Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Специално обръщение към Дучето

Мнениеот crap » 28 фев 2011 16:46

UltraBlue написа:
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?

Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят? :shock:

Разбира се, че не съм от тея дето громят! Прочети ми предното мнение.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 16:47

crap написа:Какво ми е виновна ПОЛИЦИЯТА?
ЖАЛЪК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!!
Трябваше ли пак да има умрели? Изпотъпкани? Пребити? КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ЗА ДА ИМА ВИНОВЕН?!

Докато има такива като тебе, gong, България ще е жалка държава, защото обществото прави държавата!

Абе брато, огледай се малко бе... полицията ли почна да руши клетката, тя ли разказа играта на тоалетни и на всичко що може в Г??? кажи как полицията провокира феновете ви, че те почнаха да рушат? Ами ако не бяха се намесили и беше станало, както в Мездра, тогава каква песен щеше да пееш? :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 28 фев 2011 16:48

crap написа:Какво ми е виновна ПОЛИЦИЯТА?
ЖАЛЪК БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ!!
Трябваше ли пак да има умрели? Изпотъпкани? Пребити? КАКВО ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ЗА ДА ИМА ВИНОВЕН?!

Докато има такива като тебе, gong, България ще е жалка държава, защото обществото прави държавата!

Няма начин да си толкова глупав, нали?
Ако под общество имаш предвид жалките отрепки, към които явно и ти принадлежиш, ’бал съм ти и обществото аз. И, понеже ти си глупав, както споменах, изобщо не си хванал смисъла на нещата. Но, щот съм пич, ще ти поясня. Публикацията ми е на тема - защо изобщо трябва да има идиоти, които трябва да се пазят от когото и да било?
Когато си прост, то е завинаги!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 фев 2011 16:48

Защо се заяждате и карате за неща,които са очевадни за всички,не и за организаторите на първенството ни.Много ясно,че полицията е права,прави са и феновете ни.Едните трябва да защитават закона,другите.след като им минават номерата-защо да не правят поразия.Абе хора,това са 200-300 човека от цяла България и от всички отбори......много отдавна по време на футболен мач,те трябваше да имат заповед и да ходят да се разписват в районното,тогава всичко щеше да е мирно и тихо!!!
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 фев 2011 16:49

crap написа:
UltraBlue написа:
crap написа:Айде ти като си толкова отворен и щом толкова смело раздаваш квалификации, отговори и решения, отговори ми на тоя въпрос:
ТАКА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ДЕЙСТВА МИЛИЦИЯТА?

Абе ти нормален ли си, или си един от онея, дето още с влизането си на стадиона почват да громят? :shock:

Разбира се, че не съм от тея дето громят! Прочети ми предното мнение.

Ако полицията наистина знае кои са, то тогава и те имат вина че са допуснати до стадиона. Но къде е Дучето- нима той не ги знае? Защо останалите ги пускате да влязат, къде са ви стюардите и за какво ги има въобще?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 28 фев 2011 16:50

Само да не се храниш докато го четеш това......нещо.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 28 фев 2011 16:51

crap написа:Тея типове ги знаем всички кои са! Децата от СОУ'тата занят кои са! Полицията ли не ги знае? Няма смисъл да го водиме тоя спор, ясно е че полицията се ПРОВАЛИ за пореден път! Всички знаем кои са хулиганите, всички знаем, че те НЯМАТ място по стадионите! Обаче винаги така се случва, че някой ги пуска! Кой ги пуска-ПОЛИЦИЯТА ГИ ПУСКА!

Айде моля не се прави на ощипана девица! Ако полицията се беше опитала да изведе тия 100-тина дебила, останалите до 3000(или колкото бяха) водени от стадния инстинкт(с това не искам да обиждам никой) щяха да направят мазало...
Кажи ми ти ако беше на мястото на който беше там шеф на полицаите, какво щеше да направиш?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2011 16:52

единствената грешка на полицията е, че не започна на място да преглежда камерите и да пропуска по един от сектора... много лесно можеха да приберат 200 души, после да ги посинят от бой така, че да не им минава и през акъла да стъпят повече на стадиона и готово... проблема щеше да е решен и за вбъдеще
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 28 фев 2011 16:52

gong написа:Няма начин да си толкова глупав, нали?
Ако под общество имаш предвид жалките отрепки, към които явно и ти принадлежиш, ’бал съм ти и обществото аз. И, понеже ти си глупав, както споменах, изобщо не си хванал смисъла на нещата. Но, щот съм пич, ще ти поясня. Публикацията ми е на тема - защо изобщо трябва да има идиоти, които трябва да се пазят от когото и да било?

Кой е глупав и кой не е глупав, няма никакво значение в случая. И понеже ти неможеш да разбереш какво иска да ти каже един глупак, ще трябва пак да го напиша!
АКО ПОЛИЦИЯТА СИ БЕШЕ СВЪРШИЛА РАБОТАТА ПРЕДИ МАЧА, НАМАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТЕЗИ ПОГРОМИ!!!
В нормална държава сега щяха да валят оставки!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?

Мнениеот NIKSANA » 28 фев 2011 16:52

ros написа:Струва ми се, че се въртим около едно и също нещо вече 3 дни, ане мислим как да се реши проблема. Станалото - станало... Да - не бе приятно, да - отвратително беше, да - никой от отговорните фуражки не излезе и каза аз разпоредих това действие и ако имаше задушени и премазани хора, аз щях да нося отговорността... Няма и да го направят, това е ясно.
Важното е от тук нататък да не се случва повече, или ако има инциденти, то хората, които ги правят да се видят от всички и да се накажат както трябва.
На въпроса как да отсеем зрънцата отговорът е толкова елементарен, че чак ме е яд, че досега не се прилага. В играта пейнтбол се използват патрони с боя. Толкова ли е трудно полицаите да се "въоръжат" с такива И ПРОСТО ДА МАРКИРАТ ВИНОВНИЦИТЕ. След това на изходите - на всеки му според заслуженото.
Може да изглежда елементарно и глупаво, но ми се струва, че ще е най-ефективно като за начало.

то от нас решение никой няма да взаимства....
чета че щели да пробват да проверяват 4 часа по рано на входовете с дрегери и тестове за наркотици(без да знам кои са тези тестове дето стават за секунда) само за вечното дерби..ако го направят ми е любопитно колко хора ще останат навън и каква ще е границата например за дрегера?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Архив”