Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 13:15
Оф... Златната топка е индивидуално отличие, но то искаш да го дадеш възоснова на спечелените трофеи!
Нека ти кажа 2 неща, едното от които го бях написал още преди да стане ясна каква ще е тройката за Златната топка, с което бях обяснил защо Снайдер няма да я спечели и защо няма място в тройката (както винаги при тези спорове, аз бях напълно прав, а другите грешаха!)
1. Всички казвате Интер имаха 5 трофея! УаУ! А как бяха постигнати?! Интер игра 4 мача срещу Барса в ШЛ, резултата бе 2 победи за Барса, 1 Х и 1 победа за Интер! Барса три пъти надигра Интер, миланци веднъж надиграха каталунците (за сметка на това пък в най-важният мач)! Но това, което всички вие феновете не отчитате, но АНАЛИЗАТОРИТЕ и СПЕЦИАЛИСТИТЕ, които определиха на кого да бъде дадена Златната топка ОТЧЕТОХА е: Интер нямаше да спечели 5 трофея, ако рефера не ги бе подпрял така брутално на 1/2 финала! Гол от засада на Милито и отменен редовен гол на Барса в реванша! Едно от тези две неща да го нямаше и Барса отиваха на Финал, а Интер щяха да спечелят поредната титла и купа на Италия и толкова! (Да, знам, че сега ще ме заядете за полуфинала РЕВАНШ през 2009-а годиан срещу Челси, но като говорите за неотсъдените дузпи (3 от тях 100 процентови, ФАКТ) ще забравите първият мач на Камп Ноу! - тогава небе дадена дузпа на Барса срещу Ето'О, при 1:0 отпървият мач реванша ставаше коренно различен, защото Челси нямаше да могат да разчитат на КАТЕНАЧО и щеше да им се наложи да се НАДИГРАВАТ с Барселона! Отделно и в двата мача играчоте на Челси играха супер грубо и бяха спестени ПОНЕ по 3 (ТРИ) ЧЕРВЕНИ картона във всеки мач! Айде кажи ми какво щяха данаправят Челси с 8 човека срещу 11 от Барса, дори и да им бяха дали 3 дузпи?! Челси щяха да загубят с поне 3:8 мача!!! - те това е разликата!!!)
2. Футбола е колективен спорт! Меси е много по-добър от Снайдер! Ок, Интер спечелиха повече трофеи от Барса, ама това не е заради Снайдер! А заради комплексни причини! Реферски грешки в директният двубой, контузии и слаба форма на ключов играч като Иниеста, подценяване на съперника от страна на Барса, след като 2 пъти бяха надиграли Интер в груповата фаза и всичко това доведе до това, че Интер спечелиха повече трофеи! Браво на тях, лошо няма! Но заслугата за това не е на Снайдер! Заслугата е на Жозе Моуриньо и някои други хора! И не последно място.. не Снайдер спечели 5-те трофея за Интер,а го направи Моуриньо!!! Ето Интер са със същият състав, само треньора е друг и Интер са безобразно слаби!!! Е нали Снайдер е много велик и добър? Защо тогава сега не играе на същото ниво, защо не носи Интер на гърба си, както се твърди, че го еправил през миналият сезон!? Отговора е ясен: Защото Снайдер НИКОГА не е носил Интер на гърба си, правеше го Жозе Моуриньо, най-вече благодарение на многото голове на Милито!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]