Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.

Мнениеот daniel875 » 04 юли 2013 23:22

groti написа:Митов под ръка с Везалов,Пинто,Рамос и Велев и дим да ги няма. Досега говорихме само за защита,но един факт се набива от 2 години вече : След Дарко нямаме друг добър разиграващ халф. Някой креативен и способен да създаде положение. С какви халфове играхме днес? Велев,Гаджев и Бру ? На всичкото отгоре Велев май не даде нито един пас напред. Гаджев игра по-добре от него,а беше сменен. Видя се,че Вутов игра в пъти по-добре. За мен беше ясно,че няма да направим нищо още като оставиха Митов. Нямам против човека,но той не е добър треньор. Много лоша подготовка,играчите изиграха 1 мач в този си формат. На практика това се яви поредна контрола. Защо Гаджев за пореден мач не опитва някоя от неговите тупалки?? Имаше поне 3-4 положения в които избра да подава..Забихме се в сгъстена защита от снажни и що годе грамотни играчи и чакаме резултат. Не съм оптимист и за реванша. С този треньор и тези играчи толкова.

Аз мисля, че ще "Левски" ще продължи, но за да има развитие този отбор, трябва да се действа здраво.
Сираков го каза, че първите два съперника трябва да бъдат отстранени задължително. Ако това не се случи, ще хвърчат глави.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот Lubaka1892 » 04 юли 2013 23:23

евразиоидиоти
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 04 юли 2013 23:23

shotgun blues написа:На реванша Митко Везолов ще покаже головият си нюх и Иртиш продължава 8-)
Великолептни братята казахстанци,на реванша победата е тяхна 8-)
ИРТИШ единствен на света 8-)

Везалов е беройски агент внедрен при синичките.Большое спосибо ребята.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот sslevski » 04 юли 2013 23:24

Здравейте и от мен.Срам ме е от този отбор.Аз повече от сигурен съм ,че ще ги отстраним,но с тази игра сме до следващия кръг.Наистина не знам какво може да ни помогне.Станислав Ангелов играе все едно играе в селсакта лига.Последен е и я бърка.Има хляб в чужденците,но ни трябва време.ВКАРВАЛьо не го обвинявам.Единствен с Вутов се опитваха да играят.Време е да разиграем близнаците и Вутов за да имаме успех.Всичко останал е ......в мъгла.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 04 юли 2013 23:24

sandi74 написа:Евро Левски вече е известен и в Азия.Днес сините евробойци на България геройски издрапаха до равенство срещу супер гранда Иртиш.Браво момци,вие отново сте българската футболна гордост.

И днес Господ обикна Левски, както преди месец и половина.Онова мустакатото му приседна отново и се скри като мишок за пореден път!Дай Боже всеки път така да го обичат "Еврогранда"!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 юли 2013 23:25

Очаква се страшно надлъгване в гранда от Павлодар :lol: :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 юли 2013 23:25

Безобразна игра. Тоя Бру бил голяма муха :? Аз мислих, че е биткаджия, а той по слаб от мен (на килограми), та трябваше Стефко Велев да играе опорен халф :lol: :lol: Язък, пак е купувано на кило. Иртиш ще ги отстраним, ама с тия футболисти не ни трябват титли, не ни трябват купи, не ни трябват ЕКТ...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 04 юли 2013 23:25

С кого играха че не разбрах
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

mark1926
Контакти:

Re: Махайте Митов и купувайте защитници докато е време

Мнениеот mark1926 » 04 юли 2013 23:26

По- голям срам от ботев Пловдив няма- изхвърлени от евротурнирите заради корупция!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 юли 2013 23:26

Jürgen написа:
daniel875 написа:Има един много тънък момент, че когато ЦСКА не играе в Европа, левскарите са жив зян. От десетилетия е почти едно и също. В последните шестнадесет години грешка нямат. Отсъства ли ЦСКА от евротурнирите, провалът е задължителен още в първия кръг. Да им има човек мотивацията на тези в "синьо".
Получават в пъти повече от обикновения българин, а не представят нищо насреща. Отделен въпрос е, че някои хора много отделят време за протести, а нямат възможност да гледат мач на живо. Живеем в толкова сбъркана държава, че нищо не е случайно. Напротив, ако "Левски" отпадне в този кръг, това ще е закономерно.

Да,ЦСКА е виновна щото Левски не може да бие едни слабаци....

Не ме разбра. Имам усещането, че двата отбора обичат да се надпреварват кой е по - добър в Европа. Сякаш участието ми там е един вид доказване. Когато обаче единият липсва, нещо не се получава.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”