Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: В Ботев Пд раздават заплати!

Мнениеот bultrasa » 27 мар 2009 20:29

OBI4AM LEVSKI написа:
botev champion написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Феновете на Ботев наистина помагат на новата собственичка/евентуална/-ще пратят отбора в " Б" група,където издръжката е по-евтина!Ами какво да ви пожелаем освен нови успехи ;)

А на теб успехи срещу "грандовете" Жилина,Тампере,БАТЕ и да ме извинят другите великани в Европа.

Е,ще те просветя малко/при това безплатно/ като ти напомня,че Левски наистина има успехи-единствен участник за България в ШЛ,отстранявал отбори като ЩУТГАРТ/2 пъти/,Глазгоу Рейнджърс,Удинезе...Кажи Ботев кого е отстранявал?Точно вие да говорите за Европа,която не сте помирисвали от десетилетия!?Нещо не се връзва...

Абе що ми се струва,че забрави още едни велики отбори.....Антверпен....Олимпия Любляна.......Беверен.....Тампере.......Жилина.......И колоса Бате........ :D Имам и едно предложение за да не излагате името Левски в Европа,играйте с името на друг велик Българин.....БАЙ ГАНЬО 1914 :D Тогава няма да излагате никой освен президента ви :lol: И няма да има трагедия а изцяло романтична комедиа :lol: :lol: :lol:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 27 мар 2009 20:38

Сега малко инфо и от мен. За начало инфото е от фамилия Фейзови, което не е добра реклама, но... Динчера, който е силен в ДПС страните, е разбрал от Пеевски, че майка му ще говори с Христола в Пловдив. После с питане на рецепцията на Новотела се е разбрало, че Ирена и ДХ-С са влезли заедно малко по-рано. Толкова мога да кажа, но поне е нещо....
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 27 мар 2009 20:46

Пич смени си дилъра :idea:

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 мар 2009 20:47

mike28 написа:Пич, форума не е твой, и аз не съм влязъл тук да се дразня. Просто фален ейнджъл попита и аз реших да запълня някои дупки в знанията му. Относно мача с Барселона- питайте колегите от ЦСКА, колко завърши последния им мач с каталунците, част от сделката за продажбата на Стоичков. Аз съм горд, че бг. отбор най- накрая успя да влезе в груповата фаза на Ш.Л. Може би, ако всички отбори, вкл. и вашия се бяха понапрегнали малко да играят футбол, нямаше да са ни толкова трагични отборите ни като излязат навън. И понеже злобата ви понякога няма край- не мога да разбера, защо когато в България някой успее да се издигне над другите- веднага всички се опитват да го принизят.

Да се опитаме да играем футбол викаш. А що не се опитате да почнете вие да играете, а не да чакате дузпа? Аман от наглеци. Видя се колко играете в мачовете с чуждестранни съдии, в които няма кой да ви подпре и се свири обективно. Ако спрете да си нагласяте съди, мачове и първенство, току виж сме почнали всички да играем футбол. Само да не се окаже, че тогава няма да можете да станете шампиони. 8-)

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 27 мар 2009 20:56

mike28 знаеш че прекаляваш--ако искаш да ти обясня само ми кажи, ако се сещаш сам ще е по-добре
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 21:00

Защо да съм нагъл? Откровено почваш да се заяждаш. Аз не съм от София и не смятам, че всички извън София са селяни. Това, че повечето отбори сами се окопават пред собственото си наказателно не е по моя вина. Това, че повечето отбори нямат физическа и тактическа подготовка, поне колкото Левски, ЦСКА, Литекс и още 1-2 отбора, също не е по моя вина.
Факт е, че едно време Ботев ги е драл шопите където ги хване, колкото повече отбора се опитват да го правят и сега- толкова по-добре за цялостното ни ниво. Аз не искам Левски и ЦСКА всяка година да се сменят на върха. Нямам някаква мания, сините на всяка цена да са шампиони, аз просто искам да ги гледам да играят приятен за окото футбол. Нещо на което в последните 1, 5 години определено не съм свидетел.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 27 мар 2009 21:04

когато наско сираков си свали гащите пред публиката синя, той покажа какво представлява този отбор---ЕДИН ГОЛ ЗАДНИК

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 27 мар 2009 21:07

Е добре, по тази логика, щом Христолов е селянин значи и публиката му е селска? Не съм съгласен, това, че даден индивид няма култура и възпитание, не е проблем на няколко милиона души, нали?

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 27 мар 2009 21:12

mike28 написа:Е добре, по тази логика, щом Христолов е селянин значи и публиката му е селска? Не съм съгласен, това, че даден индивид няма култура и възпитание, не е проблем на няколко милиона души, нали?

ГОВОРИМ ЗА ЛЕГЕНДА-ФУТБОЛИСТ, НЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ, ЧИСТАЧИ И АДМИНИСТРАТОРИ.....ТИ НА МАЧ ЗАРАДИ ФУТБОЛИСТИТЕ ЛИ ХОДИШ ИЛИ ЗАРАДИ ПЕРСОНАЛА... ТА ТАЗИ ЛЕГЕНДА СЕ НАДУПИ НА ПУБЛИКАТА--ТОВА Е УВАЖЕНИЕТО В ТОЗИ ОТБОР

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: ПРЕГОВОРИ ЗА БОТЕВ ИМА, ПАЗИ СЕ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Мнениеот rump_shaker » 27 мар 2009 21:15

Ми то друго няма какво да си мислим да ти кажа! И аз очаквам всико пак да е глупост. Просто няма как да се вярва на селската мастия
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”