svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!
Ооо,тук си много прав,по-далеч не само Лъчо Танев,ами и Емил Данчев,той е не по-малко вреден,според мен.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!
tprodanov написа:Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.
tprodanov написа:Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.
acmilan написа:svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!
Ооо,тук си много прав,по-далеч не само Лъчо Танев,ами и Емил Данчев,той е не по-малко вреден,според мен.
bigbonusprize написа:acmilan написа:svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!
Е тук не мога да не съм на едно мнение с вас...
Малко извън темата. Е такова чудо като двойното отрицание май само в българският език има
PFC Litex написа:Vailo написа:PFC, проблема изобщо не е ще липсва ли Бербатов! Ясно е, че национала е толкова слаб, че и с Лео Меси в атаката пак няма да се класираме. Така, че липсата на Бербо изобщо няма да се усети
За мен родоотстъппници са тези, които изливат помия по адрес на успели българи с повод и без повод. Не е родоотстъпничество да откажеш играеш в национален отбор превърнат в битпазар за продан на посредствени футболисти в посредствени турски и руски отбориНЕ Е!!
Под критика за слаба игра и критика без повод разлика правиш ли?
Когато е видимо с просто око, че в мачове на националния отбор играе слабо, както и другите, медиите какво да напишат според теб, че са били страхотни ли?
Кой не е критикуван, покажи ми един който да не е отнесъл тонове критика. Както посрещаш суперлативите, така ще посрещаш и критиката. Изморил се бил, но само за националния. В Англия го разпъват като ластик, а феновете песни пеят за него, но там не дава пресконференции за да им каже "това ме изморява"
Стенли и той преди време спря за известно време, но пресконференции не даде, премисли на спокойствие и прецени, че все пак става дума за родината му, върна се мълчалив и така ще продължи, но е в отбора и играе, и не му пука кой пишлегар (такива като мен и теб), и кой журналист какво пишат и казват за него. Викат го играе, не го викат няма да играе.
garfild8 написа:tprodanov написа:Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.
А,не е добро,колега.Не е добро.Сега хейтърите,кого ще плюят?Тебе ли?
Или по навик,Сергей Станишев?
acmilan написа:garfild8 написа:tprodanov написа:Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.
А,не е добро,колега.Не е добро.Сега хейтърите,кого ще плюят?Тебе ли?
Или по навик,Сергей Станишев?
Е,как кой,треньора,те и без това все двамата бяха виновни за всичко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост