Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 18:51

То бива бива критика ама ... К'во искате ? Да изгоним Илиан и кой ще дойде?Дайте да върнем кокала или Вуцов.Може и Гонзо ако искате за да станем по-добри.На Гонзо му дадохме цели 3 години ... стига толкова.Единствения вариант е Херо или Мъри,но всички знаем,че няма как да стане.Ми идете вие треньори да видим к'во,ще стане ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2013 19:07

Добре, де. Съгласен си значи Илиан да остане, така ли? Аз предпочитам да се експериментира. Но само да не е Илиан. Гонзо не е имал 3 години на треньорския пост. На някой му изнася Илиев да е треньор на отбора. Така мисля, но не знам на кого. Ако Илиев остане до края на първенството, отпишете Европа. Не, че няма да се класираме. Просто пак ще сме до Сараево. Не ме интересува титлата. Искам да се надявам. Аз сега нямам никаква надежда с този човек. Лично аз му гласувах доверие и до мача с Черноморец си мислех, че може пък да съм се излъгал.
Той е един посредствен треньор. Това ми е мнението. А купуването на кило само за бройката е престъпление. Той освободи Райков и Арш само щото бяха хора на Гонзо! Убеден съм. Не направи опит да задържи Дарко. Отбора играе зле. Няма никаква идея. Младите не се интегрират, въпреки обещанията. Илиан няма никаква идея как да стане шампион. Не той няма идея как да води нещо по-голямо от португалски опашкар или бг средняк. Защото ние играем точно така, като един средняк. Вкъщи криво-ляво се оправяме, навън като излезем пазим резултат. Изсипват се топки нахалос. Няма заучени положения. При центриранията сме гола вода. Още? Няма хъс в играта. Направи голяма грешка с връчването на лентата на Пелето, а самото му привличане бе провал.

Що се отнася до Гонзо, ми писна да го защитавам, щото трябва да изтъквам положителните неща, които направи без да споменавам лошите. Сравнено към днешна дата с Иво Тонев. Три години - две участия в ЛЕ, и то нелоши. Привличане на класни играчи като Грийн, Дембеле, Калво, Пламен и според мен...Рисп. Играчи, които можеха да са гръбнака на един шампионски отбор.
Последна промяна от metodito на 12 мар 2013 19:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 19:11

Добре,да предположим,че ще изгоним Илиан,кой ще дойде? Ще ставаме като цска ли,да връщаме Ясен? В момента няма по-добра алтернатива от него !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2013 19:14

Stanislav_Ivanov написа:Добре,да предположим,че ще изгоним Илиан,кой ще дойде? Ще ставаме като цска ли,да връщаме Ясен? В момента няма по-добра алтернатива от него !

Ма защо трябва да идва някой? Служебен щаб - актуално е сега. Някой от клуба, който да доизкара шампионата или да се вземе ново лице. Ясен не е по-добър от Илиан като треньор. Не ми се мисли, ако Литекс реанимира Илиан...
Титлата и наша да стане с Илиан, това ще е плод на глупостта на другите отбори. Разград с мачовете ни казват: "Нещем титлата, бийте и я вземайте". Ние не щем. Състезанието днес е Кой е по-по-слаб. Шампион ще стане не най-силният, а най-малко слабия. ;)
Европа ме интересува мен.
Последна промяна от metodito на 12 мар 2013 19:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 19:14

Мъри първия си сезон какво направи ? Спечели една купа на България и никой не вярваше в него.Оставиха го още 1 сезон ... на полусезона изоставахме от цска със 7 точки.След това последва един марш който ще остане завинаги в историята на Левски.Стопяване на точките,1/4 финал в Уефа,шампион на България.След това - влизане в групите на Шампионска Лига,биене всичко наред в първенството и заслужен златен дубъл ... просто дайте шанс на човека.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2013 19:18

Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ ;) . Човек, наречи го усещане, но след двата мача с Беверен знаех, че Мъри е Човекът. Не допусках, че ще ни закара в ШЛ и ще стигнем толкова напред в ЛЕ. Просто имаше модерно мислене, беше умен и имаше интересни идеи. Просто с такъв човек можеш да се надяваш.
Последна промяна от metodito на 12 мар 2013 19:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 мар 2013 19:21

metodito написа:
Ма защо трябва да идва някой? Служебен щаб - актуално е сега.

Е това вече ще е краят за нас .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2013 19:24

По-добре в началото на края и да почне всичко наново, отколкото на дъното без всякаква надежда за светлина в края на тунела.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 19:25

metodito написа:Пак те питам: какви са ти основанията да сравняваш Мъри с Илиан? Ти виждаш ли допирни точки? Някои неща може да видиш още отрано, че ще станат. Лично аз дадох достатъчно кредит на доверие към Илиев и според мен нямат нищо общо с Мъри. Ако Мъри имаше парите на Илиан в първия си сезон, още тогава щяхме да влезем в ШЛ ;) .

Не знам какво толкова лошо виждаш в играта на Левски в момента.Сега използваме преса през целите 90 минути и то добре,което говори за добра физическа подготовка.Владеем продължително топката и владеем инициативата в мача.В мача с Черноморец владеехме мача постоянно.Това,че те нямаха нито едно положение за гол,говори добре и за отбора.Създадоха се доста положения за гол които бяха пропуснати с лека ръка.Това може би е лошо,че не вкарваме достатъчно много положенията си.Не знам,аз имам надежда,че може да стане нещо.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 19:25

metodito написа:

По-добре в началото на края и да почне всичко наново, отколкото на дъното без всякаква надежда за светлина в края на тунела.

Всяка година наново ли,ще почваме ?

Върни се в “Архив”