавката.

П.П.: А това - входящ номер на изходящо писмо направо ме утепа. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 авг 2014 08:54

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Red Warrior написа:
memnto написа:

Как позна :roll:

По извивката на ушите 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 21 авг 2014 11:20

Red Warrior написа:
Red joker написа:
Red Warrior написа:А бе ти се смей, но е ясно, че някой зад Томов дава пари и най-вероятно това е въпросния холдинг и замесените в изпълнението фирми и физически лица. Близко е до ума при положение, че Маджуков и Гергов са замесени в проекта "Света София", а нищо чудно "Трейс" да бъде изпълнител на строителните работи.

Е миии...то май със всеки изминат ден се изясняват нещата около това кой дава парите,въпроса е докъде са решили да стигнат пичовете ,в смисъл какво да е нивото на отбора и това на материалната база-може би държавата час по-скоро трябва да ни върне имотите,които на практика ни е отнела и тогава ще се добие по-пълна яснота ;) !

Тук има една добра и една лоша новина. Лошата е, че Манджуков, Гергов и Трейс не са си купили акции на ЦСКА от любов към клуба. Добрата е, че имат силни мотиви да го направят и докато инвестиционен посредник на проекта е чичо Томов - акционерите ще кихат пари. 8-)

Би ли го разяснил по-подробно точно силния мотив.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 авг 2014 14:19

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
Red joker написа:
Red Warrior написа:А бе ти се смей, но е ясно, че някой зад Томов дава пари и най-вероятно това е въпросния холдинг и замесените в изпълнението фирми и физически лица. Близко е до ума при положение, че Маджуков и Гергов са замесени в проекта "Света София", а нищо чудно "Трейс" да бъде изпълнител на строителните работи.

Е миии...то май със всеки изминат ден се изясняват нещата около това кой дава парите,въпроса е докъде са решили да стигнат пичовете ,в смисъл какво да е нивото на отбора и това на материалната база-може би държавата час по-скоро трябва да ни върне имотите,които на практика ни е отнела и тогава ще се добие по-пълна яснота ;) !

Тук има една добра и една лоша новина. Лошата е, че Манджуков, Гергов и Трейс не са си купили акции на ЦСКА от любов към клуба. Добрата е, че имат силни мотиви да го направят и докато инвестиционен посредник на проекта е чичо Томов - акционерите ще кихат пари. 8-)

Би ли го разяснил по-подробно точно силния мотив.

Томов най-вероятно е казал на Манджуков, Гергов и Трейс - пичове имам едни китайци, които искат да инвестират 1,5 млрд. Ще хванете и вие част от тия пари, защото мястото където трябва да се реализира инвестицията е до ваши имоти. Само че сега ни трябва обществена подкрепа за проекта и натиск на правителството. Знаете, че аз съм главен акционер на ЦСКА, а клуба има нужда от подкрепа.... и т.н. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 авг 2014 14:52

Red Warrior написа:Томов най-вероятно е казал на Манджуков, Гергов и Трейс - пичове имам едни китайци, които искат да инвестират 1,5 млрд. Ще хванете и вие част от тия пари, защото мястото където трябва да се реализира инвестицията е до ваши имоти. Само че сега ни трябва обществена подкрепа за проекта и натиск на правителството. Знаете, че аз съм главен акционер на ЦСКА, а клуба има нужда от подкрепа.... и т.н. :mrgreen:

Само че 1,5 млрд. евро са достатъчен инструмент, за да си осигуриш обществена, даже и държавна подкрепа. ЦСКА-то е малко излишно при този сценарий. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2014 14:54

Tommi написа:
Red Warrior написа:Томов най-вероятно е казал на Манджуков, Гергов и Трейс - пичове имам едни китайци, които искат да инвестират 1,5 млрд. Ще хванете и вие част от тия пари, защото мястото където трябва да се реализира инвестицията е до ваши имоти. Само че сега ни трябва обществена подкрепа за проекта и натиск на правителството. Знаете, че аз съм главен акционер на ЦСКА, а клуба има нужда от подкрепа.... и т.н. :mrgreen:

Само че 1,5 млрд. евро са достатъчен инструмент, за да си осигуриш обществена, даже и държавна подкрепа. ЦСКА-то е малко излишно при този сценарий. ;)

Но и не е в тежест. Пък и...нека не броим чужди пари? 8-)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 авг 2014 14:59

Tommi написа:

Те и Мтел от 6-7 години им правите антиреклама,ама......

Върни се в “Архив”