Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Sisi 1914 » 24 дек 2011 10:07

Levski 1914 написа:Левски засилва Арш към Айндховен

Нападателят на Левски Шюрд Арш може да премине в редиците на Айндховен, съобщават холандските медии. Не става въпрос обаче за гранда ПСВ Айндховен, където играе българският национален защитник Станислав Манолев, а за клуба от втора дивизия на Холандия ФК Айндховен. В момента тимът е втори в класирането на Ееерсте дивизи и е амбициран да стане част от елита на Холандия.

Арш е добре познат във втора лига: русокосият футболист има над 100 гола с екипите на Цволе, Го Ахед Ийгълс, Омниуърлд и Розендаал. Медиите в Холандия споменават цена от 350 000 евро - малко повече, отколкото "сините" платиха за неговите услуги на Цволе през лятото на 2011 година.

От къде е тази информация?
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 дек 2011 10:08

Sisi 1914 написа:
Rivaldo10 написа:
Sisi 1914 написа:Тонев още не е дошъл при нас официално, но и вече нападател е набелязал.
Това е несериозно!
:evil:

Трябва Локото да фалира, за да не назначат Тонев в управата ни. Ти, какво предлагаш? Да изчака до 9-10 януари, да го назначат официално и да тръгне да търси играчи, когато вече времето ще е по-малко? Много добре се прави, че се търсят от сега нови, дано не си останат само с търсенето, защото не е като да няма нужда от нови. ;)

Аз не съм сигурна, че Тонев ще дойде при нас и за това ще чакам да се съобщи официално.
Иначе, няма лошо да се търсят нови футболисти, но Камбуров едва ли ще подпише с нас.

Аз пък бих се учудил, ако не дойде!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 дек 2011 10:09

Sisi 1914 написа:

Нападателят на Левски Шюрд Арш може да премине в редиците на Айндховен, съобщават холандските медии. Не става въпрос обаче за гранда ПСВ Айндховен, където играе българският национален защитник Станислав Манолев, а за клуба от втора дивизия на Холандия ФК Айндховен. В момента тимът е втори в класирането на Ееерсте дивизи и е амбициран да стане част от елита на Холандия.

Арш е добре познат във втора лига: русокосият футболист има над 100 гола с екипите на Цволе, Го Ахед Ийгълс, Омниуърлд и Розендаал. Медиите в Холандия споменават цена от 350 000 евро - малко повече, отколкото "сините" платиха за неговите услуги на Цволе през лятото на 2011 година.

От Спортал...а те я имат от холандски медии. ;)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 дек 2011 10:15

Levski 1914 написа:Аз не съм сигурна, че Тонев ще дойде при нас и за това ще чакам да се съобщи официално.
Иначе, няма лошо да се търсят нови футболисти, но Камбуров едва ли ще подпише с нас.

Аз пък бих се учудил, ако не дойде![/quote]
Аз си мислех, че всеки би се учудил, ако не дойде, но явно не е точно така... :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 24 дек 2011 10:31

Levski 1914 написа: Очаква се селекцията в Левски да бъде приключена до 4-5 януари.

Спортал

Tова ми звучи по-скоро абсурдно. Кога затваряше зимния трансферен прозорец по принцип :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 дек 2011 10:34

BLUE CHAMPIONS написа:
Levski 1914 написа: Очаква се селекцията в Левски да бъде приключена до 4-5 януари.

Спортал

Tова ми звучи по-скоро абсурдно. Кога затваряше зимния трансферен прозорец по принцип :?

31 януари, доколкото знам.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 дек 2011 15:00

Levski 1914 написа:
Sisi 1914 написа:

От Спортал...а те я имат от холандски медии. ;)

Аааа, ясно!
Поредната лъжа.
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 дек 2011 16:31

не мисля, че Камбуров ни е нужен вече. Преди 2-3 години- да, но сега- не. Отива към 32 години, ние няма да правим старчески дом, я. Един Йовов ни е достатъчен, а и Камбура колкото пъти го канехме на Герена последните години, толкова пъти ни отказа. Айде нЕма нужда... Има и други ирачи по тази земя, не е само той. Те с Илиян Илиев си мислят, че трябва да им се моли някой по 100 пъти. Няма начин.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 24 дек 2011 18:36

santiliana написа:не мисля, че Камбуров ни е нужен вече. Преди 2-3 години- да, но сега- не. Отива към 32 години, ние няма да правим старчески дом, я. Един Йовов ни е достатъчен, а и Камбура колкото пъти го канехме на Герена последните години, толкова пъти ни отказа. Айде нЕма нужда... Има и други ирачи по тази земя, не е само той. Те с Илиян Илиев си мислят, че трябва да им се моли някой по 100 пъти. Няма начин.

Попринцип съм много съгласен с казаното, но като сметна Арс какво направи, какво може Камбуров и колко пари биха се дали за нападател, то предпочитам Камбуров. Само не знам как ще ни се впише в играта, когато отиграва от центрирания, води се таран, а доколкото Костов казва няма да ни е нужен такъв тип играч. И... все пак, по-добре от Арс!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 24 дек 2011 18:44

Незнам, може да ви прозвучи малко налудничаво, но аз имам някакви надежди, че "мастър Гарра" ще ни се усмихне още в началото на 2012 г. на Герена. Това е нападателя за Левски. И ако вземем и Присо нещата стават много сериозни.
Що се отнася до Арш- човека съвсем не е лош футболист, дори напротив, но той е играл цял живот друг стил на игра и много трудно би се приспособил към нашия. А за трансфера му- не си мислете, че става дума за ПСВ Айндховен, да не ви подвежда името на клуба. Този клуб също е от едноименния град, но играе в долните дивизии на Холандия. Това го давам само за уточнение, защото някои наши събратя и най-вече "сестри" тук май си помислиха, че Арш ще отиде в един от грандовете на Ниската земя ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”