Серия А - 2018/19

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Серия А - 2018/19

Мнениеот CSKA69 » 09 мар 2019 00:41

Real написа:
CSKA69 написа:...договорът му със Сити е до 2021-а година и за да го прекрати наистина трябва нещо много сериозно да се случи на клуба..

След Англия - къде, ако не в Юве? :)

Гуардиола ще тренира отбор от Италия, в това съм сигурен. Кой точно отбор обаче не съм... Играл е за Бреша и Рома, но е малко вероятно да го видим начело на един от тези два отбора.. Ювентус звучи като логичен избор заради статуса си на хегемон, обаче според мен за Пеп по-изкушаващо би било да поеме Милан и да го върне обратно в играта на големите (винаги е говорил с голямо уважение и почит към Милан на Саки и как този отбор е бил едно от вдъхновенията му да стане треньор) Или пък да поеме Интер, за да опита да задмине по успехи Моуриньо там :lol: Ще видим, но някак си точно Юве ми изглежда най-малко вероятния отбор за него..
Изображение

Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 мар 2019 02:29

Ако беше поел Дортмунд и Арсенал - да храниш надежди за Милан, но не мисля, че подобни опции са изкушение за него. В Италия Юве е единствен вариант засега. Поне докато собствениците на Интер не докажат сериозни амбиции, което би отнело поне 4-5 години.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 09 мар 2019 02:35

Не вярвам Гуардиола да се забие в посредственото калчо, където шампиона е ясен предварително ако ще и Вили Вуцов да им сложиш за треньор. :lol:
През 2011г. още докато беше в Барса се говореше за Интер, даже на един мач на Барса тогава си беше сложил шалче на Интер около врата и вестниците веднага гръмнаха как поема нерадзурите през лятото, но той си остана в Барса още 1 сезон, после си даде малко почивка и забрави за Интер, като след това отиде в Байерн. :lol: В Юве пък няма какво толкова да прави - целта им е ШЛ, но лузърския им манталитет в Европа пречи доста. :roll:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 мар 2019 03:06

Че той като беше в Байерн да не беше по различно първенството от Италия? И там е ясен шампиона още със старта и само тази година са малко по различни нещата и то благодарение на това, че баварците подменят състава лек по лек, че и техните звезди остаряха. Като се възстановят отново ще поемат юздите, а като нищо и дори и тази пак може да станат шампиони понеже са с равни точки с Дортмунд. Идеята ми беше, че до тази година по това време те вече водеха с по 20 точки преднина и нямаше кой да ги спре, а тази година дори бяха изостанали по едно време с точките от първият, ама ей го наваксаха и сега са с равни точки. Другият месец дори си има директен сблъсък за първо място срещу Дортмунд в Мюнхен.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 09 мар 2019 03:30

В Германия пак Дортмунд дава съпротива от време на време, имаха и две поредни титли с Клопо. После и при Тухел 2016г. имаше известна интрига и малка разлика в точките. В Италия нещата са още по-зле ако изключим само предишния сезон, когато Наполи държа фронта почти до края. Иначе ще е предизвикателство ако поеме Интер или Милан за да ги изведе от посредствеността в последните години, но футболната му философия е най-малко съпоставима със стила в Италия, затова мисля че трудно би се навил да отиде там. По-скоро може да се пробва в ПСЖ, току виж прескочили трапа 1/8финал :lol: , понеже Пеп само веднъж е отпадал на тая фаза в най-лошия си сезон 2016/2017г.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 мар 2019 03:39

Пепе до момента не се слави като треньор, който да поема закъсали отбори и до сега все готови и разработени взима. Не е като Жозе да вади отборите от дупката както го направи с Интер, после с нас и сега пак е на път да се пробва да ни извади от черната серия т.е. има топки за същото и не се страхува понеже така се изграждаш и като треньор. С Челси и Манчестър горе долу положението беше същото особено с Манчестър се опита да ги вдигне, ама то като нямаш и нужните играчи да го сториш е трудно + големите очаквания, които има към такива отбори т.е. не ти позволяват много да те чакат да вдигаш отбора няколко сезона така както прави Клоп в Ливърпул, преди това в Дортмунд или пък Чоло с Атлетико.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 09 мар 2019 04:03

Моуриньо 2009-2012 няма почти нищо общо със сегашния. Футболът се промени, той не...
Аз мисля че по-скоро ще се върне в Италия най-вероятно пак в Интер, а Зидан ще се върне при вас от лятото - но това е мое предположение. Както се вижда спекулациите валят ежедневно и вестниците се чудят с какво да си пълнят страниците. :lol:
Именно защото не е поемал такива отбори Пеп, може пък да иска да се докаже пред критиците, макар че аз не виждам какво толкова има да доказва. Лятото на 2016г. не бих казал че Сити бяха в кой знае колко добро състояние, да - имаха играчи, но отборът вече беше амортизиран от Пелегрини и имаше нужда от рефреш/рестарт. Тогава не направи и особено сполучлива селекция лятото и затова 2016/2017 му беше най-слабия в кариерата и единствен, в който не спечели трофей.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 мар 2019 23:32

Важна победа, макар и играта да не беше кой знае какво. Има и такива мачове, важното е че сме с една крачка по-близо до целта.

Киево са необяснимо последни, с тая игра би трябвало повече точки да прибират.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2019 08:34

Most goals scored in Serie A so far this season:

Fabio Quagliarella (19)
Cristiano Ronaldo (19)
Krzysztof Piątek (19)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 мар 2019 11:19

Няма по-хубава новина от тази, че калиткото няма да идва в ЮВЕ! Дай Боже никога да не се случи това кощунство.
Относно Моуриньо :lol: Интерпретации за играта има много и винаги ще има. Много фенове на Жозе мислят, че основния му проблем е с хората, които вече ритат топката. Същественото нещо, от което има нужда е среда, в която всички да изпитват неговия глад за доказване и успехи. Истината според мен е, че Жозе направи много компромиси след завръщането си в Англия. Никъде не получи подкрепата, която му дадоха Интер, а и в началото в ЧЕЛСИ и Реал М. Щом го назначаваш трябва да очакваш, че той ще скочи с рогата напред. В Реал М постави основи, които другите експлоатираха на макс. Първият ЧЕЛСИ беше топ класа!
Тактически Моу все още е топ класа. А митовете и легендите, че без преса и пасчета няма как да стане в днешно време са смешни на фона на титлата на Франция и купите на Реал М в ШЛ. Барса също е далеч от пресата, с която си служеше преди. ЮВЕ - също!

ПП Милан с калитарска победа. Киево с пореден силен мач, след който точковия им актив нараства с 0 точки : (
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”