Kallachew написа:Да , пропуснах да кажа за Бенаюн.. той също трябва да бъде продаден и , като гледам от продадените футболисти ще се събере сериозна сума:
Калу-15млн.
Малуда-10млн.
Анелка-10млн.
Бенаюн-5млн.
Босингва-10млн.
Ферейра-5млн.
Жирков-15млн.
Иларио,Търнбул-10млн.
Оби Микел(не се знае)-20млн.
Дрогба(не се знае)-18млн.
И , като се сложи една черта печалбата от продадените футболисти ще възлиза на около:100млн , ако успеем да им вземем горепосочените суми с тези пари спокойно ще купим:Агуеро-40млн,Неймар-30,Вийл-12...Може би Хълк,Таарабт , все пак това е мое мнение...наистина трудно ще се адаптират толкова много играчи , но пък не виждам друг начин...

Ферейра + Търнбул ще е чудо,ако изкопчим 5 млн. общо за тях.Дрогба,ако напуска,също няма да е над 10 млн.,даже е много,още повече,че е на 33,а и има 1 година от оставащия му договор,но според мен,той трябва да остане поне още 1 сезон.Микел също не е за продан според мен,както и Калу,стават за резерви,а и може да се разиграят,все още са доста млади и може да дръпнат напред,Микел е 24,а Калу - 25.На Иларио МИСЛЯ,че му изтича договор,така че от него няма да има пари,защото ще стане свободен агент.От Анелка и Малуда в най-добрия случай да вземем 15 млн. общо.На възраст са,а и вече няма кой да се ръси за тях.Аз все си мисля,че и Алекс напуска,което значи още 10-ина милиона,особено,ако се вземе и десен бек.Стават много централни защитници Брана,Луиз,Тери,Алекс,първите трима е изключено да бъдат продадени,а и най-вероятно ще върнем и Брума,който трябва да се налага,а пък и Алекс смело гони 30-те и не вярвам да го задържим,още повече,че е много чуплив,и всеки сезон отсъства по 2-3 месеца.Но това при положение,че се вземе десен бек.В нападение ни трябва един нападател или по-скоро крило,защото и ако Дрогба остане...,но може и такъв,който може и нападател и крило,но ако остава Калу и се върне Стъридж + оставането на Дрогба и присъствието на Торес,няма как да имаме повече нападатели.Така,че си мисля,че Калу и/или Дрогба ще напуснат или поне един от двамата.