Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот G.B.S » 02 дек 2010 00:30

blue avalanche написа:Определено ще ни е по-добре напролет да се концентрираме само в/у шампионата(и купата),защото явно физически не издържаме.Нека не се заблуждаваме.Започнаха в множко да ни идват мачовете.

Колкото и да се концентрираме в шампионата няма сми.......щот се видя че латекс няма да спрат да купуват и да ги потпират съди......

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 00:30

Едно нещо много ме дразни - като гостуваме излизаме с манталитета на некви лузъри !!! Е как да играеш в Европа с такъв манталитет - смешно е ! Добре,че имаме страшна агитка,която да подкрепя отбора на Герена,че иначе не ми се мисли ! Определено има върху какво да се работи и трябва да се набляга и на манталитета !
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 00:30

demon777 написа:
tatusindo написа:Поне Йовов си призна очевидното-че ни надиграха тотално!

Йовов каза че осветлението му пречело неработило нормално че да топи снега.
Ако е работило като хората нетрябвало да има сняг

Луд умора няма!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 02 дек 2010 00:31

blue avalanche написа:
Avenger написа:Всички плюят Станчев или повечето, а Дъстли да не би да беше по-добре.... и точно това ми е въпроса Ясен не видя ли, че цялата втора част и цялото второ полувреме ни нападаха само и единствено през една зона, никаква реакция.....нападате Младенов, а Жо цъфтеше ли????!!!! Всички са виновни и това го разберете, за да се стигне до грешка на 1 се прави грешка от друг преди него......въпроса е защо отново се прибираме като опълченци, просто няма как така да постигнем нещо......и хората от Цска са прави, ами трагични си бяхме днес ДА особено второто, надиграга ни по всички параграфи....и ако някой се оправдае, че терена е бил причината............ ДА терена беше причината да загубим само с 1:0 иначе щеше да е нещо като разгром,,,, това е истината

1.Ами,Дъстли накара Ганаси да се прехвърли при Минев,нали?
2.В сравнение с Младенов и резервите на скамейката "цъфтяха"!

Прехвърли се, а колко още изпусна топката и пробиха от там, не искам да плюя точно това се опитвам да кажа, повечето даже хранят Дъстли, според мен е много силно попълнение, но последните мачове не му върви... и този мач имаше много пропуски, а паса на Станчев в наказателното, ако беше завършено с гол....мисля, че щяхте да го боготворитеее
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 02 дек 2010 00:32

Още след контузията на Дарко очаквах , че ще се случи нещо подобно. Йовов игра добре според мен , но тази контузия и това, че не игра доста време му се отрази на състоянието. Не ми защитаваите Станчев , защото просто такава пародия на защитник не съм виждал никога до сега , а странно , че ми харесваше по едно време. За Огнянов всичко се е изказало. Балтанов си остава загадка, но по скоро не става. Вижте кои са ни резерви и тогава говорете. Просто в Европа с такива играчи не можем да направим нищо. Дани Младонов се чудя защо не го смениха на полувремето. Щяхме да играем за победа , а не видях нищо подобно, което ме дразни най много.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 02 дек 2010 00:33

Момчета не се ядосвайте ! В живота има и победи и загуби !
Трябва да отчетем факта,че се представихме достойно в турнира !

Най- важното сега е да се хвърлим на Спортинг, за да трупаме коефициент ! От изключително значение ще са тези 2т. в коеф.
Точно те ще определят догодина това дали ще сме поставени или непоставени !

Другото много важно е да запазим гръбнака на отбора - Грийн, Мюлдер, Гаджев,Тасевски, Жоазинио и Дембеле ! Аз бих добавил,че не трябва да се прибързва и с Милиев и Иво Иванов. Сега ще имат 20-тина мача напролет да се досработят !
Ако запазим този гръбнак и вземем още някои добър играч ще имаме цяла пролет да "досмажем машината", която работи все по-добре и ако продължи така, ви гарантирам страхотни успехи догодина !

Няма какво да плюете момчетата. Играха много добре. Имаше някакви моментни сривове и уплаха но и терена беше ужасен.

Браво СИНИ ЛЪВЧЕТА НИЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 00:33

Левски не игра лошо. На фона на всичко, което се случи - много контузени играчи, принудителни смени, отвратително време, за съжаление друго не можеше да се очаква. Не знам какво толкова са недоволни някои хора. Трудно се играе на такъв терен срещу такъв отбор. Още първият мач се видя, че Гент е по - силният отбор, но ги победихме, защото показахме много силна воля, желание за победа, защото имахме 20 удара към вратата им.
Оценките не трябва да са лоши след такъв мач. Единствено трябва да има съжаление в играчи и ръководство. Дано контузиите на Мюлдер и Балтанов да не са тежки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Браво на отбора

Мнениеот Гара Дембеле » 02 дек 2010 00:33

Искам да благодаря на момчетата, за добрите игри в Европа тази година. Направиха доста добри мачове( с изключение на Спортинг) и като левскар се гордея с тях. Сега остава да се представят на ниво в шампионата и купата и зимата да се привлекат 2-3-ма футболисти.
Като цяло един добър полусезон на отбора на народа със много приятни изживявяния.

БРАВО И САМО ЛЕВСКИ :!: :!:
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 дек 2010 00:34

blue avalanche написа:
demon777 написа:
tatusindo написа:Поне Йовов си призна очевидното-че ни надиграха тотално!

Йовов каза че осветлението му пречело неработило нормално че да топи снега.
Ако е работило като хората нетрябвало да има сняг

Луд умора няма!

Има, има................

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 дек 2010 00:35

Можехме да вземем нещо от Гент, но уви.
Не можем да върнем времето назад, за съжаление.
Дано контузията на Мюлдер да не е сериозна и по-бързо да бъде в игра!
:cry:
Въпреки загубата ми направиха добро впечатление, следните футболисти:
Митрев, Грийн и Милиев.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!