Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Re: Пенев: Оставам в ЦСКА, ще дам всичко за успехите на този сла

Мнениеот techobg80 » 11 ное 2009 17:25

господин пенев за пореден път доказа, че в България всички клякат като видят малко пари !!! грам достойнство не показва днешното му действие. а тъкмо си помислих,че е първият, който ще се опълчи срещу футболните (мафиотските) босове,и начина им на ръководство ! титан,тим,батков,христолов,ганчев,коце маца,и мн. др. тези хора изродиха бг. футбола и скоро оправия няма да има,докато търсят само лична изгода. някои хора се тупат в гърдите,че давали големи заплати-добре господа,лошо няма,ама как,като идват по 500 човека на стадиона ? това никой не ги пита- а трябва !!! дали ги дават от собствения си джоб ? едва ли.........
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 ное 2009 17:28

tprodanov написа:
POPCORN написа:ХА ХА Ха , защо левскарите го плюят и им е паднал в очите?Мислите ли, че на някой от ЦСКА му пука за вашето мнение и дали ви е паднал в очите?Мислите ли и че на него му пука какво мислят феновете на Левски София!?Тая игра е направена за феновете, без фенове нищо няма смисъл!Той го прави заради нас, защото чувства , че го подкрепяме и обичаме, както и той нас!Важното е феновете на ЦСКА да са доволни, другото е без значение!

А ти мислиш ли, че на някой в цска му пука какво мислят феновете на цска?

Дали!!! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2009 17:30

Е ае де? Аз задавам въпроса, чакам отговор от някой цскар? ;)

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 11 ное 2009 17:31

techobg80 написа:господин пенев за пореден път доказа, че в България всички клякат като видят малко пари !!! грам достойнство не показва днешното му действие. а тъкмо си помислих,че е първият, който ще се опълчи срещу футболните (мафиотските) босове,и начина им на ръководство ! титан,тим,батков,христолов,ганчев,коце маца,и мн. др. тези хора изродиха бг. футбола и скоро оправия няма да има,докато търсят само лична изгода. някои хора се тупат в гърдите,че давали големи заплати-добре господа,лошо няма,ама как,като идват по 500 човека на стадиона ? това никой не ги пита- а трябва !!! дали ги дават от собствения си джоб ? едва ли.........

Я ми дай пример за човек. който дава пари за футбол само защото му е кеф и футбола му е любим спорт???

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 ное 2009 17:34

Ако феновете на ЦСКА си мислят,че тяхното мнение играе някаква роля в цялата тая работа ;) ;) ;) .А пък,ако някой си мисли,че Л.Пенев поръчва музиката,а не тоз,дето я плаща :? :? :?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
techobg80
Контакти:

Мнениеот techobg80 » 11 ное 2009 17:36

de_souza написа:
techobg80 написа:господин пенев за пореден път доказа, че в България всички клякат като видят малко пари !!! грам достойнство не показва днешното му действие. а тъкмо си помислих,че е първият, който ще се опълчи срещу футболните (мафиотските) босове,и начина им на ръководство ! титан,тим,батков,христолов,ганчев,коце маца,и мн. др. тези хора изродиха бг. футбола и скоро оправия няма да има,докато търсят само лична изгода. някои хора се тупат в гърдите,че давали големи заплати-добре господа,лошо няма,ама как,като идват по 500 човека на стадиона ? това никой не ги пита- а трябва !!! дали ги дават от собствения си джоб ? едва ли.........

Я ми дай пример за човек. който дава пари за футбол само защото му е кеф и футбола му е любим спорт???

АБРАМОВИЧ, МОРАТИ... за последния вярно че съм пристрастен в оценката,но е така,защото е потомствен президент. има и още но загубих линка. като го намеря ще го пусна. говорим за лични инвестиции,нали така ?
Изображение Изображение Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 11 ное 2009 17:37

POPCORN написа:ХА ХА Ха , защо левскарите го плюят и им е паднал в очите?Мислите ли, че на някой от ЦСКА му пука за вашето мнение и дали ви е паднал в очите?Мислите ли и че на него му пука какво мислят феновете на Левски София!?Тая игра е направена за феновете, без фенове нищо няма смисъл!Той го прави заради нас, защото чувства , че го подкрепяме и обичаме, както и той нас!Важното е феновете на ЦСКА да са доволни, другото е без значение!

Лъжеш се брато,прави го заради голямата неустойка,която е заложена в договора му! ;) Точно за това и писа в оставката-тръгвам си без всякакви финансови претенций! Да ама не,мутрите гювеч не бутат!!! ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 ное 2009 17:38

Много по-интересно ще бъде това какво ще стане с наказаните, защото ако те утре тренират с дублиращия отбор това ще означава, че Любо е успял да получи това което искаше, но ако наказаните утре тренират с отбора според мен това ще значи, хайде да не съм краен на все пак няма да ме убеди в това, че Любо е спечелил битката за абсилютна власт по спортно техническите въпроси.
Иначе и аз исках Любо да остане старши треньор.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 ное 2009 17:39

То май нема нужда от тия спорове. Аз като говедо съм изключително доволен, че се върна. Цскарите щом и те се радват - вкичко е наред. :mrgreen:

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 11 ное 2009 17:40

techobg80 написа:
de_souza написа:

АБРАМОВИЧ, МОРАТИ... за последния вярно че съм пристрастен в оценката,но е така,защото е потомствен президент. има и още но загубих линка. като го намеря ще го пусна. говорим за лични инвестиции,нали така ?

говорим за лична изгода. Нали това казваш??аз не оправдавам "футболните" хора в БГ, но няма човек който да дава пари и да не търси лични ползи от това. Дори и Абрамович, нали сега иска да продава името на стадиона??

Върни се в “Архив”