ЛЕ плейоф: 26.08./20:30ч. ЛЕВСКИ-АИК (Да напълним Герена)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kintaro1914
Контакти:

Re: ЛЕ IIIкръг: Калмар-ЛЕВСКИ (29юли/20:30ч.)

Мнениеот kintaro1914 » 28 юли 2010 08:42

Моля ако някой знае интернет линк по който ще дават мача да го пише тук? :) А за Булсат какво да кажа ще махам чинията на тия профани

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 юли 2010 10:30

Blue_Girl написа:Жалко, че пак ще разчитаме на линкове в нета или на Дарик.
:cry: :evil:

Не е жалко,че разчитаме на Дарик ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 юли 2010 11:55

Простотията и селянията на нашите телевизии е уникална както всичко останало в Чалгария. Дано обаче това, че няма да гледаме да ни донесе пак късмет. Мачът ще е труден, но имаме сериозни шансове.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 28 юли 2010 12:13

Е доколкото съм запознат в случая не са виновни нашите телевизии. Просто шведите не могат да осигурят ПТС на мача.

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 28 юли 2010 13:04

Аз доколкото знам Булсатком са купили правата само за домакинските срещи и всичко друго е прах в очите на хората с цел повече хора да се абонират да ги гледат.

Булсатком били купили правата за отразяване на срещите от ЛЕ..... ОТ КОЙ????? нали трябва да договорят някой да им пусне сигнал..... ОТ КОЙ купиха правата за излъчвавне тогава като се знае отдавна че тези мачове няма да се предават по местните ТВ и така те няма откъде да вземат сигнал.

Пълни измекяри (да ме извинят модераторите)
СРАМ СРАМ СРАМ

сега ни остава или ДАРИК или на Герена поне БЕРОЕ да гледаме

Много жалка историяи за съжаление от това страдаме само ние феновете на ЛЕВСКИ. Вчера като се разбра че няма да го дават мача познати от Цеца ме скусаха от базици

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 28 юли 2010 13:17

TheCorruptor написа:Аз доколкото знам Булсатком са купили правата само за домакинските срещи и всичко друго е прах в очите на хората с цел повече хора да се абонират да ги гледат.

Булсатком били купили правата за отразяване на срещите от ЛЕ..... ОТ КОЙ????? нали трябва да договорят някой да им пусне сигнал..... ОТ КОЙ купиха правата за излъчвавне тогава като се знае отдавна че тези мачове няма да се предават по местните ТВ и така те няма откъде да вземат сигнал.

СРАМ СРАМ СРАМ

Много жалка историяи за съжаление от това страдаме само ние феновете на ЛЕВСКИ. Вчера като се разбра че няма да го дават мача познати от Цеца ме скусаха от базици

Ти ако мислиш че ЦСКА другата седмица ще им дават гостуването така че тогава ти ще ги базикаш.Иначе за Булсатком си прав те в момента само си правят реклама на чужд гръб но това живеем в България
Последна промяна от NFB_Bgfen на 28 юли 2010 13:21, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 13:18

TheCorruptor написа:Аз доколкото знам Булсатком са купили правата само за домакинските срещи и всичко друго е прах в очите на хората с цел повече хора да се абонират да ги гледат.

СРАМ СРАМ СРАМ

Аз това повтарям няколко пъти.БСК как са купили правата за мача Калмар - Левски,след като нито една шведска телевизия няма да предава мача ? От кой ги купиха ? Как ги купиха ? Тука едни потребители много ги защитаваха,а още не са отговорили

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 юли 2010 13:21

modor написа:
Blue_Girl написа:Жалко, че пак ще разчитаме на линкове в нета или на Дарик.
:cry: :evil:

Не е жалко,че разчитаме на Дарик ;)

В 21-ви век сме и отново само ще слушаме коментар за играта на Левски, а без да им гледаме как се стараят на терена.
Това ме е яд.
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 юли 2010 14:20

Наставникът на Левски Ясен Петров върна трима футболисти в своята група за мача от Лига Европа срещу Калмар. Специалистът отново ще разчита на Димитър Телкийски, Христо Йовов и Стефан Станчев.

Извън сметките за пореден път остана Шакиб Бензукан, а от групата сравнение с мача в Дъндолк отпадна младият Сашо Киров.

Петров ще вземе за Швеция двайсет футболисти, като в последния момент ще отпаднат двама.

Ето и избора на треньорския щаб в Левски за двубоя от Лига Европа с Калмар: Георги Петков, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Елин Топузаков, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Александър Александров, Жоазиньо, Даниел Младенов, Димитър Телкийски, Георги Христов, Исмаил Иса и Гара Дембеле.

Бензукан пак го няма :X:X:X

Офтопик:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 14:29

Middlesbrough написа:
Наставникът на Левски Ясен Петров върна трима футболисти в своята група за мача от Лига Европа срещу Калмар. Специалистът отново ще разчита на Димитър Телкийски, Христо Йовов и Стефан Станчев.

Извън сметките за пореден път остана Шакиб Бензукан, а от групата сравнение с мача в Дъндолк отпадна младият Сашо Киров.

Петров ще вземе за Швеция двайсет футболисти, като в последния момент ще отпаднат двама.

Ето и избора на треньорския щаб в Левски за двубоя от Лига Европа с Калмар: Георги Петков, Божидар Митрев, Дъстли Мюлдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Елин Топузаков, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Лъчезар Балтанов, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Мариян Огнянов, Александър Александров, Жоазиньо, Даниел Младенов, Димитър Телкийски, Георги Христов, Исмаил Иса и Гара Дембеле.

Бензукан пак го няма :X:X:X

Защо взима Топузаков,а не взима Бензукан ? Защо прати Балджийски в Академик като преотстъпен,а Мариян Огнянов го държи,че е и в групата за мачовете ?

Върни се в “Архив”