Не мога да си спомня толкова да се е шумяло около Германия

Стискам палци за Португалия-Италия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Поне едно е ясно - класираха се четирите най-добри и най-заслужили отбора дотук....всички имат според мен равен шанс за титлата, да видим кой ще си изиграе най-добре козовете и кой ще има нужната доза късмет.....
А триото Бонучи-Барзали-Балзарети ми направи страхотно впечатление, никакви грешки и пълно себераздаване....явно в Юве има много повече потенциал, отколкото си мислех, колкото и да не ги харесвам
kingofpop написа:Поне едно е ясно - класираха се четирите най-добри и най-заслужили отбора дотук....всички имат според мен равен шанс за титлата, да видим кой ще си изиграе най-добре козовете и кой ще има нужната доза късмет.....
А триото Бонучи-Барзали-Балзарети ми направи страхотно впечатление, никакви грешки и пълно себераздаване....явно в Юве има много повече потенциал, отколкото си мислех, колкото и да не ги харесвам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта