Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС
Не се оттегля, а е готов да се оттегли. Има значителна разлика. Очаквам сега недоволството да притихне и Пеевски да остане на поста си. Нищо чудно следващите дни да се случи някой знаков арест, с който да се "затвърди" на поста.
Последна промяна от rzEtw на 15 юни 2013 13:59, променено общо 1 път.
-
Levskar_forever
urkoto написа:Levskar_forever написа:Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.
Принципно съм напълно съгласен, въпроса е не е ли малко късничко вече? Народа е казал, три пъти мери, един път режи
То е ясно, че и тия са боклуци, но поне не са като герберастчетата. Защо да е късно, след като Пеевски даже не е встъпил в длъжност
Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)
urkoto написа:Тоя русенския обаче отдавна съм го забелязал, че е изключително просто парче. Подозирам, че страда от често срещаната сред герберастите болест характеризираща се с липса на гънки по мозъчната кора![]()
Какво божество може да е Тиквата бе, синко? И още по-притеснителния въпрос в случая. Що за човек трябва да си, та един прост пожарникар, мутра и физкултурник да са ти божество? И после аз ще работя по 8 часа на ден за да мога на ей такива дегенерати да им плащам социалните помощи тъй ли? Ай сиктир бе!
Симпатяга,толкова си елементарен,че започваш да ме псуваш,заради това,че не споделям твоите политически пристрастия.Наистина си супер елементарен...Толкова си тъп и ограничен,че не можеш да приемеш,че това си е мое мнение и мога да го налагам през целият си живот,ако искам ! И аз не съм съгласен да издържам такива нещастници като теб,ама се налага,защото нямам как по друг начин да функционира държавата...Въпреки,че си мисля,че лагерите в Белене,биха се запълнили доста добре от хора като теб
Пеевски още не си е отишъл!Само казва,че е готов!Всички на протест докато Пеевски не си тръгне от ДАНС!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !
Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !
Смяташ ли, че към този момент, която и да е политическа партия е способна, за по-малко от 5-6 часа, да мобилизира над 10 000 човека само в София, за какъвто и да е протест? Даваш ли си сметка колко плоско разсъждаваш? Вчера ХОРАТА бяха на улицата! Вчера ХОРАТА /не тълпата/ искаха да получат отговор на конкретни въпроси! Те имаха ясно формулирана теза, те до един знаеха, защо са там! Да, сигурно сред тълпата са се промъкнали и дежурните полит-слагачи - но броят им бе незначителен, дори незабележим, защото и за тях времето за организация беше оскъдно. Разбира се, че днес очакавам вече строени зомбита с отличителни партийни знаци, знамена и прочие пропагандни пособия. герб, атака, турците и бкп са картоиграчи в едно и също каре. Но ти няма как да го разбереш, забол поглед в компютъра, невиждащ по-напред от носа си и вярващ, че в света съществува само черно и бяло. За съжаление одавна тези два цвята са се сляли образувайки сиво... сива икономика, сиви кардинали...
-
Levskar_forever
dunavfc написа:Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !
Боку Боко
-
ПФК–ЛС–СФ1914
- Контакти:
urkoto написа:ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Точно заради интелектоалните вождове на обществото сме на това дередже. Техните ИНТЕЛЕКТОАЛНИ забешки, мирни и хоманни мнения ни правят стадо а не нация! И хора които подкрепят с псевдоинтелектоалния си статос, медйините призиви подплатени от политическите партии, за мирно решение на проблемите. Ни водят до агонията, до подмяната на живота със съществуване и до мизерията в която живеем!
Мне, по-скоро заради такива философи като тебе сме на това дереже. Виж как си написал "интелетуална" и "хуманна" бе, Ганьо. Грешки стават и аз ще съм последния, който ще се заяде за подобно нещо, НО при положение, че сочиш някакви хора с пръст и ги наричаш идиоти и лумпени, на базата на какво го правиш? Така като гледам май не е на базата на висока култура и правопис...
На базата на реалноста.
Не съм посочил хора с пръст, не виждам имена и за какво да ти одговарям невиждам. А грешки стават да съжалявам за което. Радвем се че и философия си видял, за да изрази мнение човек от когото нищо независи надали са толко важни две букви. А за твоя коментар ще ти одговоря само, че е хеитърски. Когато си плащам данъците кредитите и битовите сметки никой не му пука дали съм написъл "хуманна" или "хоманна". Когато доиде време за гласуване на изборите пак никой не пита, "интелектуална" или "интелектоална" е правилно. А когато си оставил тези "уш" или "уж" посочените с пръст,(както искаш така го чети) да ти казват мнениетоти правилно или грешно е. Тогава децатати ще те съдят, че си бил грамотен и смирен! Днес те оправляват с гласове на цигани и турци, а те и буквите незнаят.
След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
Levskar_forever
0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират
А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.