Teo написа:Дай едно линкче да го видя това за Вълка и волф
Вълкът Волф.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Дай едно линкче да го видя това за Вълка и волф
Teo написа:Кашчей написа:Тео, ти виждал ли си някога през живота си досега трудов договор?Не на снимка, а истински?
Ти как мислиш, много ясно, че съм виждали да не на снимка, а истински!
Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Тео, ти виждал ли си някога през живота си досега трудов договор?Не на снимка, а истински?
Ти как мислиш, много ясно, че съм виждали да не на снимка, а истински!
В него имаше ли написана заплатата, която ще получаваш?В един отбор има минимум 25-26 футболиста.От тях 18 попадат в групата, но могат да играят не повече от 14.. другите без заплата ли да стоят?Задълженията им са да участват в тренировъчния процес и във футболните мачове, но не те избират дали ще играят или не.Жив пример ви е Станко Машина-не става, но за всеки мач беше в групата.Сигурно е вземал мястото на някой много по-кадърен от него, но кадърният надали е имал право на глас..той без заплата ли да стои, след като си изпълнява задълженията по договора?
bobonikolov написа:Лично за мен има вариант 4 само не знам защо Гриша Ганчев не го обмисля. Титан и Гришата си поделят процентите по 50, като Гришата поема задължението да осигури бюджета на клуба, а титаните се нагърбват с плащанията на дълговете. Всичко това овързано юридически перфектно ще задължи Титан да си плати дълговете и до година 2 да напуснат клуба като акциите им да бъдат изкупени от Г.Г. Така и клубът ще се запази и дълговете ще се изчистят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Тео, гола вода си по трудово право, стига се излага.
Teo написа: Футболиста не е взел участие в един мач и иска 270 000 евро - това морално ли е?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Teo написа:1982 написа:Тео, гола вода си по трудово право, стига се излага.
Не претендирам, че съм такъв... но договора на тоя е в ущърб на ЦСКА, както и много други.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта