ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Мнениеот Inmessionante » 25 май 2014 14:58

daniel875 написа:
СВОБОДЕН написа:Интересно ми е какво би направли Анчелоти със сегашния състав на Атлетико? Ще успее ли поне да достигне това което направи Симеоне? Едва ли.

Анчелоти е ВЕЛИК! Не е като моуриньо.

А, не така за Жозе! Не така!
Ако Жозе не беше мрънкал и се тръшкал след всеки мач на Реал миналите години, сега съдията нямаше да го е страх да свири цивилизовано.
Първата ми мисъл вчера беше, че Жозето си е изял ушите от яд, че не можа с Реал да спечели ШЛ. :mrgreen:
Като се замислих обаче, голяма част от заслугите са точно негови.
В отговор на предния ти пост - съдията го реши този мач.
Преди време четох историята на един известен човек и той разказа как в детството си, докато си играел намерил една улична котка. Хвърлил я в реката, за да види какво ще стане. Котката изплувала. Той пак я хваща и пак я хвърля обратно - тя пак изплува, трети път пак - котката трудно, но изплувала, четвърти път - едва изплувала, на петия път просто се предала и потънала.
И ти да си да те връщат 5 пъти в изходна позиция, че и от минус да почваш , колкото и хъс да имаш 1-2-3 пъти ще се преодолееш и ще се напънеш.На петия примерно ще потънеш. Това е - знам, че се радват феновете на Реал, нека се радват. Но истината е, че не само вчера, а от самото начало на ШЛ имаше здрава съдийска подкрепа, но вчера вече не беше просто подкрепа, а директно тикане напред. Те направо се бяха предали, няма какво да се коментира. Дузпата накрая беше обида за всеки нормално мислещ човек. Обясних го и в друга тема.
Извинявам се за дългия пост!
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 май 2014 15:00

LaRgO написа:
RedeviL написа:Между другото да добавя още нещо за феновете, понеже редовно се пише, че привържениците на Ман Юн били глорихънтъри и т.н. - ако Реал беше в позицията на Ман Юн този сезон, трибуните на Бернабеу щяха да синеят на фона на празните седалки във всеки домакински мач, а феновете щяха да развяват бели кърпички вместо знамена на отбора.. ;)

Вашите фенове са още по-жалки. Надуваеми кукли да сложиш на стадиона, по-добра атмосфера ще има.

Мхм.. точно пък фен на Реал да го твърди това е просто нелепо! Не бия фанфари, че феновете на Юнайтед са най-добри, но в сравнение с тези на Реал са с класи над тях.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 15:00

Inmessionante написа:Атлетико Мадрид - моралните победители! Заслужаваха повече,бориха се мъжки и спечелиха симпатиите на много хора. За съжаление нямаха съдийски неутралитет, не случиха на безпристрастен съдия, не знам как по-правилно да се изразя. На Атлетико не им трябваше съдийска подкрепа, за да победят, нужно беше само съдията да е неутрален.
Реал Мадрид обаче без съдийска подкрепа бяха кръгла, огромна НУЛА. Видя се вчера, кой е най-тикания от съдиите отбор. Жалко за Атлетико, но още по-жалко за Реал. ;)

И с кое не беше безпристрастен съдията - гол от засада ли ни пусна, измислен червен картон ли вдигна. Или пък Атлетико Мадрид, които за 120 минути нямаха положение да им е отменил гол, несвирена дузпа, фал. Какво ? Да, сигурно при друг съдия един от Коке и Габи трябваше да се е прибрал още в 60-та минута в съблекалнята. Ясно е, че на много хора не им харесва Реал Мадрид да печели, но това са фактите. Бихме и надиграхме бившия вече еврошампион Байерн насред Мюнхен с 4:0 , поставихме рекорд по най-много вкарани голове в историята на ШЛ и естествено, че пак ще се търси под вола теле. Сега като играем за Суперкупата на Испания пак с Атлетико Мадрид, съдиите да свирят край на мача в 88 минута за да са доволни всички. :roll:

ПС. Ако правилно съм разбрал, според теб дузпата свирена в 120 минута при 3:1 за Реал Мадрид реши финала :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 15:06

Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 15:13

И като говорим за прогнози, определено Стоичков настига Пеле :

Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира в типично свои стил борбата между испанските отбори в Примера по време на откриването на Международния фестивал за спортно кино в Барселона, където той ще представи автобиографичен филм.

„Шампионската лига ще бъде за Атлетико, титлата за Барса, а Купата на краля остава за Реал. И всички са доволни." - заяви Камата.

Шотгъне, какво става с Йозил :roll:

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 25 май 2014 15:19

Madridist написа:
Inmessionante написа:Атлетико Мадрид - моралните победители! Заслужаваха повече,бориха се мъжки и спечелиха симпатиите на много хора. За съжаление нямаха съдийски неутралитет, не случиха на безпристрастен съдия, не знам как по-правилно да се изразя. На Атлетико не им трябваше съдийска подкрепа, за да победят, нужно беше само съдията да е неутрален.
Реал Мадрид обаче без съдийска подкрепа бяха кръгла, огромна НУЛА. Видя се вчера, кой е най-тикания от съдиите отбор. Жалко за Атлетико, но още по-жалко за Реал. ;)

И с кое не беше безпристрастен съдията - гол от засада ли ни пусна, измислен червен картон ли вдигна. Или пък Атлетико Мадрид, които за 120 минути нямаха положение да им е отменил гол, несвирена дузпа, фал. Какво ? Да, сигурно при друг съдия един от Коке и Габи трябваше да се е прибрал още в 60-та минута в съблекалнята. Ясно е, че на много хора не им харесва Реал Мадрид да печели, но това са фактите. Бихме и надиграхме бившия вече еврошампион Байерн насред Мюнхен с 4:0 , поставихме рекорд по най-много вкарани голове в историята на ШЛ и естествено, че пак ще се търси под вола теле. Сега като играем за Суперкупата на Испания пак с Атлетико Мадрид, съдиите да свирят край на мача в 88 минута за да са доволни всички. :roll:

ПС. Ако правилно съм разбрал, според теб дузпата свирена в 120 минута при 3:1 за Реал Мадрид реши финала :roll:

Не ме чети, както дявола чете евангелието, моля! Никъде не съм писала, че дузпата е решила мача.
Останалото няма да го коментирам, вече казах каквото мисля, останалото ще са излишни полемики.

пп.Стоичков не съм го чула една вярна прогноза да даде :mrgreen:
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2014 15:24

Моя грешка, ако не съм те разбрал :)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 25 май 2014 15:29

Както писах и снощи, още по-сладко е когато и феновете на Барса се опитват да се вкопчат в каквото намерят, в случая съдията, за да омаловажат успеха на Реал. По ви е гадно от феновете на Атлетико, които приеха загубата далеч по-мъжки. Злобейте си, няма лошо, просто изглеждате леко смешни отстрани заедно с останалите, които ги гризе отвътре, че Реал най-накрая спечелиха ШЛ след 12 години. Спокойно, следващата ще дойде много по-скоро. ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 25 май 2014 15:39

Честито, момциииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!

Трябва да сменям картинката вече :) :) :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 15:51

Madridist написа:

Не, мачът беше много неприятен за гледане, особено преди почивката. Добре, че "Атлетико" вкара първи гол, за да има интрига. Ако "Реал" беше повел, всичко свършваше на мига. Анчелоти много добре знае как да прибира отбора в защита. Онзи мач в Истанбул беше случайност.
Имаше някои моменти, но това са нормални неща. Въпросът е, че някои се хващат за глупости. Във всеки мач има спорни ситуации, които може и да се оказват решаващи, но не е сигурно. Въпросът е футболистите да покажат сила на духа.
За бавенето на играта не упреквай "Атлетико". Все пак не го правеха през цялото време. Много достойно представяне на "дюшекчиите". Ако бяха контролирали топката по - добре в края на мача, нямаше да стане белята за тях. Съдба! Липса на класа също така.
Между другото, положението с Марсело за мен е стопроцентова дузпа и червен картон, макар че във финален мач, в последните минути много трудно може да се вземе подобно решение.
Повече ми харесваше начина на игра на шампионския отбор на Дел Боске, но Моуриньо много лошо научи отбора на симулации, а Карло за една година няма как да успее да преодолее този проблем. Направи отбора хегемон. Това малко ли е? Догодина може би симулациите ще намалеят.
Ди Мария направи изненадващо силен мач. Рамос е ясен, Малдини го искаше преди години в "Милан". Той е много голям футболист.
Копче не може да се каже за успеха на "Реал" снощи. Винаги съдиите са били част от успехите, на който и да е отбор. Анчелоти да е подразнил някого през целия сезон? Тогава какви претенции имат някои хора?
Последна промяна от daniel875 на 25 май 2014 15:53, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”