НБА 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: НБА 2011-2012
Не,че нещо,ама защо всички смятат,че финала ще бъде между Маями и Сан Антонио...На мен пък ми се гледа финал между Бостън и Оклахома.... 

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен
Иначе и аз искам Оклахома на финал, въпреки че според мен ще го загубят, независимо срещу кой е.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- boston celtics
- Контакти:
Eто пак...Абе хора,защо подценявате Оклахома толкова многоrhaegar написа:В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен![]()
Иначе и аз искам Оклахома на финал, въпреки че според мен ще го загубят, независимо срещу кой е.

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
boston celtics написа:Eто пак...Абе хора,защо подценявате Оклахома толкова многоrhaegar написа:В Маями ще си изядат ушите, ако и тая година не станат шампиони. Ще вземем ЛеБрон в Лейкърс с Коби, та да види и той пръстен![]()
...Те са едни от най-силните и стойностни отбори в лигата,особено при наличието на такива играчи като KD,Ибака и Уестбруук...Е,дано да паднат на финала,ако е срещу Бостън,де...
Но ще стискам палци за Тъндър,ако се изправят срещу Маями
Аз съм за тях срещу който и да е, даже и сега, срещу СА. Но им липсва опитът от наистина големите мачове, който е налице при другите 3 отбора. Това естествено може да се компенсира с класа, обаче тези отбори вече са доста равностойни.

Много гадна загуба за Маями,след като губеха с 25т успяха да се върнат и в последната секунда на редовното време при равен резултат имаха шанс да вземат мача,но Краля се замота и от трудна позиция Хеслем стреля еър-бол.В продължението без ЛеБрон(напуснал за 6 фаула) беше повече защита и отново имахме шанс за победата с шут на Уейд от тройката в края,но пак не влезе.Няма нищо,така е по-интересно,НБА е машина за пари и такива драми продават повече
Финалите са уникални тази година,4 равностойни отбора и каквото и да стане няма да е изненада.LETS GO HEAT

Финалите са уникални тази година,4 равностойни отбора и каквото и да стане няма да е изненада.LETS GO HEAT

Според мен пък Оклахома са основният фаворит за титлата. Още като видях начинът, по който елиминираха Лейкърс си мисля, че липсата на опит не е най-точният израз за тях. Естествено си трябва и малко шанс, но като гледам как играят ми се струва, че трудно би ги спрял някой. Имат много дълга скамейка и онзиден Кендрик Пъркинс и Ибака доказаха, че не са случайни играчи и дори при уникално слабите Уестбруук и Хардън имаше кой да ги компенсира. Мое мнение е, че са сформирали невероятен отбор, а и това им е шансът за титла, защото има огромна вероятност другата година да не са в същата формация! Моите предпочитания са също за тях-играят невероятен баскетбол и играта им ми допада страшно много 

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Хах ОС бият и като гости. Сега остава и Бостън да направят същото и шоуто ще е пълно.
btw ЛА Кингс са на една победа от титлата в NHL, а влезнаха с третия най-лош актив в плейофите
btw ЛА Кингс са на една победа от титлата в NHL, а влезнаха с третия най-лош актив в плейофите

- boston celtics
- Контакти:
Може ли малко повече инфо...parvanoff написа:Мое мнение е, че са сформирали невероятен отбор, а и това им е шансът за титла, защото има огромна вероятност другата година да не са в същата формация

Е дали не познах
За пореден път-личи си колко важен е Бош за Маями, въпреки че всички се концентрират около Уейд и ЛеБрон. Гледам добър мач е направил и Пиетрус, 13 точки от пейката, при положение, че никой от Маями (без двамата) няма повече от 10.

- boston celtics
- Контакти:
Какво става,момчета
Celtics all the way