TristaNNN написа:Синьо сърце написа:Да бе, дай да ходиме два часа преди мач...Днес 20 минути преди началото си влязох за две минути. Билет-за 5 минути. Проблемът се появи на полувремето.Аз много пъти преди съм излизал и никога не е имало спънки...Колата си оставям по уличките между сектор Б и Ботевградско и е наблизо. Не разбирам подобно нещо и ще го поставя на обсъждане на следващо събиране!
Е, не казах 2 часа преди мач

Просто ако всички пият по една бира по-малко, няма да има опашки преди мача. А що се отнася до твоето преживяване - да, кофти случка, но коментарът ми беше във връзка с опашките преди началото на мачовете, които колегата посочи.
Да, наистина като влизах имаше вече доста опашки на касите.Тези неща трябва да се изчистят. А моето вече съм го забравил, но ще направя така, че да не се случи на други и всичко да е ясно и регламентирано. Със сигурност клубът няма интерес от подобни случки и ще реагират. Идват дербита с Лц и Чц и всичко трябва да е ОК. Полицаите бяха много вежливи, в интерес на истината ( без един ) и ми съчувстваха, но явно някъде наистина циркулира подобно тъпо нареждане. Аз не съм се заяждал, а исках да ми се покаже заповед, правило или каквото и да е, забраняващо да напускаш стадиона.Нейсе...
По темата-тежък мач с тежък противник. Правилно изигран тактически с цел три точки, а не красива игра.Такива ще има още. бих отбелязал две слабости-първо, до десета минута имахме две положения и трябваше да вкараме... Второ,след 2-0 трябваше да ги смажем и вкараме трети гол, а не да я клатим...Инак като за първи мач-нормално, имаме си трески за дялане-Костов да ги мисли!