groti написа:Митов под ръка с Везалов,Пинто,Рамос и Велев и дим да ги няма. Досега говорихме само за защита,но един факт се набива от 2 години вече : След Дарко нямаме друг добър разиграващ халф. Някой креативен и способен да създаде положение. С какви халфове играхме днес? Велев,Гаджев и Бру ? На всичкото отгоре Велев май не даде нито един пас напред. Гаджев игра по-добре от него,а беше сменен. Видя се,че Вутов игра в пъти по-добре. За мен беше ясно,че няма да направим нищо още като оставиха Митов. Нямам против човека,но той не е добър треньор. Много лоша подготовка,играчите изиграха 1 мач в този си формат. На практика това се яви поредна контрола. Защо Гаджев за пореден мач не опитва някоя от неговите тупалки?? Имаше поне 3-4 положения в които избра да подава..Забихме се в сгъстена защита от снажни и що годе грамотни играчи и чакаме резултат. Не съм оптимист и за реванша. С този треньор и тези играчи толкова.
Аз мисля, че ще "Левски" ще продължи, но за да има развитие този отбор, трябва да се действа здраво.
Сираков го каза, че първите два съперника трябва да бъдат отстранени задължително. Ако това не се случи, ще хвърчат глави.