Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: В Ботев Пд раздават заплати!
Колото до приятелската среща между Левски и БМ , не завърши нито 2:0 нито 3:0 , а 3:1 , след като говедата водеха с 3:0 и тя не беше в края , а в началото на 90-те . А бе изобщо как може Левскар да не си познава историята ...
Re: В Ботев Пд раздават заплати!
OBI4AM LEVSKI написа:botev champion написа:OBI4AM LEVSKI написа:Феновете на Ботев наистина помагат на новата собственичка/евентуална/-ще пратят отбора в " Б" група,където издръжката е по-евтина!Ами какво да ви пожелаем освен нови успехи
А на теб успехи срещу "грандовете" Жилина,Тампере,БАТЕ и да ме извинят другите великани в Европа.
Е,ще те просветя малко/при това безплатно/ като ти напомня,че Левски наистина има успехи-единствен участник за България в ШЛ,отстранявал отбори като ЩУТГАРТ/2 пъти/,Глазгоу Рейнджърс,Удинезе...Кажи Ботев кого е отстранявал?Точно вие да говорите за Европа,която не сте помирисвали от десетилетия!?Нещо не се връзва...
19.09.1962г.
Ботев - Стяуа (Букурещ) 5:1
Ботев Пловдив – Реал Сарагоса 3:1
Голове: 1:0 Глухчев (32), 2:0 Чико (66), 3:0 Тумби (78 ), 3:1 Техедор (85)
1/4 финал КНК
27.02. 1963г.
Ботев - Атлетико Мадрид 1:1
Ботев: Найденов, Панайотов, Чакъров, Апостолов, Разложки, Стойнов, Попов, Харалампиев, Аспарухов, Пешев, Дерменджиев.
Атлетико Мадрид: Мадинайбетия, Ривиля, Грифа, Родригес, Рамиро, Глария, Джонс, Аделардо, Чузо, Мендоза, Коляр
Голмайстори: 1:0 Стоичко Пешев (16); 1:1 Рамиро (74)
Съдия: Б. Тешанич (ЮССР); стадион "Христо Ботев" - 40 000 зрители
1/32 финал УЕФА
13.09.1978 г.
Херта - Ботев 0:0
Херта: Нигбур, Сцитак, Брюй, Климан, Вайнер, Нюсинг, Блехшмидт (Милевски), Беер, Граница, Герсдорф, Айгембек.
Ботев: Вичев, Гаръбски, Маринов, Кунчев, Босаков, Хорозов (Тодоров), Костадинов, Зехтински, Танев, Иванов, Аргиров.
Ботев е първият и единствен български отбор (б.р. материала е писан 2004г.), който в първата среща на германска земя между германски и български отбори завършва равен (0:0).
Реваншът се играе на 30 септември 1981 г. пред рекорден брой зрители на “Голямата къща”:
БПФК: 1.Кирил Пейчев, 2.Пики Юруков, 3.Младенов, 4.Блангев, 5.Хорозов, 6.Коста Танев, 7.Коце Костадинов, 8.Славков, 9.Краси Манолов (78-Трифон Пачев), 10.Зехтински (71-Митко Аргиров), 11.Мери Бакалов.
БАРСЕЛОНА: 1.Артола, 2.Рамос, 3.Олмо, 4.Маноло, 5.Алесанко, 6.Виктор, 7.Симонсен, 8.Шустер, 9.Кини, 10.Естеа, 11.Естебан (67 – Санчес).
ГОЛМАЙСТОР: 1:0 – Славков (35).
1/8 финал КНК
07.11.1984 г.
Ботев - Байерн 2:0
Втора 1/32-финална среща от турнира на УЕФА в гр.Пловдив.
Ботев - Цървена Звезда 2:2
1/32-финална среща за Купата на УЕФА, мач-реванш:
Ботев Пловдив – Севиля 1:1
- Fallen_Angel
- Контакти:
OFF-TOPIC: Първата от три добри новини
Новият Internet Explorer излезе и е безплатен. Не съм вярвал, че ще стигна до там, че да кажа "Браво" на Microsoft, но специално тази новина за всеки интернет разработчик е като за всеки ботевист - смъртта на Селяка в страшни мъки...
Втората новина, която чакаме е освобождението на Ботев...
Третата е смъртта на ДХ-С от гаден рак, който да го яде отвътре поне година.
Дано новия браузер "повлече" крак за новостите около нас...
Re: ПРЕГОВОРИ ЗА БОТЕВ ИМА, ПАЗИ СЕ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ
itelim написа:Кашчей написа:fen fen написа:tam mu e, da! No ot kakto umriq Todor Diev ...
Тодор Диев...голям футболист![]()
"Спартак"...някога голям отбор, но защо ли е така западнал?Както и инкубаторът на таланти "Марица"
Кашчей, ако не влагаш ирония и аз се питам - до къде е докаран Пловдивският футбол? Срам и позор!
Никаква ирония не влагам и съм напълно сериозен.Не съм чак толкова навътре в кухнята на пловдивския футбол, но наистина смятам школата на "Марица" за една от най-добрите в страната.Освен това, ако не поглеждаш с предубедено око на мнението ми за действията ви по стадионите, ще ти кажа, че от пловдивските отбори най-ми харесва именно "Ботев", без да съм "болен" фен все пак

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- PLOVDIV PEE 1912
Re: OFF-TOPIC: Първата от три добри новини
Mоле те се да продаде отбора щото лошоо...
- botev_1912
- Контакти:
Fallen_Angel написа:Новият Internet Explorer излезе и е безплатен. Не съм вярвал, че ще стигна до там, че да кажа "Браво" на Microsoft, но специално тази новина за всеки интернет разработчик е като за всеки ботевист - смъртта на Селяка в страшни мъки...
на първото вече се наслаждавам, второто и третото ги чакам, като даже може третото да е преди второто!!!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
То второто върви ръка за ръка с третото. Та стане ли 3-тото, всички на шествие до гробищата в село Крумово, да му ударим по една пикня!

Това, което ще се случи,е че най-късно в сряда ще обявят сделката. Колкото и голям изрод да е, няма как да не грабне парата, която за пореден път му се предлага. Все пак си е селски тарикат и показва, че има някакъв инстинкт за самосъхранение. Остава да не се случат непредвидени обстоятелства от типа на непремерено изказване или действие, някаква простотия или пък проблем от технически характер като срокове за оттеглянето на съдебните искове и прочие. Коментари "..това вече сме го виждали" тук нямат смисъл. Има нова ситуация и всеки знае, че е за последно. Останалото е Спартак Плевен, Ботев Враца, и почване от нулата.
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Някой може ли да даде линк към новия браузър
да го видим какво представлява, защото до сега с мозила ми е добре .... 

БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
- Fallen_Angel
- Контакти:
Botev1912PlovdivFan написа:Някой може ли да даде линк към новия браузърда го видим какво представлява, защото до сега с мозила ми е добре ....
И ще продължи да ти е по-добре, но въпроса е за хората, които не ползва "благинката" Мозила да си махнат ужасните, бъгави IE6-ци...
Иначе влизаш в сайта на http://www.microsoft.com, оттам избираш още на първия екран Windows, излиза ти падащо меню, кликаш на Internet Explorer и даваш напред. Трябва да си подбереш само за каква ОС ти трябва и това е.
След инсталацията иска рестарт.