daniel875 написа:СВОБОДЕН написа:Интересно ми е какво би направли Анчелоти със сегашния състав на Атлетико? Ще успее ли поне да достигне това което направи Симеоне? Едва ли.
Анчелоти е ВЕЛИК! Не е като моуриньо.
А, не така за Жозе! Не така!
Ако Жозе не беше мрънкал и се тръшкал след всеки мач на Реал миналите години, сега съдията нямаше да го е страх да свири цивилизовано.
Първата ми мисъл вчера беше, че Жозето си е изял ушите от яд, че не можа с Реал да спечели ШЛ.

Като се замислих обаче, голяма част от заслугите са точно негови.
В отговор на предния ти пост - съдията го реши този мач.
Преди време четох историята на един известен човек и той разказа как в детството си, докато си играел намерил една улична котка. Хвърлил я в реката, за да види какво ще стане. Котката изплувала. Той пак я хваща и пак я хвърля обратно - тя пак изплува, трети път пак - котката трудно, но изплувала, четвърти път - едва изплувала, на петия път просто се предала и потънала.
И ти да си да те връщат 5 пъти в изходна позиция, че и от минус да почваш , колкото и хъс да имаш 1-2-3 пъти ще се преодолееш и ще се напънеш.На петия примерно ще потънеш. Това е - знам, че се радват феновете на Реал, нека се радват. Но истината е, че не само вчера, а от самото начало на ШЛ имаше здрава съдийска подкрепа, но вчера вече не беше просто подкрепа, а директно тикане напред. Те направо се бяха предали, няма какво да се коментира. Дузпата накрая беше обида за всеки нормално мислещ човек. Обясних го и в друга тема.
Извинявам се за дългия пост!