АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Искате ли Александър Томов в ЦСКА?

Да
139
70%
Не
61
31%

Общо гласове: 200

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Ал. Томов & Ко - план "Оздравителен"

Мнениеот защо » 21 юли 2013 12:53

Нема да участва в управлението, ама той ще разрешава заплати над тавана... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:03

Кашчей написа:Томов отново кърти :mrgreen:
Няма по-голяма глупост от това, всеки да знае заплатата на колегата си в една фирма!
Ще има таван, обаче при по-специални случаи таванът ще се "пробива". Защо тогава се поставя?

Това е футбол - колективен спорт, но тук всеки се бори за титулярно място и съответно повече пари. Въпроса е на умения, а не на образованост и шуробаджанащина като в повечето български фирми, дето е забранено с указ да се говори за заплати и бонуси.
Уменията са скъпоплатени и така е по цял свят, където всеки играч знае звездата на отбора или негов колега на същия пост какъв нов договор е получил и с колко нули отзад.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2013 13:04

Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните :? А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат :roll:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:06

za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните :? А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат :roll:

До почти пълен стадион на всяко домакинство + пълен сектор гости в провинцията. Направо ще е трагедия Оздравителния план.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 21 юли 2013 13:06

Лупи върна в цска Прамод Митал, чрез "Лира инвестмънд" , в която основен акционер е точно индиеца. Сега очаквайте индийски мелодрами в стил 2008 г.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 юли 2013 13:07

za nas e toj religiq написа:Дано мисля грешно , ама бъдещето ви с тоя ми се вижда по неясно и от това с титаните :? А и безумните неща които измисля всеки ден , не знам до къде ще ви доведат :roll:

бъдеще с титан???? ...ти от марс ли падна???Тия бяха на 2часа да закрият клуба! :shock:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2013 13:08

Кировец написа:
Няма по-голяма глупост от това, всеки да знае заплатата на колегата си в една фирма!
Ще има таван, обаче при по-специални случаи таванът ще се "пробива". Защо тогава се поставя?

Това е футбол - колективен спорт, но тук всеки се бори за титулярно място и съответно повече пари. Въпроса е на умения, а не на образованост и шуробаджанащина като в повечето български фирми, дето е забранено с указ да се говори за заплати и бонуси.
Уменията са скъпоплатени и така е по цял свят, където всеки играч знае звездата на отбора или негов колега на същия пост какъв нов договор е получил и с колко нули отзад.

Мисли реално , малко са клубовете в които всичко се знае ! Още повече че става ли въпрос за пари , винаги има напрежение и недоволни , и то българи :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юли 2013 13:10

warhead написа:

бъдеще с титан???? ...ти от марс ли падна???Тия бяха на 2часа да закрият клуба! :shock:

Не ме разбра правилно , с титан бъдещето беше ясно ! А с тоя даже не мога да си го представя :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юли 2013 13:10

Yoda написа:Лупи върна в цска Прамод Митал, чрез "Лира инвестмънд" , в която основен акционер е точно индиеца. Сега очаквайте индийски мелодрами в стил 2008 г.

Добре, Радж Капур.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 21 юли 2013 13:12

Пак изумяваш с тъпотия!!Значи всички западни отбори включително и Висшата лига на Англия са идиоти,че са изкарали заплатите на служителите си????
Това го има само в България за заплатите защото нали се сещаш,че трябва и осигуровки да се плащат на това което изкараш!Не като Ловеч дето средната заплата на отбора е 2000 лева и то от скоро! ;)

Върни се в “Архив”