Златната топка за 2013 г. - Кристиано Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Златната топка за 2013 г.

Мнениеот Der Führer » 13 яну 2014 22:38

Teo написа:
Der Führer написа:
smoothc написа:Статистиката показва,че след Роналдо,Златната топка я печели Лео Меси,така че да се готви аржентинеца :mrgreen:

пп:Ако трябва да дам ЗТ(конкретно за новия 2013/2014 сезон-до момента),без никакви кол****ия веднага я връчвам на Луис Суарес!
Такова мъкнене мъкне Пуул(където освен него и Джерард са единствените стойностни играчи в клуба),че ако продължава в този дух, нищо чудно и да задмине рекорда на Анди Коул и Шиърър(34).
Пък и да не забравяме,че той работи в изключително напрегната среда каквато е Висшата лига,а не като разни Примери и пр.,където и Пол Гаскойн(на този етап до дойде) ще завърши сезона с поне +10 гола(на пияна глава между другото) :mrgreen:

Искаш ли да хванем бас , че колкто и гола да вкара Суарес , няма да е в тройката ... Дори и Ливерпул да станат шампиони . ;)

То обичайните заподозряни пак ще са в 3-ката въпроса е кой ще е третия... Суарес, Златан и някой от Байерн отново мисля аз - това ще е третия.

Понеже много се спекулира че това било индивидуална награда ... и как някой играч мъкнел отбора си . Много ми е интересно догодина дали примерно Доменико Берарди от Сасуоло ще е сред номенираните :roll: ... Защото както е тръгнало , на практика сам ще спаси отбора си от изпадане ... Пък и колко са футболистите в историята , които могат да се похвалят с 4 гола в един мач срещу Милан ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 13 яну 2014 22:39

vladovichev написа:Роналдо със Златна топка за 2013-та ми е хем смешно хем тъжно. Винаги, когато Златната топка се даваше за постижения и ТРОФЕИ през годината си е имало недоразумения, като Канаваро примерно през 2006-та, но той поне бе станал шампион на Италия и световен шампион. Това обаче което стана след обединението на Златна топка с тази на ФИФА заприличва на тотален bullshit. 2010-та Меси взе Златната топка, Иниеста и Шави бяха втори и трети, а големите трофеи през годината отидоха Световна купа за Испания и Шампионска лига за Интер. Къде бяха Форлан и Снайдер, героите на годината никой не знае. През 2013-та Кр. Роналдо взе НИЩО, ама НИЩО. Реал не взе титлата, не взе купата, не взе Шампионска лига, Роналдо дори не взе Златна обувка, дори не бе и голмайстор на първенството в което играе. С националния си тим остана зад Русия !?!?!?!?! и игра бараж за класиране на световно, който спечели с голове на страхотен в тези двубои Кристиано. И ... заради този БАРАЖ за Кристиано започна мега рекламна кампания, удължиха срока за гласуване с 2 седмици, за да може и в Западна Гвинея да разберат, че освен Меси има футболист на име Роналдо, Реал с президента си направи всякаква рекламна кореспонденция да се знае, че Реал не приема друго освен Златна топка за незлатния през 2013-та Роналдо. И ... успяха. Какъв хепиенд за тази тежка за горкия Роналдо година, който дори от президента на ФИФА "уж" нямаше подкрепа и типично по стил американски сериал се сдобриха на връчването на наградата. БРАВО. СТРАХОТНО. ЕПИЧНО. Но... айде догодина въобще да не ни занимават с глупавата вече Златна топка, защото тя не струва колкото злато, тя вече е политика и пиар кампании. Няма значение кой ще вземе световната купа, важно е рекламната кампания в края на годината...

8-)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 яну 2014 22:41

smoothc написа:Истината е,че всичко в крайна сметка се свежда до субективизъм и пристрастия!
Фифа като са си наумили веднъж да лансират Барса и Реал Мадрид...5-поредни требъла за Байрен или който и да е друг отбор,просто няма да има оправия с тази мафия,която винаги е била пристрастна към т.нар южняшки/латино манталитет и футболисти,а англо-саксонците...вълци ги яли!

Живата истина 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 13 яну 2014 22:41

donDiego написа:Рибери се снимал с охраната :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 яну 2014 22:45

smoothc написа:
Искаш ли да хванем бас , че колкто и гола да вкара Суарес , няма да е в тройката ... Дори и Ливерпул да станат шампиони .

Да ти кажа право,през к*** ми е кой ще е в тройката догодина!
Че Суарес ще е голмайстор във Висшата лига,това е повече от ясно(освен ако утре не се контузи до края на сезона),така че много и зависи как ще се представи на Световното първенство.

На мен всички подобни класации са ми през к**а ... кой колко струва се вижда на терена . И в края на сезона всеки печели това което е заслужил . Може да не съм фен на английския футбол ... ама когато на терена по едно и също време са Стъридж и Суарес , направо ми се пълни душата :lol: . За мен това в момента е най-силната двойка нападатели ( на неразбралите ще повторя - ДВОЙКА нападатели ) .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 яну 2014 22:45

Der Führer написа:
Teo написа:
Der Führer написа:
smoothc написа:Статистиката показва,че след Роналдо,Златната топка я печели Лео Меси,така че да се готви аржентинеца :mrgreen:

пп:Ако трябва да дам ЗТ(конкретно за новия 2013/2014 сезон-до момента),без никакви кол****ия веднага я връчвам на Луис Суарес!
Такова мъкнене мъкне Пуул(където освен него и Джерард са единствените стойностни играчи в клуба),че ако продължава в този дух, нищо чудно и да задмине рекорда на Анди Коул и Шиърър(34).
Пък и да не забравяме,че той работи в изключително напрегната среда каквато е Висшата лига,а не като разни Примери и пр.,където и Пол Гаскойн(на този етап до дойде) ще завърши сезона с поне +10 гола(на пияна глава между другото) :mrgreen:

Искаш ли да хванем бас , че колкто и гола да вкара Суарес , няма да е в тройката ... Дори и Ливерпул да станат шампиони . ;)

То обичайните заподозряни пак ще са в 3-ката въпроса е кой ще е третия... Суарес, Златан и някой от Байерн отново мисля аз - това ще е третия.

Понеже много се спекулира че това било индивидуална награда ... и как някой играч мъкнел отбора си . Много ми е интересно догодина дали примерно Доменико Берарди от Сасуоло ще е сред номенираните :roll: ... Защото както е тръгнало , на практика сам ще спаси отбора си от изпадане ... Пък и колко са футболистите в историята , които могат да се похвалят с 4 гола в един мач срещу Милан ;)

Преди няколко дена си направих труда да прочета една статия за тоест нареченото индивидуално класиране на състезатели за Балона. Първото което е поради рекламацията и самата визия на дадения състезател в отбора който защитава няма абсолютно никакъв шанс да попадне в номинираните поради различни икономически интереси на страните. Второто е политически цели. Виждам, че си дал за пример младото 19 годишно момче където оня ден направи за смях Милан, колкото и да ги тегли на гърба си и да не изпаднат, младока да вкара и 60 гола няма да е даже в топ 10 на класираните поради различни рекламно-икономически интереси! Това е самата истината и не знам как трябва да се процедира и да започне реално и честно да се оценяват качествата на дадения състезател!

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 13 яну 2014 22:49

8-) да не забравяме,че ФРАНК ВЕЛИКИ РИБЕРИ изведе БАЙЕРН на 3-ФИНАЛА в шл,2010,2012,2013,а КР7 на нито един :shock: :shock: :shock:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 13 яну 2014 22:55

Хвърлям по едно око на форума докато гледам Арсенал и ви се чудя какво сте заподскачали за тая идиотска топка. Някой да не е отнел успехите на Байерн миналата година? Или да не би Роналдо да е станал по-голям играч? Или Меси да е получил нервен срив (което не е невъзможно, съдейки по премяната му)?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 13 яну 2014 22:58

Teo написа:Преди няколко дена си направих труда да прочета една статия за тоест нареченото индивидуално класиране на състезатели за Балона. Първото което е поради рекламацията и самата визия на дадения състезател в отбора който защитава няма абсолютно никакъв шанс да попадне в номинираните поради различни икономически интереси на страните. Второто е политически цели. Виждам, че си дал за пример младото 19 годишно момче където оня ден направи за смях Милан, колкото и да ги тегли на гърба си и да не изпаднат, младока да вкара и 60 гола няма да е даже в топ 10 на класираните поради различни рекламно-икономически интереси! Това е самата истината и не знам как трябва да се процедира и да започне реално и честно да се оценяват качествата на дадения състезател!

Аз затова подобни класации ги отразявам чисто информативно от много отдавна . Съвсем отделно - винаги ми е било странно , когато в колективен спорт се дават индивидуални награди . Как сам казваш - сложи Меси , Кристиано , Рибери или който и да е в отбор от ранга на Киево , Кардиф или Гройтер Фюрт и чакай да спечелят нещо .
Златната топка според мен я чака съдбата съдбата на Златната обувка . По-големите ще се сетят за един румънец - Родион Каматару . През 1987 г. той спечели Златната обувка с 44 гола ... като отбеляза 20 гола в последните 6 мача на отбора си . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 яну 2014 23:00

Нека си ги избират.. то се вижда в шампионска лига какво става накрая..

И там горе долу същата работа....бутат Барселона(перманентно) и Реал(особено миналата година) най-вече в ключовите моменти,че пушек се вдига...И това не е от вчера или онзи ден ;)
Барселона 2006-Отменен редовен гол на Шева на 1/2 финалите...
Барселона 2009-Скандален съдия(вече монах) си направи гаргара с Челси на 1/2 финалите..
Барселона 2011-Скандален червен картон на Ван Перси на 1/4 финалите.
*2010-Скандален червен картон за Мота в 1/2 финала срещу Интер,а онова чучело Бускетс си гледа през пръстите като мишка..
*2012-В 1/2 финала срещу Челси пак имаше едно лекинко побутване.
2013-Дойде Баварската машина и им е**а мамата отвсякъде,направо не знаеха на кой свят се намират,голям кеф ми стана честно да ви кажа!
Сега да ги видим с тоз сивия плъшок Тата какво ще стане,че Сити така са се наточили,че с тез катили отзад...Неймар направо ще лети по терена и естествено пак ще има жални погледи,търкаляния и симулации..Какво друго да очакваш от Каталунската пасмина(Алвеш,Бускетс,Педро,Масчерано и пр)
Е,разбира се никой не знае дали на Лео Меси няма да му е ден,че тогава ситуацията ще стане сложничка за Сити(който е аутсайдер на хартия и поради това че нямат опит,иначе ако сравняваме форма и качество на футболистите...друго яче стоят нещата сякаш ;) ),но ако Меси не му е ден..ще стане страшно за Барцилоната,това е самата истина!
Да не забравяме обаче и 12-играч на Барса-главният съдия.Да видим кой ще бъде "назначен" този път от мосю Платини...Куйперс ли,Щарк ли(той свири ли между другото?),Брих ли...

Върни се в “Архив”