Мнениеот Авалокитешвара » 07 окт 2019 11:02
За мен в момента основният ни проблем е недостатъчната класа в нападателите ни. И Лукаку и Мартинез не са лоши играчи, но не мисля, че са за Интер. За по-скромен отбор биха били добре.
Но един Икарди е по-голяма класа и вчера щеше да свърши по-добра работа. (Стига да не се занимава с икардьовщините си от предната година, когато пролетта ни закопа). Все още има време де, за Лукаку да разкрие това, което за момента не виждам у него и за Мартинез да се доразвие, но не тая много надежди за кой знае какво подобрение. Алексис вече е стар. Тъй че ще трябва да търсим голова машина.
Като цяло, заслужена победа за Ювентус. Ако бяхме спечелили мача, може би нямаше да е толкова зле да поспестим сили в ШЛ. Обаче, с оглед резултатите от целия кръг в пръвенството си мисля, че моментът е подходящ да натиснем педала за максимален резултат в двата двубоя с Дортмунд и ако сполучим да се класираме за онминафиналите да си опитаме късмета в ШЛ. За първенството смятам, че се очертава второ или трето място, без особено сериозна заплаха (за сега) за нещо по-неприятно, но и без особено голяма надежда за нещо повече (за съжаление).
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар