zlobul написа:1- ако не се справя , няма да го наемат въобще т.е. ако няма нужната квалификация .
2-ако евентуално го наемат , ще му дадат изпитателен срок за да прецени работодателя , дали се справя .
3-когато работата му е от обществено значение и хората недоволстват от това , че не се справя то би трябвало същия работник да си подаде оставката или просто да си замине , когато не му я приемат .
4- когато и това не направи , значи нещата отиват към липса на определени качества , например-достоинство .
5-естествено всеки човек си има праг на търпение , всеки човек си защитава по различен начин това което обича .И когато работника премине този праг , хората започват да го псуват , не защото е некадърен (вече са му намекнали тънко , че е такъв) ,а защото не си е тръгнал .
п.с. При гонзо , нещата са още по зле . Аз например го обвинявам в съучастничество в "казанската афера" с което опетнява емблемата ЛЕВСКИ и милионите фенове на отбора . След този момент , мисля че имам право да наричам тия двамата (тара и гонзо) , както си искам . ДА , ПРАВИЛНО СТЕ ПРОЧЕЛИ ,ТОКУ ЩО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОБВИНИХ ТАРА И ГОНЗО В ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ОТБОРЪТ ЛЕВСКИ(СОФИЯ) И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ .
Много си далеч от истината на тема "Междучовешки отношения"!Ама толкова далеч,че чак не можеш да си представиш!