Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 20:35

batmanlevski написа:атмосферата беше стархотна ,радвам се ,че бях там и видях първата победа на Левски ,дано да ставаме още по-силни за напрад

Много бързо се прибра във Варна :lol:

тази тема показва колко е зле положението у нас, да се радваме на нещо което в белите държави не му обръщат внимание.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 20:41

BadBoy написа:
batmanlevski написа:атмосферата беше стархотна ,радвам се ,че бях там и видях първата победа на Левски ,дано да ставаме още по-силни за напрад

тази тема показва колко е зле положението у нас, да се радваме на нещо което в белите държави не му обръщат внимание.

"от BadBoy на 02 Мар 2012 20:22

Avanti_Ragazzi написа: Другото което очаквам е на Герена да има минимум 10 000 човека, стига да не вали!!!

Между 5 и 6 хиляди ще сте ;)
"
Тц!Не позна!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот Santiago Munezz » 04 мар 2012 20:46

Слаб мач,издишахме много в центъра на терена където Йовчо беше безобразно слаб,Дарко го мързеше да ходи,а Гаджев също направи слаб мач.В центъра на защитата също липсваше обиграност между Сержиньо и Диамутен,но си личи просто,че тоя е класа отвсякъде за нашите стандарти.Рамос също тепърва ще показва на какво е способен,добре е за самочувствието му че одеве вкара,от новите бих отличил най-много Нуно Пинто и Жуниньо,първия дойде още в началото и вече е свикнал с отбора а на Жуниньо пък не му трябваше време да се климатизира щото одавна е в БГ и одеве останах с отлични впечатления от двамата,а Жуниньо беше най-добрия на терена за Левски.Двамата с Калво ще заформят страховит тандем,сигурен съм!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 мар 2012 20:48

Santiago Munezz написа:Слаб мач,издишахме много в центъра на терена където Йовчо беше безобразно слаб,Дарко го мързеше да ходи,а Гаджев също направи слаб мач.В центъра на защитата също липсваше обиграност между Сержиньо и Диамутен,но си личи просто,че тоя е класа отвсякъде за нашите стандарти.Рамос също тепърва ще показва на какво е способен,добре е за самочувствието му че одеве вкара,от новите бих отличил най-много Нуно Пинто и Жуниньо,първия дойде още в началото и вече е свикнал с отбора а на Жуниньо пък не му трябваше време да се климатизира щото одавна е в БГ и одеве останах с отлични впечатления от двамата,а Жуниньо беше най-добрия на терена за Левски.Двамата с Калво ще заформят страховит тандем,сигурен съм!

Трио!С Пинто!!! :lol:

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 04 мар 2012 20:50

аз пък не мисля че е имало 10 000 зрители,а наи много 8 000 ми се виждат,мисля че в гонг пристрастно завишават броиката,което не е добре..
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

rare
Контакти:

Мнениеот rare » 04 мар 2012 20:56

TristaNNN написа:Наистина беше страхотна атмосферата днес, за което силно допринесоха момчетата от Сектор Б. Пожелавам си по-честичко да сме толкова и зарядът и емоциите да са на такова ниво. Аз лично не предвиждах повече от 4 000 хиляди, ама на - хубавото слънчево време и полъхът на добрите вести около отбора си свършиха работата.
Това обаче беше само за днес, нека да сме реалисти. С тази игра, поне 30% от днес присъстващите няма да дойдат скоро, дано да не съм прав.
Следващата голяма сбирка се очаква да е двубоят със зелените от Делиормана. Там предвиждам около 20 000, с уговорката че дотогава и двата тима няма да губят точки 8-)

Ако на мача с форест съберем 5-6000 ще е добре.Просто мача е от 9 часа

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 20:59

TristaNNN написа:
Синьо сърце написа:Да бе, дай да ходиме два часа преди мач...Днес 20 минути преди началото си влязох за две минути. Билет-за 5 минути. Проблемът се появи на полувремето.Аз много пъти преди съм излизал и никога не е имало спънки...Колата си оставям по уличките между сектор Б и Ботевградско и е наблизо. Не разбирам подобно нещо и ще го поставя на обсъждане на следващо събиране!

Е, не казах 2 часа преди мач :lol: Просто ако всички пият по една бира по-малко, няма да има опашки преди мача. А що се отнася до твоето преживяване - да, кофти случка, но коментарът ми беше във връзка с опашките преди началото на мачовете, които колегата посочи.

Да, наистина като влизах имаше вече доста опашки на касите.Тези неща трябва да се изчистят. А моето вече съм го забравил, но ще направя така, че да не се случи на други и всичко да е ясно и регламентирано. Със сигурност клубът няма интерес от подобни случки и ще реагират. Идват дербита с Лц и Чц и всичко трябва да е ОК. Полицаите бяха много вежливи, в интерес на истината ( без един ) и ми съчувстваха, но явно някъде наистина циркулира подобно тъпо нареждане. Аз не съм се заяждал, а исках да ми се покаже заповед, правило или каквото и да е, забраняващо да напускаш стадиона.Нейсе...
По темата-тежък мач с тежък противник. Правилно изигран тактически с цел три точки, а не красива игра.Такива ще има още. бих отбелязал две слабости-първо, до десета минута имахме две положения и трябваше да вкараме... Второ,след 2-0 трябваше да ги смажем и вкараме трети гол, а не да я клатим...Инак като за първи мач-нормално, имаме си трески за дялане-Костов да ги мисли!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 04 мар 2012 20:59

Аз пък мисля,че днес трябваше да има много повече хора от колкото бяхме.Толкова хубаво време, промени в отбора,нови футболисти,мачът беше в много удобно време(неделя на обяд) просто никой фен няма оправдание,за да не присъства на стадиона.Отделен въпрос е как може да няма достатъчно отпечатани билети и около 1000 човека да влезнат след 10 минута на мача поради тази причина.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 21:05

rare написа:
TristaNNN написа:Наистина беше страхотна атмосферата днес, за което силно допринесоха момчетата от Сектор Б. Пожелавам си по-честичко да сме толкова и зарядът и емоциите да са на такова ниво. Аз лично не предвиждах повече от 4 000 хиляди, ама на - хубавото слънчево време и полъхът на добрите вести около отбора си свършиха работата.
Това обаче беше само за днес, нека да сме реалисти. С тази игра, поне 30% от днес присъстващите няма да дойдат скоро, дано да не съм прав.
Следващата голяма сбирка се очаква да е двубоят със зелените от Делиормана. Там предвиждам около 20 000, с уговорката че дотогава и двата тима няма да губят точки 8-)

Ако на мача с форест съберем 5-6000 ще е добре.Просто мача е от 9 часа

Ауууууууу. Дяволски си прав :( Сега погледнах и програмата, където пише че е в Понеделник :x
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 21:09

blue avalanche написа:
BadBoy написа:

"от BadBoy на 02 Мар 2012 20:22

Avanti_Ragazzi написа: Другото което очаквам е на Герена да има минимум 10 000 човека, стига да не вали!!!

Между 5 и 6 хиляди ще сте ;)
"
Тц!Не позна!

Остава да се доверим на това какво са писали журналистите и приемам написаното за вярно.
Много се радвам, че представлявам интерес за теб, след като се връщаш назад в темата за да видиш какво съм писал преди мача, това ме трогна и благодаря.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”