NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2022 10:00

pill написа:Джордан е с огромни длани, Джулиъс Ървинг също. Защо са успешни от наказателната в такъв случай?

Уилт е без никакъв спор най-великият атлет, защото доминира в множество спортове и различни дисциплини. Никой не го е правил.

Според това, което съм чел фактор в точността (особено при наказателните) е съотношението между дланта и пръстите. Шак например има голяма длан, но не толкова дълги пръсти и това му пречи, докато при Джордън пръстите са дълги. Не знам доколко тази теория е проверявана.
Уилт без съмнение е чудо на природата като атлет - сила, бързина, но и гъвкавост. От историите, които съм чел за него любимата ми е как по време на мач блокирал 2-3 пъти в една атака ПФа на противника, след което оня пуснал топката и му налетял с юмруци. Уолт, използвайки по-голямата дължина на ръцете си сложил длан на главата му, задържал го на разстояние и го оставил да замахне 3-4 пъти. После само казал "Хайде стига толкова" и другия спрял.
Последна промяна от Buck32 на 16 ное 2022 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 10:23

То от тия истории, дали има изобщо нещо вярно е отделен въпрос...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 ное 2022 12:05

pill написа:Кингс зашили 153 на Нетс. Пародията е пълна.

Дано най-сетне някой вземе мерки, щото нещата вървят към пълен цирк. В крайна сметка, тези играчи взимат колосални заплати. И срещу тях би трябвало да представят адекватна продукция и сериозно отношение. После се чудят що гледаемостта е ниска.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2022 12:42

Drunken_Master написа:То от тия истории, дали има изобщо нещо вярно е отделен въпрос...

Много си готин. Ей така да подхвърлим нещо и после, ако темата излезе пак да кажеш "Аз 300 пъти съм казвал...". Тук не става дума за 20 000те жени, а за случка по време на мач, където е имало доста свидетели. Ето ти описанието:
"In a game against the Seattle Supersonics, one of the Sonics players, a former teammate of Wilt’s named Tom Meschery, was in the lane trying to score.

He first committed four ball fakes, and then attempted a shot. Chamberlain blocked it easily. When Meschery got it back in the lane, he tried more ball fakes, and attempted another shot, which Wilt again blocked.

Meschery, angry and frustrated, ran at Chamberlain swinging, and in a hilarious scene straight out of a comedy film, Wilt placed his hand on the 6-6 forward’s head and let him swing. After a few swings, Wilt is said to have then looked down at Meschery and state, “That’s enough.” Meschery, of course, stopped."

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 16 ное 2022 14:11

ReBorn1982 написа:
pill написа:Кингс зашили 153 на Нетс. Пародията е пълна.

Дано най-сетне някой вземе мерки, щото нещата вървят към пълен цирк. В крайна сметка, тези играчи взимат колосални заплати. И срещу тях би трябвало да представят адекватна продукция и сериозно отношение. После се чудят що гледаемостта е ниска.

Продължавате със смешките https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_h ... ason_games интересно как преди 1990 година е имало повече мачове с такива резултати, и че средният pace на лигата има значение за това ако знаете какво е pace, вие само си повтаряте някакви неща без нищо което да ги потвърждава.

ReBorn1982 ти поне комуникираш нормално без обиди, дай някаква извадка че гледаемостта е ниска и без тв рейтинги през 2022г. ако може.
Даже и те са нагоре -
"The National Basketball Association (NBA) recorded the highest TV audience for its opening night in five years, with a 17 per cent increase on the 2021/22 season."

Глобално баскетбола расте като спорт, всеки си има предпочетания ама това че вие не харесвате нещо не означава че то не се развива на глобано ниво.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 ное 2022 15:56

Е дадох справка от гледаемостта на финалите по години. Даже рекордът по най-ниска гледаемост е финалът от 2020-а. Някъде 7.5 млн. зрители средно за финалната серия. Като цяло, само сблъсъците ГСУ - Кливланд са вдигнали малко бройките, останалите финали са с доста ниски стойности, особено на фона на 1990-те.

За редовните сезони не съм търсил, но съм 99% убеден, че тенденцията е същата като при финалите, които са каймакът на сезона все пак.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 ное 2022 18:42

Buck32 написа:Много си готин.

Знам, всички мацки ми го казват. Едно време само яки мацки прасках, няма грешка...

Buck32 написа:Ей така да подхвърлим нещо и после, ако темата излезе пак да кажеш "Аз 300 пъти съм казвал...". Тук не става дума за 20 000те жени, а за случка по време на мач, където е имало доста свидетели.

Всичко хубаво, ама това, какво общо има с нашия спор ?!

ReBorn1982 написа:Даже рекордът по най-ниска гледаемост е финалът от 2020-а.

Регъра обясни тогава. Мисля, че беше свързано с мачовете с американският футбол или бейзбола. В смисъл, че били прекалено близки дати и гледаемостта се разпръсквала. Нещо такова...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 ное 2022 19:48

Конкретно шестия мач съвпадаше с Cowboys-Giants, два от отборите с традиционно съперничество и огромна фенска маса. В комбинация с това, че Лейкърс бързо префрешиха самия мач, не е учудващо че не беше особено гледан.
То като цяло балона донякъде съвпадна с НФЛ и беше нормално да пострада откъм гледаемост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 16 ное 2022 20:02

ReBorn1982 написа:Е дадох справка от гледаемостта на финалите по години. Даже рекордът по най-ниска гледаемост е финалът от 2020-а. Някъде 7.5 млн. зрители средно за финалната серия. Като цяло, само сблъсъците ГСУ - Кливланд са вдигнали малко бройките, останалите финали са с доста ниски стойности, особено на фона на 1990-те.

За редовните сезони не съм търсил, но съм 99% убеден, че тенденцията е същата като при финалите, които са каймакът на сезона все пак.

То хубаво ама тв рейтинги в днешно време не са показателни при наличието на стрийм услгуги, безплатни стриймове и тн., още повече този линк е за тв рейтинг само в САЩ.

2020 година беше ковид сезона и финалите се играха есента когато в Америка има НФЛ което си е техният номер едно спорт.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 16 ное 2022 21:29

Абе майната й на политкоректната НБА. Света се пренася в Катар. Хомосексуалистите и либералистите да си гледат НБА и фейк ръгбито:)
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Архив”