НБА 2011-2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

"Кой ще спечели титлата в НБА?"

Маями Хийт
9
75%
Оклахома Сити
3
25%

Общо гласове: 12

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Re: НБА 2011-2012

Мнениеот boston celtics » 04 юни 2012 13:50

Не,че нещо,ама защо всички смятат,че финала ще бъде между Маями и Сан Антонио...На мен пък ми се гледа финал между Бостън и Оклахома.... :)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2012 13:54

В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен :lol: :lol: Иначе и аз искам Оклахома на финал, въпреки че според мен ще го загубят, независимо срещу кой е.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 04 юни 2012 14:01

rhaegar написа:В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен :lol: :lol: Иначе и аз искам Оклахома на финал, въпреки че според мен ще го загубят, независимо срещу кой е.
Eто пак...Абе хора,защо подценявате Оклахома толкова много :) ...Те са едни от най-силните и стойностни отбори в лигата,особено при наличието на такива играчи като KD,Ибака и Уестбруук...Е,дано да паднат на финала,ако е срещу Бостън,де... :) Но ще стискам палци за Тъндър,ако се изправят срещу Маями
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юни 2012 14:22

boston celtics написа:
rhaegar написа:В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен :lol: :lol: Иначе и аз искам Оклахома на финал, въпреки че според мен ще го загубят, независимо срещу кой е.
Eто пак...Абе хора,защо подценявате Оклахома толкова много :) ...Те са едни от най-силните и стойностни отбори в лигата,особено при наличието на такива играчи като KD,Ибака и Уестбруук...Е,дано да паднат на финала,ако е срещу Бостън,де... :) Но ще стискам палци за Тъндър,ако се изправят срещу Маями

Аз съм за тях срещу който и да е, даже и сега, срещу СА. Но им липсва опитът от наистина големите мачове, който е налице при другите 3 отбора. Това естествено може да се компенсира с класа, обаче тези отбори вече са доста равностойни.

Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 04 юни 2012 20:51

Много гадна загуба за Маями,след като губеха с 25т успяха да се върнат и в последната секунда на редовното време при равен резултат имаха шанс да вземат мача,но Краля се замота и от трудна позиция Хеслем стреля еър-бол.В продължението без ЛеБрон(напуснал за 6 фаула) беше повече защита и отново имахме шанс за победата с шут на Уейд от тройката в края,но пак не влезе.Няма нищо,така е по-интересно,НБА е машина за пари и такива драми продават повече :lol:
Финалите са уникални тази година,4 равностойни отбора и каквото и да стане няма да е изненада.LETS GO HEAT ;)

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 04 юни 2012 22:24

Според мен пък Оклахома са основният фаворит за титлата. Още като видях начинът, по който елиминираха Лейкърс си мисля, че липсата на опит не е най-точният израз за тях. Естествено си трябва и малко шанс, но като гледам как играят ми се струва, че трудно би ги спрял някой. Имат много дълга скамейка и онзиден Кендрик Пъркинс и Ибака доказаха, че не са случайни играчи и дори при уникално слабите Уестбруук и Хардън имаше кой да ги компенсира. Мое мнение е, че са сформирали невероятен отбор, а и това им е шансът за титла, защото има огромна вероятност другата година да не са в същата формация! Моите предпочитания са също за тях-играят невероятен баскетбол и играта им ми допада страшно много ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2012 10:04

Хах ОС бият и като гости. Сега остава и Бостън да направят същото и шоуто ще е пълно.

btw ЛА Кингс са на една победа от титлата в NHL, а влезнаха с третия най-лош актив в плейофите :lol:

Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 05 юни 2012 21:58

parvanoff написа:Мое мнение е, че са сформирали невероятен отбор, а и това им е шансът за титла, защото има огромна вероятност другата година да не са в същата формация
Може ли малко повече инфо... :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юни 2012 10:21

Е дали не познах :lol: За пореден път-личи си колко важен е Бош за Маями, въпреки че всички се концентрират около Уейд и ЛеБрон. Гледам добър мач е направил и Пиетрус, 13 точки от пейката, при положение, че никой от Маями (без двамата) няма повече от 10.

Изображение

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 06 юни 2012 13:40

Какво става,момчета :) Celtics all the way :mrgreen:

Върни се в “Архив”