Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 23:15

Sardukar написа:
NOMER14 написа:Що ми се струва , че треньорът ни е малко плах.
Как ви се струва идеята да започнем срещу чорбата с двама централни нападатели (защитата куца , мощни халфове липсват).
След влизането на португалеца защитата на Литекс не бе толкова подвижна и изнесена напред. :lol:

с човек по-малко извади Йовов и пусна Силва...

ПП И двата отбора играха доста надъхано и стана мач. Поздравявам феновете на Литекс, за добрата игра на техния отбор. Стана ми още по-голям кеф, че въпреки силното им представяне особено първите 30мин победихме!

Ето за това си решение наистина Илиан трябва да бъде поздравен

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 окт 2012 23:16

Когато футболист на Левски вземе златната топка да се обади на Ицо., до тогава ви искам тихи, не ви пречи да си изкарвате злобата и завистта като го псувате, това ви прави точно такива и приемете факта още 100 години да минат вие пак няма да имате футболист като Стойчков.. Един е Христо Стойчков №8, ЕДИН !
Последна промяна от Teo на 05 окт 2012 23:17, променено общо 1 път.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 05 окт 2012 23:16

joro bad написа:
snakebite написа:Най-сетне да се гледа някакво дерби....
Доволен съм от играта на Левски, продължавайте да играете по тоя начин ;)
Иначе, резонна победа, последните години Левски с много дух, успява да надделее над Литекс в София.
Литекс много уплашени - един чудесен Георги Миланов, един супер слаб Галин Иванов.и останалите- средна хубост...
Чакам нетърпение двубоя в Разград, тук ще си сверите часовниците !! ;)

Така е. И аз съм на това мнение, защото въпреки победата, имам резерви относно играта, но все пак да празнуваме!

Ти пък кво веднага клекна бе ? Кви са тия изкуствените от делиормана ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 окт 2012 23:19

от Levskar_90 на 30 Сеп 2012 11:48
С Тоньо и това треньорче и пишман футболистчета, не очаквам нищо добро - 0:2 за Литекс.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от lazio1997 на 30 Сеп 2012 11:54
0:1
-------------------------------------------------------------------------------------------------
от Sisi 1914 на 30 Сеп 2012 16:46
1:1, но дано да греша!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
от caci на 01 Окт 2012 11:01
Левски не играе добре,а това,че някои от ръководството тръгнали да разправят за шампионска титла,явно не са в реалността или просто си говорят,за да не заспят.Но така май искат пак да замажат очите на феновете и засега успяват в голям процент.Накрая тези които сега им вярват,ще се окажат много изненадани в края на сезона.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Robotop на 02 Окт 2012 23:48
лека нощ Левскари и елате да гледате резила в петък
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
от Robotop на 05 Окт 2012 16:51
Хайде на стадиона!!!

Днес е много вероятно да уволняваме ръководни кадри
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гледам,гледам...обичайните заподозрени!!!Както се казва в един филм!
Красноармейците и всякакви такива-хич не съм си правил труда да ги "снимам"!
Те са ясни!
На останалите-криво сте се молили!О-О-О вие с малка вяра!!!Както казва Христос!!!
На ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ:
И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕЕЕЕЕ!И само Левски-АЛЕ!!!И само Левски-ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ!!!!

Той не беше ли избран за най-некадърния треньор?ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 23:19

zlobul написа:
snakebite написа:Най-сетне да се гледа някакво дерби....
Доволен съм от играта на Левски, продължавайте да играете по тоя начин ;)
Иначе, резонна победа, последните години Левски с много дух, успява да надделее над Литекс в София.
Литекс много уплашени - един чудесен Георги Миланов, един супер слаб Галин Иванов.и останалите- средна хубост...
Чакам нетърпение двубоя в Разград, тук ще си сверите часовниците !! ;)

Алоуууу я малко по полека бе еййй . Ние сме Левски и някак си не върви да си сверяваме часовниците с отбор , дето до "онзи ден" го е нямало на футболната карта на България .

Тук въобще не си прав. Часовникът се сверява не с отбори с история или без, а с отбор с по-добра моментна спортна форма

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 окт 2012 23:22

sangio написа:що не ни разпява всеки път пича, дет взе микрофона от " глиста " ( не му знам името на въпросното момче ) ... :!: :?:
много по яко шоу стана и песните станаха доста по звучни ... пък и другите сектори се включиха ...
за мача, доволен съм от победата ... за играта :arrow: има още какво да се желае, но мисля, че сме на прав път ... пък времето ще покаже ... честито на всички Левскари ...

Марто е точният човек, сектора е на страхотно ниво, когато той е с микрофона, но това са си неща между фракциите. :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 окт 2012 23:29

zlobul написа:
joro bad написа:
snakebite написа:

Ти пък кво веднага клекна бе ? Кви са тия изкуствените от делиормана ?

Мдааам ...какво значение има изкуствени или не ??
И есента на 1968 се играе мач за купата Лудогорец - Левски 1:1, чудя се кой ли е тоя Лудогорец ??
Никой не ви обсъжда значението и традициите в БГ футбола, имайте уважение към противниците, защото по лесно ще приемете загубите ( отнася се и за другите "велики" - ЦСКА)
Коментирам мача, защото съм го гледал и ви считам за най-сериозния конкурент, а ти задълбаваш в друга посока ??!!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 окт 2012 23:30

delqnski47 написа:
zlobul написа:
Teo написа:Когато футболист на Левски вземе златната топка да се обади на Ицо., до тогава ви искам тихи, не ви пречи да си изкарвате злобата и завистта като го псувате, това ви прави точно такива и приемете факта още 100 години да минат вие пак няма да имате футболист като Стойчков.. Един е Христо Стойчков №8, ЕДИН !

Чезвай с тия "топки" във вашия форум бе . Треньорът на ловеч се е прочул и никой не му го оспорва , но не с "червения " екип , тва ясно ли ти е на теб ?
Кво те топли тебе , че играл за барселона или парма ? ....да вкара веднъж 4 гола на Левски в един злоастен за нас мач и тва е .

Да бе не се е прочул с ЦСКА,хахахахааха!Колко болен син комплексиран в червата мозък трябва да си да изръсиш такава идиотщина :lol: :lol: :lol: :lol:

ако някой е забравил
http://vbox7.com/play:45991b3c
Това беше левачката която мачкаше

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 окт 2012 23:31

лавино пак се обаждаш неподготвен, ЕДИН Е ХРИСТО СТОЙЧКОВ № 8, ЕДИН ! С тази мисъл ще бъдеш винаги.
Последна промяна от Teo на 05 окт 2012 23:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2012 23:31

Teo написа:лавино пак се обаждаш неподготвен, ЕДИН Е ХРИСТО СТОЙЧКОВ № 8, ЕДИН ! С тази мислел ще бъдеш винаги.

Най добрият! 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”