Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Kallachew » 25 апр 2011 14:51

Frankie Lampard написа:Калу ще бъде жертван, в този случай. Достатъчно шанс му се даде ... А и може да му се вземе добра сума, от порядъка на 12-16 милиона паунда. Вероятно ще се подменят всички крила - Жирков, Анелка, Малуда, Калу - аут. Взимат се двама и се връща Стъридж. Доколкото знам точно това ще стане, но да видим. Неймар е лично желание на Абрамович, а както знаете - за него невъзможни неща няма. И Торес не ни се вярваше до последно, че ще дойде, ама какво стана :?: ...

Две крила задължително трябва да се вземат + тези , които си изброил пътници са още: Ферейра,Босингва може би и Микел и зависи вече за Дрогба... дали ще се разбере с ръководството.Иларио и Търнбул да се махат да се налага някой млад измежду Себек,Блекман,Делач + един десен бек за заместник на Ферейра и Босингва , като Ван дер вийл или Коулман от Евертън...! Може би и един атакуващ халф зад нападателите... ;)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 апр 2011 14:56

Да, за Босингва и Ферейра вече съм казал ... Бенаюн също може би ще бъде продаден, за да се отвори място за нов халф и да може да се налага малкия. Говореше се за Гансо, но май ще ходи в Интер, така че Хамшик и любимеца на Анчелоти - Пасторе са фаворити. Пастори по принцип е по-вероятен, но психично болния им президент, ще му иска 3-но на цената му.

10-тина страници по-назад съм си изложил вижданията, съобразени с целите на ръкводството и слуховете.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 апр 2011 15:11

Да , пропуснах да кажа за Бенаюн.. той също трябва да бъде продаден и , като гледам от продадените футболисти ще се събере сериозна сума:
Калу-15млн.
Малуда-10млн.
Анелка-10млн.
Бенаюн-5млн.
Босингва-10млн.
Ферейра-5млн.
Жирков-15млн.
Иларио,Търнбул-10млн.
Оби Микел(не се знае)-20млн.
Дрогба(не се знае)-18млн.

И , като се сложи една черта печалбата от продадените футболисти ще възлиза на около:100млн , ако успеем да им вземем горепосочените суми с тези пари спокойно ще купим:Агуеро-40млн,Неймар-30,Вийл-12...Може би Хълк,Таарабт , все пак това е мое мнение...наистина трудно ще се адаптират толкова много играчи , но пък не виждам друг начин... ;)

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 25 апр 2011 15:16

Ти да не си от ръководството, че чак и цени си и сложил? :lol:
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 25 апр 2011 15:21

Иларио, Търнбул и Ферейра не струват общо 5 милиона, ти си им сложил 15 :lol:

препоръчвам ти този сайт:http://transfermarkt.de/

Тука ще добием сравнително реална представа за нещата. Само младите таланти са малко по-скъпи, отколкото пише в сайта, но е много известен и доста скаути го следят. Микел няма да бъде продаден ! За Дрогба не знам, ама искам да остане.

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 апр 2011 15:28

mdfk написа:Ти да не си от ръководството, че чак и цени си и сложил? :lol:

Виж ся не съм но гледам футбол от 5 години на 14 съм. За 5 години все нещо трябва да съм разбрал... :) :lol:

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 апр 2011 15:28

Frankie Lampard написа:Иларио, Търнбул и Ферейра не струват общо 5 милиона, ти си им сложил 15 :lol:

препоръчвам ти този сайт:http://transfermarkt.de/

Тука ще добием сравнително реална представа за нещата. Само младите таланти са малко по-скъпи, отколкото пише в сайта, но е много известен и доста скаути го следят. Микел няма да бъде продаден ! За Дрогба не знам, ама искам да остане.

Знам го този сайт ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 25 апр 2011 16:44

Изображение

Челси ще трябва да изчака за Неймар , той е фокусиран върху Копа Америка

Челси ще трябва да почака още преди да подпише със Неймар . Силно се говори ,че играча е близо до договор със шампионите на Висшата Лига през лятото. 19-годишният играч който прави все по-силно впечатление е свързван и със Барселона и Ювентус. Самият той заяви ,че е фокусиран изцяло върху предстоящата Копа Америка във Аржентина през юли.
''Серия А ? Незнам какво е моето бъдеще. Всичко това е във Божиите ръце. Аз найстина незнам какво ще се случи през юни,'' заяви Неймар цитиран от Скай Спорт 24''.

Изображение

''В момента съм се съсредоточил единствено върху това да помогна на страната си да спечели Копа Америка . '' Много съм щастлив ,че моята игра е оценена високо.''

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 25 апр 2011 16:55

Изображение

Челси почти взе Нури Сахин , Борусия даде ''зелена'' светлина на трансфера

Звездата на Борусия Дортмунд Нури Сахин може да се счита ново попълнение на Челси . Настоящият отбор на играча позволи на преговори между Челси и самият играч. Ръководсвото на Челси е останало впечатлено от игрите на Сахин този сезон. 22-годишният играч ще положи основите на следващото поколение на Челси.
Последна промяна от Ballancee на 25 апр 2011 16:59, променено общо 1 път.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 25 апр 2011 16:56

Kallachew написа:Да , пропуснах да кажа за Бенаюн.. той също трябва да бъде продаден и , като гледам от продадените футболисти ще се събере сериозна сума:
Калу-15млн.
Малуда-10млн.
Анелка-10млн.
Бенаюн-5млн.
Босингва-10млн.
Ферейра-5млн.
Жирков-15млн.
Иларио,Търнбул-10млн.
Оби Микел(не се знае)-20млн.
Дрогба(не се знае)-18млн.

И , като се сложи една черта печалбата от продадените футболисти ще възлиза на около:100млн , ако успеем да им вземем горепосочените суми с тези пари спокойно ще купим:Агуеро-40млн,Неймар-30,Вийл-12...Може би Хълк,Таарабт , все пак това е мое мнение...наистина трудно ще се адаптират толкова много играчи , но пък не виждам друг начин... ;)

Ферейра + Търнбул ще е чудо,ако изкопчим 5 млн. общо за тях.Дрогба,ако напуска,също няма да е над 10 млн.,даже е много,още повече,че е на 33,а и има 1 година от оставащия му договор,но според мен,той трябва да остане поне още 1 сезон.Микел също не е за продан според мен,както и Калу,стават за резерви,а и може да се разиграят,все още са доста млади и може да дръпнат напред,Микел е 24,а Калу - 25.На Иларио МИСЛЯ,че му изтича договор,така че от него няма да има пари,защото ще стане свободен агент.От Анелка и Малуда в най-добрия случай да вземем 15 млн. общо.На възраст са,а и вече няма кой да се ръси за тях.Аз все си мисля,че и Алекс напуска,което значи още 10-ина милиона,особено,ако се вземе и десен бек.Стават много централни защитници Брана,Луиз,Тери,Алекс,първите трима е изключено да бъдат продадени,а и най-вероятно ще върнем и Брума,който трябва да се налага,а пък и Алекс смело гони 30-те и не вярвам да го задържим,още повече,че е много чуплив,и всеки сезон отсъства по 2-3 месеца.Но това при положение,че се вземе десен бек.В нападение ни трябва един нападател или по-скоро крило,защото и ако Дрогба остане...,но може и такъв,който може и нападател и крило,но ако остава Калу и се върне Стъридж + оставането на Дрогба и присъствието на Торес,няма как да имаме повече нападатели.Така,че си мисля,че Калу и/или Дрогба ще напуснат или поне един от двамата.

Върни се в “Архив”