Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

rzEtw
Контакти:

Re: Червените кхмери дадоха заден, Д. Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот rzEtw » 15 юни 2013 13:58

Не се оттегля, а е готов да се оттегли. Има значителна разлика. Очаквам сега недоволството да притихне и Пеевски да остане на поста си. Нищо чудно следващите дни да се случи някой знаков арест, с който да се "затвърди" на поста.
Последна промяна от rzEtw на 15 юни 2013 13:59, променено общо 1 път.

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:59

urkoto написа:
Levskar_forever написа:Така се прави ! Не да ходиш и да играеш мач когато половин милион са по улиците в страната.

Принципно съм напълно съгласен, въпроса е не е ли малко късничко вече? Народа е казал, три пъти мери, един път режи :roll:

То е ясно, че и тия са боклуци, но поне не са като герберастчетата. Защо да е късно, след като Пеевски даже не е встъпил в длъжност ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 14:00

urkoto написа:Тоя русенския обаче отдавна съм го забелязал, че е изключително просто парче. Подозирам, че страда от често срещаната сред герберастите болест характеризираща се с липса на гънки по мозъчната кора :roll:

Какво божество може да е Тиквата бе, синко? И още по-притеснителния въпрос в случая. Що за човек трябва да си, та един прост пожарникар, мутра и физкултурник да са ти божество? И после аз ще работя по 8 часа на ден за да мога на ей такива дегенерати да им плащам социалните помощи тъй ли? Ай сиктир бе! :idea:

Симпатяга,толкова си елементарен,че започваш да ме псуваш,заради това,че не споделям твоите политически пристрастия.Наистина си супер елементарен...Толкова си тъп и ограничен,че не можеш да приемеш,че това си е мое мнение и мога да го налагам през целият си живот,ако искам ! И аз не съм съгласен да издържам такива нещастници като теб,ама се налага,защото нямам как по друг начин да функционира държавата...Въпреки,че си мисля,че лагерите в Белене,биха се запълнили доста добре от хора като теб ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2013 14:01

Пеевски още не си е отишъл!Само казва,че е готов!Всички на протест докато Пеевски не си тръгне от ДАНС!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 14:02

Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !

Потребителски аватар
fakhir
Контакти:

Мнениеот fakhir » 15 юни 2013 14:02

Levskar_forever написа:Не, тези протести организирани по facebook се организират от ГЕРБ. Не искам нито ГЕРБ нито тия на власт, но се видя, че народа ни е много прост и даже не знае как да протестира. Факт !

Смяташ ли, че към този момент, която и да е политическа партия е способна, за по-малко от 5-6 часа, да мобилизира над 10 000 човека само в София, за какъвто и да е протест? Даваш ли си сметка колко плоско разсъждаваш? Вчера ХОРАТА бяха на улицата! Вчера ХОРАТА /не тълпата/ искаха да получат отговор на конкретни въпроси! Те имаха ясно формулирана теза, те до един знаеха, защо са там! Да, сигурно сред тълпата са се промъкнали и дежурните полит-слагачи - но броят им бе незначителен, дори незабележим, защото и за тях времето за организация беше оскъдно. Разбира се, че днес очакавам вече строени зомбита с отличителни партийни знаци, знамена и прочие пропагандни пособия. герб, атака, турците и бкп са картоиграчи в едно и също каре. Но ти няма как да го разбереш, забол поглед в компютъра, невиждащ по-напред от носа си и вярващ, че в света съществува само черно и бяло. За съжаление одавна тези два цвята са се сляли образувайки сиво... сива икономика, сиви кардинали...

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 14:03

dunavfc написа:Късно е либе за китка....ORESHARSKI YOU ARE NEXT !

Боку Боко ;)

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 15 юни 2013 14:03

urkoto написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Точно заради интелектоалните вождове на обществото сме на това дередже. Техните ИНТЕЛЕКТОАЛНИ забешки, мирни и хоманни мнения ни правят стадо а не нация! И хора които подкрепят с псевдоинтелектоалния си статос, медйините призиви подплатени от политическите партии, за мирно решение на проблемите. Ни водят до агонията, до подмяната на живота със съществуване и до мизерията в която живеем!

Мне, по-скоро заради такива философи като тебе сме на това дереже. Виж как си написал "интелетуална" и "хуманна" бе, Ганьо. Грешки стават и аз ще съм последния, който ще се заяде за подобно нещо, НО при положение, че сочиш някакви хора с пръст и ги наричаш идиоти и лумпени, на базата на какво го правиш? Така като гледам май не е на базата на висока култура и правопис... :roll:

На базата на реалноста.
Не съм посочил хора с пръст, не виждам имена и за какво да ти одговарям невиждам. А грешки стават да съжалявам за което. Радвем се че и философия си видял, за да изрази мнение човек от когото нищо независи надали са толко важни две букви. А за твоя коментар ще ти одговоря само, че е хеитърски. Когато си плащам данъците кредитите и битовите сметки никой не му пука дали съм написъл "хуманна" или "хоманна". Когато доиде време за гласуване на изборите пак никой не пита, "интелектуална" или "интелектоална" е правилно. А когато си оставил тези "уш" или "уж" посочените с пръст,(както искаш така го чети) да ти казват мнениетоти правилно или грешно е. Тогава децатати ще те съдят, че си бил грамотен и смирен! Днес те оправляват с гласове на цигани и турци, а те и буквите незнаят. :oops:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 юни 2013 14:03

След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 14:05

0007 написа:След дъжд,качулка.Видяхме ги вече що за стока са,каквито и панически ходове да предприемат оттук нататък,протестите не бива да спират :!:

А след протестите нови избори пак ГЕРБ, БСП, ДПС,НФСБ и всичко това ще се плаща от джоба на данъкоплатеца.

Върни се в “Архив”