Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:12

svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!

Ооо,тук си много прав,по-далеч не само Лъчо Танев,ами и Емил Данчев,той е не по-малко вреден,според мен.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 12:16

tprodanov написа:Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.

Аз не съм този който да направи това заключение.
Седим, гледаме, наблюдаваме и след време ще правим подобни анализи, към днешна дата всичко е само предположения.

Футболът може без всеки, и без Марадона даже.
Изображение

Потребителски аватар
plamenfm
Контакти:

Мнениеот plamenfm » 14 май 2010 12:16

Уважаеми журналисти от ГОНГ,

само ако можехте да се погледнете за миг отстрани!

Вие, които, като медия би трябвало да:
1. Информирате
2. Образовате
3. Възпитавате
4. Забавлявате

Хайде сега ми отговорете на въпроса по случая с Димитър Бербатов, каква я свършихте?

Всичките ви коментари са насочени в негативна посока: Бербатов е черен, той не е мъж, той е лигльо, дори и за един вид предателство се загатва. Буквално не сте го казали, но всичките ви изказвания и официални коментари на сайта навеждат на тези мисли.

Е нали идеята е, да се подържаме като българи, да не си правим мръсно, да не се плюем, а вие стимулирате хората точно към това. Вие ревнахте в един глас против и не само срещу решението на човека, а и срещу самия ЧОВЕК, който излезе достойно и не се скри, не оплю никой, не каза една лоша дума за родината си...

Как пък един от вас (ГОНГ) не излезе да каже, Бербатов достигна своя връх в кариерата. Футболист е на Ман Ю, още в активна спортна кариера работи за децата чрез фондацията, която основа (и ще продължи да работи и пак ще бъде пример за подрастващите, въпреки отказа си от националния), той е достоен и уважаван ЧОВЕК (признават го всички величия във футбола). Дошло му е времето да поеме по своя път и трябва да му отдадем уважение и да му пожелаем успех. Един от вас не се изказа по този начин или просто да го загатне.

Но дори и да го направи, от тук нататък, пак ще бъде в стила "А бе велик е, ама си е от македонско", както няколко пъти се опитахте да дадете това определение за този велик българин.

Точно вашите коментари, господа журналисти от ГОНГ ви провалиха в очите ми (а много ви се радвах досега) и ме накараха да си спомня че все пак сме българи и за нас е почти невъзможно да примеме и уважаваме с достойнство мненията и решенията на другите без преди това да сме метнали тонове кал по тях.

Тук някъде мернах в едно от мненията "... с джапанки, плюещи семки...", май това е нашата орисия, затова не се задържат великите при нас, затова не им се сърдете.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 12:17

:lol: А,не е добро,колега.Не е добро.Сега хейтърите,кого ще плюят?Тебе ли? :lol: Или по навик,Сергей Станишев? :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:19

Лично аз се надявам оттук нататък отборът да разчита повече на колективни действия,като пример мога да дам гостуването на Ейре,което за мен изиграхме повече от добре,при това без Мартин и Бербатов.После на домакинския мач,когато пробвахме през Бербатов да минава всяка топка в атака,се видя,че това води до абсолютна предвидимост,изключване от играта за определени периоди от време на останалите атакуващи футболисти и оттам ставахме лесна плячка в атака за ирландците.Големият проблем в момента обаче е формата на останалите нападатели,от които никой не е във форма,а някои не са титуляри в клубовете си.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 май 2010 12:21

acmilan написа:
svetozark написа:За да бъда по-точен ще добавя,,,по-далече ЛЪЧО ТАНЕВ от националния,,,,,,,по-добър национален! Това разбира се е мое мнение!

Ооо,тук си много прав,по-далеч не само Лъчо Танев,ами и Емил Данчев,той е не по-малко вреден,според мен.

Е тук не мога да не съм на едно мнение с вас...
Малко извън темата. Е такова чудо като двойното отрицание май само в българският език има :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:23

bigbonusprize написа:
acmilan написа:

Е тук не мога да не съм на едно мнение с вас...
Малко извън темата. Е такова чудо като двойното отрицание май само в българският език има :)

Защо да е двойно отрицанието?Аз слагам тези двама мениджъри под един знаменател и за мен те си лансират играчите в националния отбор.Особено при Данчев има един крещящ рус пример :lol:

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 12:23

PFC Litex написа:
Vailo написа:PFC, проблема изобщо не е ще липсва ли Бербатов! Ясно е, че национала е толкова слаб, че и с Лео Меси в атаката пак няма да се класираме. Така, че липсата на Бербо изобщо няма да се усети

За мен родоотстъппници са тези, които изливат помия по адрес на успели българи с повод и без повод. Не е родоотстъпничество да откажеш играеш в национален отбор превърнат в битпазар за продан на посредствени футболисти в посредствени турски и руски отбори :x НЕ Е!!

Под критика за слаба игра и критика без повод разлика правиш ли?
Когато е видимо с просто око, че в мачове на националния отбор играе слабо, както и другите, медиите какво да напишат според теб, че са били страхотни ли?

Кой не е критикуван, покажи ми един който да не е отнесъл тонове критика. Както посрещаш суперлативите, така ще посрещаш и критиката. Изморил се бил, но само за националния. В Англия го разпъват като ластик, а феновете песни пеят за него, но там не дава пресконференции за да им каже "това ме изморява"

Стенли и той преди време спря за известно време, но пресконференции не даде, премисли на спокойствие и прецени, че все пак става дума за родината му, върна се мълчалив и така ще продължи, но е в отбора и играе, и не му пука кой пишлегар (такива като мен и теб), и кой журналист какво пишат и казват за него. Викат го играе, не го викат няма да играе.

Ти наистина ли мислиш, че се отказва заради плюнките по свой адрес. Та него го плюят още от 18годишен. И все пак стигна до Манчестър, нали? Не е възмножно това да е причината.
Последна промяна от KRETINES на 14 май 2010 12:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:24

garfild8 написа:

:lol: А,не е добро,колега.Не е добро.Сега хейтърите,кого ще плюят?Тебе ли? :lol: Или по навик,Сергей Станишев? :lol:

Е,как кой,треньора,те и без това все двамата бяха виновни за всичко :mrgreen:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 12:26

acmilan написа:
garfild8 написа:

Е,как кой,треньора,те и без това все двамата бяха виновни за всичко :mrgreen:

:lol: Викаш значи,сега ще остане само единия. :lol: Ама той е по-вреден от Бербо.Ако ти следвам,терминологията,от другата тема. :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Архив”