Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 19:50

zlobul написа:1- ако не се справя , няма да го наемат въобще т.е. ако няма нужната квалификация .
2-ако евентуално го наемат , ще му дадат изпитателен срок за да прецени работодателя , дали се справя .
3-когато работата му е от обществено значение и хората недоволстват от това , че не се справя то би трябвало същия работник да си подаде оставката или просто да си замине , когато не му я приемат .
4- когато и това не направи , значи нещата отиват към липса на определени качества , например-достоинство .
5-естествено всеки човек си има праг на търпение , всеки човек си защитава по различен начин това което обича .И когато работника премине този праг , хората започват да го псуват , не защото е некадърен (вече са му намекнали тънко , че е такъв) ,а защото не си е тръгнал .
п.с. При гонзо , нещата са още по зле . Аз например го обвинявам в съучастничество в "казанската афера" с което опетнява емблемата ЛЕВСКИ и милионите фенове на отбора . След този момент , мисля че имам право да наричам тия двамата (тара и гонзо) , както си искам . ДА , ПРАВИЛНО СТЕ ПРОЧЕЛИ ,ТОКУ ЩО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ОБВИНИХ ТАРА И ГОНЗО В ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ОТБОРЪТ ЛЕВСКИ(СОФИЯ) И НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ .

Много си далеч от истината на тема "Междучовешки отношения"!Ама толкова далеч,че чак не можеш да си представиш!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 19:53

естествено мога да ти напиша поне още два листа за това какво се прави , преди даден работник да започне работа , като например изисквания за образование :))) , необходим стаж , качества , опит и много , ама много други неща :))) .
Когато работата е от обществено значение 2-ата листа с изисквания , автоматично стават 4 :))) . Повярвай ми го*ньо ше го "ковнат" още на първото изискване , а оттам насетне ...за какво говорим ?
Последна промяна от zlobul на 10 ное 2011 20:04, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 ное 2011 19:57

blue avalanche написа:
santiliana написа:Какъв ви е проблема на вас, левскари? На тези, които не приемат мнения, различни от тяхното? Мнения като моите, като на злобул, на аванти рагаци, на фифи перото, на играта и на още много такива като нас, които критикуваме статуквото в управата на отбора ни? Къде ви е свободолюбивия дух, който е заложен в левскарщината от самото създаване на клуба ни на 24-ти май през 1914 г.? И какво ви дава право да отричате критиките, при това абсолютно основателни, по адрес на треньора и спортен директор Георги Иванов, както и към т.нар. собственик Тодор Батков? Като какви се явявате, че да определяте критиката спрямо горепосочените люде, като "плюене" и тем подобни? И в края на краищата- вие сте привърженици на Левски София 1914 или на хората с прякор Гонзо и Тара? всъщност, според втория отбора не е дори и с тази рождена дата? Не мислите ли, че се оливате, меко казано, като постоянно се хвърляте да браните тотално провалилите се ръководители на синия отбор? И защо не си направите един самоанализ на критериите и чисто човешките морални ценности, преди да заклеймявате този или онзи що за човек е. Фактите към настоящият момент са такива, че доскорошния ни всеобщ любим футболист- Георги Иванов- с работата си като треньор и ръководител стана всеобщ некадърник в очите на 99,9 % от сините привърженици. И колкото и да се опитвате няколко души да му вдигате "акциите" , няма как да промените статуквото. Това е положението- добър футболист- провалил се функционер. А за Батков просто няма нужда повече от коментар. Само заради "Казанската афера" всеки левскар, имащ дори и мъничко лично достойнство и чест, го е анатемосал и му мисли лошото. Но вие... На вас тези качества явно са ви много чужди. Проявете толерантност и приемете, че всеки има право на мнение, което не кореспондира с вашето.Още повече, че хората с противоположното мнение, са в пъти повече от вас.
п.п. Евала на zlobul, фифи перото, THE G.A.M.E. , Avanti Ragazzi

Ако да наречеш Г.Иванов-Гомньо(Говньо) за теб е "основателна критика" и очакваш от мен толерантност-сбъркал си адреса!ТЕЗИ качества наистина са ми ЧУЖДИ!

не вади думите от контекста. Много добре разбираш какво имам впредвид в написаното от мен.Не мисля, че си някой малолетен хлапак, на който да трябва да му се обяснява надълго. И не приемай чак толкоз лично обръщенията на другите, а дръж сметка на своите постъпки и изречени думи. И в заключение- не се явявай като крайна инстанция. Остави всеки да изкаже мнението си така, както го чувства.Не виждам нищо лошо в това.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 20:02

Много си далеч от истината на тема "Междучовешки отношения"!Ама толкова далеч,че чак не можеш да си представиш!
==============================================================================================================
Да ти кажа пич след "казан" е доста тъпичко да ми говориш за междучовешки отношения , по скоро тази тема отива в "кошчето" , а на нейн ред идва -"Предатество " , а както знаем предателите нямат имена ,те са си просто предатели и може човек да си ги нарича както си иска . Много съжалявам , че хората които коментираме , нямат нищо общо с обикновен работник на който трябва да му се помага .
Единият е изпечен лъжец , а другият е негова подлога или изтривалка , както искаш така си го представяй . ПОГЛЕДАЙ МАЛКО ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА :))) , ВМЕСТО ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ . АЗ СЪМ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО И СИ ДЪРЖА НА ПРИКАЗКИТЕ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 20:11

http://www.sportal.bg/video.php?video=40272 -ЛИНК КЪМ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА КОСТОВ

1- Гледайте какво се случва в 8.58 мин -(тара казва че си е направил собствено проучване )
2-Гледайте какво прави Гонзо на въпроса , откъде ще гледа мачовете в 19.57 мин -(скрито намигва и прошепва"ниско" )

Първи въпрос : Г-н Батков , как успяхте да направите собствено проучване за новия треньор , а не можахте да направите такова преди да изпратите ЗЕ , РАбЕХ , МИЛАНОВ И ТАСЕВСКИ , в казан , точно преди мача с цска ?
Втори въпрос : Г-н Иванов , не ви ли е срам да продължавате да изразявате простотията си по такъв селски и вече досаден за нас , начин ?

Г-Н КОСТОВ , ИЗГЛЕДАЙТЕ СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ОТНОВО , ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ САМ СМЕТКАТА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ
===============================================================================================
тук можеш да намериш много отговори , господинчо .От тук може да ти стане ясно защо реагирам така спрямо тия двамата .
Не ми се занимава да ти търся и момента с ВИСШАТА ФОРМА НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА (за пред камерите) и ЦИГАНСКОТО ПАЗАРЕНЕ ЗА МИЛИОНИТЕ (за "НЕ-ПРЕД КАМЕРИТЕ") малко стил -сашо диков :)))

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 20:12

zlobul написа:Много си далеч от истината на тема "Междучовешки отношения"!Ама толкова далеч,че чак не можеш да си представиш!
==============================================================================================================
Да ти кажа пич след "казан" е доста тъпичко да ми говориш за междучовешки отношения , по скоро тази тема отива в "кошчето" , а на нейн ред идва -"Предатество " , а както знаем предателите , нямат имена те са си просто предатели и може човек да си ги нарича както си иска . Много съжалявам , че хората които коментираме , нямат нищо общо с обикновен работник на който трябва да му се помага .
Единият е изпечен лъжец , а другият е негова подлога или изтривалка , както искаш така си го представяй . ПОГЛЕДАЙ МАЛКО ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА :))) , ВМЕСТО ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ . АЗ СЪМ ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО И СИ ДЪРЖА НА ПРИКАЗКИТЕ .

Веднага те хващам в лъжа!Ти използуваш обидни квалификации към хора,които нямат НИЩО общо с "Казанската афера"!Например пишещи във форума!Така,че твоето поведение ИЗОБЩО не е предизвикано от "случаят Казан"!Ти просто си ТАКЪВ!Ти си от тези,които убиват Андрес Ескобар...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 20:17

Може наистина грешката да е в мен , защото съм пропуснал да пиша за третата страна , която НЕ ПОНАСЯМ , а именно - ГУГУТКИТЕ .
В нашия форум за жалост разпознавам поне четири гугутки , така че отношението ми към тях е производна на отношението ми към тара и гонзо . Още някъде да ме "хванеш" ?

п.с. Момче , избрал си неподходящ човек на гърба на който да се правиш на интересен .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 20:28

zlobul написа:Може наистина грешката да е в мен , защото съм пропуснал да пиша за третата страна , която НЕ ПОНАСЯМ , а именно - ГУГУТКИТЕ .
В нашия форум за жалост разпознавам поне четири гугутки , така че отношението ми към тях е производна на отношението ми към тара и гонзо . Още някъде да ме "хванеш" ?

п.с. Момче , избрал си неподходящ човек на гърба на който да се правиш на интересен .

Нито си ми на годините,нито си ми на образованието,за да ми викаш "момче"!Капиш?
ПС.Нали не си мислиш,че всичко във форума се върти около теб?И всички,които пишат тук правят нещо на "твой гръб"?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 20:38

я да видим...ъъъъъъъ ........ може и да съм ти на образованието . Иначе би трябвало да си разбрал , че изобщо не се впечатлявам от гугутки и ми е през оная работа , какво ще кажа за тях .
Гледа ли пресконференцията ?....айде гледай я , защото много ще си ми интересен . Каква ли друга глупост ще ти роди главата да напишеш.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 21:17

zlobul написа:я да видим...ъъъъъъъ ........ може и да съм ти на образованието . Иначе би трябвало да си разбрал , че изобщо не се впечатлявам от гугутки и ми е през оная работа , какво ще кажа за тях .
Гледа ли пресконференцията ?....айде гледай я , защото много ще си ми интересен . Каква ли друга глупост ще ти роди главата да напишеш.

Я,да видим...ъъъъъъ.....като ти гледам правописа,ОПРЕДЕЛЕНО,не си ми на образованието!Иначе,би трябвало да си разбрал,че ИЗОБЩО не се старая да те "разбирам"!
Пресконференцията я гледах,когато му беше времето!Аз да не съм бавноразвиващ като тебе,да я гледам по 20 пъти?

Върни се в “Архив”