Teo написа:Der Führer написа:smoothc написа:Статистиката показва,че след Роналдо,Златната топка я печели Лео Меси,така че да се готви аржентинеца![]()
пп:Ако трябва да дам ЗТ(конкретно за новия 2013/2014 сезон-до момента),без никакви кол****ия веднага я връчвам на Луис Суарес!
Такова мъкнене мъкне Пуул(където освен него и Джерард са единствените стойностни играчи в клуба),че ако продължава в този дух, нищо чудно и да задмине рекорда на Анди Коул и Шиърър(34).
Пък и да не забравяме,че той работи в изключително напрегната среда каквато е Висшата лига,а не като разни Примери и пр.,където и Пол Гаскойн(на този етап до дойде) ще завърши сезона с поне +10 гола(на пияна глава между другото)
Искаш ли да хванем бас , че колкто и гола да вкара Суарес , няма да е в тройката ... Дори и Ливерпул да станат шампиони .
То обичайните заподозряни пак ще са в 3-ката въпроса е кой ще е третия... Суарес, Златан и някой от Байерн отново мисля аз - това ще е третия.
Понеже много се спекулира че това било индивидуална награда ... и как някой играч мъкнел отбора си . Много ми е интересно догодина дали примерно Доменико Берарди от Сасуоло ще е сред номенираните