Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: ПРЕГОВОРИ ЗА БОТЕВ ИМА, ПАЗИ СЕ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Мнениеот Abbiati » 27 мар 2009 21:18

Да кажа каквото знам: преговорите вървят към провал, познайте заради кого... Информацията ми е от човек, стоящ мноооого близо до Андреев. Смятам че е истинска, затова я споделям тук!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: В Ботев Пд раздават заплати!

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 21:23

Добре, само не викай. С ейнджъла се познаваме, никога не съм влизал да се дразня с ботевисти, най- малкото точно с него ще започна. Влязох и казах един простичък факт. След това острото държание не беше започнато от мен. Това, че очевидно ви дразни всичко, което не е успех само на вашия отбор е факт.
Какво е направил този или онзи не ме интересува.
Спирам да пиша в темата и се извинявам, че съм ви издразнил. Не съм го направил умишлено.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 27 мар 2009 21:58

Пепел ти на устата....

Дано грешиш !
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 мар 2009 22:18

Don Rumen написа:Искам да споделя претисненията си с вас, това че не казват нищо за сделката ме претиснява, ако си спомняте октоври се говореха същите неща и имам опасенията, че селския пак ни лъже, за да се кротним.

Е какво значение има - да не би да завършим сезона, ако 2 пъти се прецака заради селянина една и съща сделка /дори и да е фективна/!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 27 мар 2009 22:50

Abbiati написа:Да кажа каквото знам: преговорите вървят към провал, познайте заради кого... Информацията ми е от човек, стоящ мноооого близо до Андреев. Смятам че е истинска, затова я споделям тук!

И аз така чух. :(

Потребителски аватар
Meto_1912

Време разделно в Ботев настъпи

Мнениеот Meto_1912 » 27 мар 2009 23:15

Изображение

Футболната общественост в България е запозната с ненормалната обстановка в Ботев Пд. Кой повече, кой по-малко, но всички знаят, че феновете мразят и искат да изгонят Христолов, финансовата криза в “жълто-черния” клуб също не е тайна за никого. Отборът ниже загуба след загуба, а чертата на спасението продължава да е високо над главите на “канарчетата”. Отборни и индивидуални наказания, както и съдийските тесли допълнително нагнетяват обстановката и утежняват положението в този водещ, допреди десетилетие, клуб.

Цялото напрежение около Ботев е резултат от всички щуротии, които Христолов успя да свърши от 1999 г. досега. То се увеличаваше, подобно на търкаляща се снежна топка, чиито размери са такива, че тя може да бъде спряна единствено от много силни слънчеви лъчи, които да я разтопят преди да вземе жертви. А слънце над стадиона край Бирената в Пловдив ще изгрее, когато роденият в Брягово и живеещ в Крумово бизнесмен напусне. Веднъж и завинаги!

Днес “канарите” станаха автори още един прецедент – треньор си подаде оставаката два пъти в рамките на три дни. Нито един футболист не застана пред медиите, за да каже защо последните две тренировки така и не се проведоха. Това е олицетворение на манталитета, който играчите показват в мачовете си извън Пловдив. Мъжество се проявява в такива моменти, а не когато всичко е наред. Но явно характерът при тях липсва. По-лесно е да си оправят прическите и да бъдат “принцове”.

Плачевното състояние на Ботев се отразява най-зле на тези, които са най-невинни – феновете. Те не взимат пари при победа, нито пък футболни заплати. Хората си бачкат ежедневно, повечето от тях се чудят как да свържат двата края и смятат семейния си бюджет в условията на финансова криза. Тези хора обаче ОБИЧАТ своя “жълто-черен” отбор. Точно затова са решени да го извадят от калта с всички сили и средства.

Изглежда този път връщане назад няма. Досега няколко пъти огънят на недоволството бе потушаван. Но всяко нещо си има край. Феновете предпочитат клубът да изчезне, пред алтернативата той да бъде ръководен от Димитър Христолов.

Имам чувството, че скоро статуквото ще бъде променено... Не знам в каква посока, но мъките в Ботев ще приключат.

Дни след като се навършиха 10 години от идването на Христолов.

Автор: Митко Лишев

http://bultras.com/

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Re: Време разделно в Ботев настъпи

Мнениеот portokal » 27 мар 2009 23:21

Много добра статия.... Дано всичко да свърши скоро..
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 27 мар 2009 23:25

ДАно да не стане като с Гергов!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Мнениеот bob79 » 27 мар 2009 23:51

child in time написа:ДАно да не стане като с Гергов!

Абсурд !!! Това няма как да стане!!! Ако и този път пропадне сделката според мен Ботев Пловдив е обречен да изчезне!!!
P.S. Разбира се винаги ще го има в сърцата ни !!!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 27 мар 2009 23:56

Той не знае какво иска, също като умствено увредените. Ако сделката пропадне, отборът отива във "В" група и скоро време Селският няма да суче пари от него. Просто вече края му дойде, няма къде да мърда.

Върни се в “Архив”