Дай ни чуждия източник.

Много често съм ги хващал нашите да преписват някоя новина от чужд сайт и да си го изкарват както на тях им се иска, а всъщност човека не е казал нищо такова.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:Не ми давай тези сайтове които си пишат статии в свободни съчинения.
Дай ни чуждия източник.
Синът на наставника на Манчестър Сити Роберто Манчини - Андреа, разкри, че мечтае някой ден да работи под ръководството на Жозе Моуриньо.
19-годишният футболист бе освободен от "гражданите" в края на миналия сезон, като от следващия ще се подвизава в испанския Валядолид.
"Бих искал да играя за Моуриньо някой ден. Балотели ми е разказвал колко неревоятен треньор е той и колко уникален е в подхода си към всеки един играч", заяви Андреа.
Английската звезда Дейвид Бекъм засипа с похвали Жозе Моуриньо. Снощи Реал (Мадрид) разби тима на Бекс ЛА ГАлакси в контрола.
След двубоя английската футбола и модна икона засипа с похвали Специалния. Бекъм така и не успя да играе под ръководството на Моуриньо, но въпреки това двамата имат близко познанство.
„Мисля, че Жозе е невероятен мениджър. Той е невероятно човешко същество. Това, което той прави за играчите и отборите, които е тренирал е много специално", заяви Бекс.
„Много, много специален човек и мениджър. Това, което е постигнал за иначе кратката си кариера във футбола е невероятно", подчерта англичанинът.
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо призна, че е сгрешил в постъпката си, когато бръкна в окото на Тито Виланова по време на мача за Суперкупата на Испания с Барселона през миналия сезон.
Тогава Виланова беше асистент на Пеп Гуардиола на „Ноу Камп”, а сега го наследи на поста старши треньор.
„Очевидно не трябваше да правя това. Въпреки това имаше много предистория в този конфликт, която ме накара да изгубя контрол. Аз се провалих тогава, не си сдържах емоциите. Затова сега съветвам моите играчи да се концентрират изцяло върху мачовете и да се контролират.”, казва Специалния на пресконференция в САЩ.
„Няма проблеми между мен и Тито Виланова. Винаги се поздравяваме на мачовете. Тази история е в миналото и се надявам да избегнем подобни инциденти в бъдеще.”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта