АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ал. Томов & Ко - план "Оздравителен"
Нема да участва в управлението, ама той ще разрешава заплати над тавана... 
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Кашчей написа:Томов отново кърти![]()
Няма по-голяма глупост от това, всеки да знае заплатата на колегата си в една фирма!
Ще има таван, обаче при по-специални случаи таванът ще се "пробива". Защо тогава се поставя?
Това е футбол - колективен спорт, но тук всеки се бори за титулярно място и съответно повече пари. Въпроса е на умения, а не на образованост и шуробаджанащина като в повечето български фирми, дето е забранено с указ да се говори за заплати и бонуси.
Уменията са скъпоплатени и така е по цял свят, където всеки играч знае звездата на отбора или негов колега на същия пост какъв нов договор е получил и с колко нули отзад.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните
А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат 
za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титанитеА и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат
До почти пълен стадион на всяко домакинство + пълен сектор гости в провинцията. Направо ще е трагедия Оздравителния план.
Лупи върна в цска Прамод Митал, чрез "Лира инвестмънд" , в която основен акционер е точно индиеца. Сега очаквайте индийски мелодрами в стил 2008 г.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титанитеА и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат
бъдеще с титан???? ...ти от марс ли падна???Тия бяха на 2часа да закрият клуба!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Кировец написа:Кашчей написа:Томов отново кърти![]()
Няма по-голяма глупост от това, всеки да знае заплатата на колегата си в една фирма!
Ще има таван, обаче при по-специални случаи таванът ще се "пробива". Защо тогава се поставя?
Това е футбол - колективен спорт, но тук всеки се бори за титулярно място и съответно повече пари. Въпроса е на умения, а не на образованост и шуробаджанащина като в повечето български фирми, дето е забранено с указ да се говори за заплати и бонуси.
Уменията са скъпоплатени и така е по цял свят, където всеки играч знае звездата на отбора или негов колега на същия пост какъв нов договор е получил и с колко нули отзад.
Мисли реално , малко са клубовете в които всичко се знае ! Още повече че става ли въпрос за пари , винаги има напрежение и недоволни , и то българи
- za nas e toj religiq
- Контакти:
warhead написа:za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титанитеА и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат
бъдеще с титан???? ...ти от марс ли падна???Тия бяха на 2часа да закрият клуба!
Не ме разбра правилно , с титан бъдещето беше ясно ! А с тоя даже не мога да си го представя
Yoda написа:Лупи върна в цска Прамод Митал, чрез "Лира инвестмънд" , в която основен акционер е точно индиеца. Сега очаквайте индийски мелодрами в стил 2008 г.
Добре, Радж Капур.
Кашчей написа:Томов отново кърти![]()
Пак изумяваш с тъпотия!!Значи всички западни отбори включително и Висшата лига на Англия са идиоти,че са изкарали заплатите на служителите си????
Това го има само в България за заплатите защото нали се сещаш,че трябва и осигуровки да се плащат на това което изкараш!Не като Ловеч дето средната заплата на отбора е 2000 лева и то от скоро!