Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
Това не е гаранция, примерно Делов коментира Серия А и Купа на Германия.
- KOPScousers
- Контакти:
miro_rz написа:Ето защо Врачев коментира ВЛ, аз серията я гледам по сръбската!
Врачев го харесвам като водещ, но не и като коментатор. Странно е, но наистина не ми допада начинът, по който коментира мачовете, по-добре се представя в студиото. Докато Виденов е на много високо ниво и в двете начинания и ако се е махнал от Диема, това ще е голяма загуба. Понякога мачовете на Жоро Катинарчето са скандално скучни и отчайващи, буквално може да те преспи понякога този човек с липсата си на емоции. Затова винаги съм харесвал коментатори като Петела, Сокачев, Борисов, Виденов, та дори и Борето Касабов, който като зяпне понякога имам чувството, че ТВ-то само е увеличило силата на звука от 20 на 100.

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:miro_rz написа:Ето защо Врачев коментира ВЛ, аз серията я гледам по сръбската!
Врачев го харесвам като водещ, но не и като коментатор. Странно е, но наистина не ми допада начинът, по който коментира мачовете, по-добре се представя в студиото. Докато Виденов е на много високо ниво и в двете начинания и ако се е махнал от Диема, това ще е голяма загуба. Понякога мачовете на Жоро Катинарчето са скандално скучни и отчайващи, буквално може да те преспи понякога този човек с липсата си на емоции. Затова винаги съм харесвал коментатори като Петела, Сокачев, Борисов, Виденов, та дори и Борето Касабов, който като зяпне понякога имам чувството, че ТВ-то само е увеличило силата на звука от 20 на 100.
Драгоев е имало случаи, дето има гол, а той осъзнава, че е паднало попадение няколко секунди по-късно, тъй като говори съвсем различни неща.

За Касабов съм абсолютно съгласен.
- rebelheartous
- Контакти:
За Драгоев и Боби Борисов сте прави, че имат трески за дялане, но като цяло това са най-добрите коментатори на Диемите ever.
- JackPackage
- Контакти:
Е Жоро Драгоев е дъното - няколко пъти докато коментира мачове се е чувало как си отваря пакетче вафли, чипс и кво ли още не - отделно че е страшно бездарен тип и бърка много често играчите 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
Тва да кажеш, че Драгоев е от най-добрите коментари трябва да си опериран от всякакво чувство за обективност. Какво точно може да ти хареса в коментара му? Че ако си правиш нещо друго докато гледаш мача няма как да разбереш че има гол или ситуация ли? Защото интонацията му не се променя и за секунда докато има гол. Случвало се е по 5 минутна тишина по време на отбелязани голове, когато има спасяване/греда или като цяло ситуация той също продължава да си говори неговите статистики, без да следи какво се случва по терена. В редките случаи които следи, може да те приспи. Досега все е имало коментатори, които не харесвам, ама видя ли че този коментира мач или си пускам стрийм или въобще не гледам мача. Страшно скучен.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
- Контакти:
Fbf написа:Борката Касабов си е класа.
И за мен е един от най-добрите в България. Като коментираше по Ринг А група, винаги дори когато някой вкараше на Левски, пак интонацията му беше динамична и не се разбираха пристрастията.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
И като коментираше серие А беше така. Помня един мач Лацио срещу Интер, който коментираше, и Лацио като вкараха изригна, въпреки че подкрепя интеристите.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС