Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 11:27

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ами за този Коентрао от Бенфика мисля ,не мислите ли че е не лош вариант за краен защитник, до колкото съм го гледал добре се включва и напред. Вече незнам на кое крило играе.
Друг играч за който си мисля че би бил полезен е Сърна от Шахтьор.
Незнам какво би било вашето мнение.

Коентрао и на мене ми допада.
Техничен, бърз, подвижен ... с отлично центриране, освен това няма проблем когато се налага и да вкарва голове.
Може да играе и като бек, може и като крило, като, както вече споменах, левачката му е убийствено точна !

Що се отнася до Сърна ...
За него се говореше, че Челси имаше интерес за миналата година, но дали бяха само слухове или наистина е имало нещо такова, след като не е в Челси, можем само да гадаем.

Иначе моето собствено мнение е, че Сърна не е кой знае какъв играч.
В смисъл, не би направил някакво кой знае, какво впечатление в средно статистически отбор, пък какво остава за Челси ...
За резерва става, но Челси си има достатъчно такива, които обаче поради липса на опции към момента, си играят титуляри.
А и е на години ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 27 апр 2011 11:40

Коентрао - да, Срна - не!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 27 апр 2011 14:08

Изображение

Само титла на Англия спасява поста на Анчелоти

Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще запази поста си, само ако "сините" успеят да спечелят титлата на Англия, съобщават медиите на Острова. След отпадането на Челси от ФА къп и Шампионската лига собственикът на клуба Роман Абрамович е бил напълно убеден, че ще уволни Анчелоти след края на сезона, но добрата форма на "сините" в последните мачове е накарала руската да поразмисли. Магнатът смятал да остави Анчелоти начело на Челси за поне още един сезон, ако в последните кръгове от висшата лига "сините" стопят разликата от шест точки с Манчестър Юнайтед и пак станат шампиони. Тази задача на теория изглежда осъществима, ако в събота Челси бие Тотнъм, а в неделя Юнайтед загуби като гост на Арсенал. После Челси и Юнайтед ще имат директен сблъсък помежду си на "Олд Трафорд".

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 27 апр 2011 16:16

Изображение

Трансфера на Ромелу Лукаку в Челси все по-сигурен

Звездата на Андерлехт Ромелу Лукаку е пред почти сигурен трансфер в Английският Челси . Един от най-известните агенти на стария континент Фабрицио Ферари лично заяви ,че Лукаку това лято ще премине във ''Висшата Лига'' , а реално единственият клуб който има реален интерес към него е именно Челси . Още нещо което потвърждава трансфера е ,че самият Ромелу Лукаку от дете е фен на Челси. А там играе неговия идол Дидие Дрогба.
''Ювентус искат Ромелу , но Андерлехт ще го продаде във Англия по-негово лично желание , самият той се вписва във Английската действителност със физиката и борбеността си разкри Ферари през ''Тутоспорт'' .

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 27 апр 2011 16:47

Ballancee написа:Изображение

Трансфера на Ромелу Лукаку в Челси все по-сигурен

Звездата на Андерлехт Ромелу Лукаку е пред почти сигурен трансфер в Английският Челси . Един от най-известните агенти на стария континент Фабрицио Ферари лично заяви ,че Лукаку това лято ще премине във ''Висшата Лига'' , а реално единственият клуб който има реален интерес към него е именно Челси . Още нещо което потвърждава трансфера е ,че самият Ромелу Лукаку от дете е фен на Челси. А там играе неговия идол Дидие Дрогба.
''Ювентус искат Ромелу , но Андерлехт ще го продаде във Англия по-негово лично желание , самият той се вписва във Английската действителност със физиката и борбеността си разкри Ферари през ''Тутоспорт'' .

Фактите говорят , че е наш само дано да не се окаже някой 35 годишен... като го гледам на 17 годишен не ми изглежда.. , но всичко е възможно.. !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 16:48

Ballancee написа:Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще запази поста си, само ако "сините" успеят да спечелят титлата на Англия, съобщават медиите на Острова. След отпадането на Челси от ФА къп и Шампионската лига собственикът на клуба Роман Абрамович е бил напълно убеден, че ще уволни Анчелоти след края на сезона, но добрата форма на "сините" в последните мачове е накарала руската да поразмисли. Магнатът смятал да остави Анчелоти начело на Челси за поне още един сезон, ако в последните кръгове от висшата лига "сините" стопят разликата от шест точки с Манчестър Юнайтед и пак станат шампиони. Тази задача на теория изглежда осъществима, ако в събота Челси бие Тотнъм, а в неделя Юнайтед загуби като гост на Арсенал. После Челси и Юнайтед ще имат директен сблъсък помежду си на "Олд Трафорд".

Знаех си аз ! ... :lol:
Бях сигурен, че след отпадането от Юнайтед за Лигата, Челси ще покаже добра форма и добри игри ... и лесно ще се забравят мъките, които имахме през по голямата част от сезона.

Добре, нека го остави Роман, но да му вземе поне 3-ма - 4-ма класни футболисти за разнообразие ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 27 апр 2011 16:50

THE G.A.M.E написа:
Ballancee написа:Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще запази поста си, само ако "сините" успеят да спечелят титлата на Англия, съобщават медиите на Острова. След отпадането на Челси от ФА къп и Шампионската лига собственикът на клуба Роман Абрамович е бил напълно убеден, че ще уволни Анчелоти след края на сезона, но добрата форма на "сините" в последните мачове е накарала руската да поразмисли. Магнатът смятал да остави Анчелоти начело на Челси за поне още един сезон, ако в последните кръгове от висшата лига "сините" стопят разликата от шест точки с Манчестър Юнайтед и пак станат шампиони. Тази задача на теория изглежда осъществима, ако в събота Челси бие Тотнъм, а в неделя Юнайтед загуби като гост на Арсенал. После Челси и Юнайтед ще имат директен сблъсък помежду си на "Олд Трафорд".

Знаех си аз ! ... :lol:
Бях сигурен, че след отпадането от Юнайтед за Лигата, Челси ще покаже добра форма и добри игри ... и лесно ще се забравят мъките, които имахме през по голямата част от сезона.

Добре, нека го остави Роман, но да му вземе поне 3-ма - 4-ма класни футболисти за разнообразие ...

Ще го остави , ако спечелим титлата , но това е малко вероятно ! ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 17:13

Kallachew написа:Ще го остави , ако спечелим титлата , но това е малко вероятно ! ;)

Ами мен ако питаш, да остане дори и да не станат шампиони !
Но Абрамович да купи няколко нови - класни попълнения, да го видим Карло, може ли да сглоби нов отбор ... ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 27 апр 2011 17:15

THE G.A.M.E написа:
Kallachew написа:Ще го остави , ако спечелим титлата , но това е малко вероятно ! ;)

Ами мен ако питаш, да остане дори и да не станат шампиони !
Но Абрамович да купи няколко нови - класни попълнения, да го видим Карло, може ли да сглоби нов отбор ... ;)

Тва е пич , че не се пита от нас... :(

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 27 апр 2011 17:18

Аз си мисля ,че Анчелоти ще остане :roll:

Върни се в “Архив”