Тео ти си мъдър.Приятно ми е да си обменяме мисли защото болката и любовта ни е една.Надявам се
нещата да се случат и развият по най-добрия начин.Опасявам се само от прословутата среща та Г.Г с
феновете защото не блестят с ум.А сега трябва разум и чувствата и емоциите на заден план.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
petko.h.markov
- Контакти:
- delqnski47
- Контакти:
Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев
edmon_dantes написа:redhooligan написа:Ами дано да не ви се налага да избирате,защото така като гледам нищо се не знае и за вас. Батков само казва че няма пари. Та както казах не се хвалете ,защото сметки без кръчмар се не правят и гладна мечка хоро не играе. Защото ако вие сте на наше място ще видим какво ще измислите и как ще реагирате.
С ръка на сърцето ти казвам, че в момента не искам да съм на мястото на червените фенове. Защото и двата възможни варианта, които се коментират са неприятни. Никой не иска отбора му да започне от долните дивизии или да се слее с друг отбор и на практика да стане друг отбор, но със същото име. Точно затова Ганчев иска да чуе феновете какво мислят. Не знам, много патова ситуация.
То вие в момента сте ''друг отбор''!Ако си мислиш,че сегашният ви отбор е създаден 1914.....значи си доста наивен!ЦСКА,Левски и много отбори претърпяха доста промени през годините,а тези години 1914 и 1948 са просто символични!Не значат кой знае какво!Важна е идеята...а тя е ЦСКА!Нищо друго....нито стадиона,нито футболистите,нито фланелките...те са просто предмети,които символизират идеята,но не са част от нея!Идеята,която е в сърцата ни!Е те това е ЦСКА!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
edmon_dantes написа:Никой не знае какво може да се случи - това е Божа работа. Но аз искам да те питам друго - при положение, че Литекс ще изчезне като клуб, как така купуват нови играчи - справка Миро Манолов. Явно има много неща, за които ние, обикновените фенове не знаем. Има въпроси, на които не мога да намеря отговор. С този трансфер на Манолов в Ловеч показва, че Литекс ще го има. Тогава изниква друг въпрос - ако фалирате и отидете при аматьорите, защо Стоичков ще става треньор? От обич към клуба? Възможно е, но не вярвам. Или пък изчаква как ще се развият нещата в ЦСКА и тогава евентуално ще стане треньор? Абе при вас е много мътна и кървава.
Ами Литекс си имат президент - Трифон Попов. Де юре той е собственик на клуба.
Според мен идването на Ицо в ЦСКА е много показателно за това, което ще се случи, а идването на Манолов в Литекс пък е показателно, че този отбор няма да се затрие. Има си начини ЦСКА да се справи с този дълг и без да фалира. Никъде не е казано, че падежът на тези 35 милиона е сега в понеделник, така че нещата със сигурност не са толкова драматични, според мен.
Тео, няма как да вземем лиценза на Литекс защото има ред забрани за това. А и да го вземем, те няма да отидат в Б група, а директно в окръжните, в най-добрия случай във В. Б група се води професионална и за там няма да имат лизенз. Ганчев каза нещо такова, но според мен просто върти и суче общи приказки. Да не говорим, че играчите на Литекс не могат да дойдат под наем от отбор, който няма лиценз. Просто е очевидно, че верният вариант още не е споменат официално. Нека изчакаме другата седмица и ще се разбере...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- delqnski47
- Контакти:
vaskonti написа:edmon_dantes написа:Никой не знае какво може да се случи - това е Божа работа. Но аз искам да те питам друго - при положение, че Литекс ще изчезне като клуб, как така купуват нови играчи - справка Миро Манолов. Явно има много неща, за които ние, обикновените фенове не знаем. Има въпроси, на които не мога да намеря отговор. С този трансфер на Манолов в Ловеч показва, че Литекс ще го има. Тогава изниква друг въпрос - ако фалирате и отидете при аматьорите, защо Стоичков ще става треньор? От обич към клуба? Възможно е, но не вярвам. Или пък изчаква как ще се развият нещата в ЦСКА и тогава евентуално ще стане треньор? Абе при вас е много мътна и кървава.
Ами Литекс си имат президент - Трифон Попов. Де юре той е собственик на клуба.
Според мен идването на Ицо в ЦСКА е много показателно за това, което ще се случи, а идването на Манолов в Литекс пък е показателно, че този отбор няма да се затрие. Има си начини ЦСКА да се справи с този дълг и без да фалира. Никъде не е казано, че падежът на тези 35 милиона е сега в понеделник, така че нещата със сигурност не са толкова драматични, според мен.
Тео, няма как да вземем лиценза на Литекс защото има ред забрани за това. А и да го вземем, те няма да отидат в Б група, а директно в окръжните, в най-добрия случай във В. Б група се води професионална и за там няма да имат лизенз. Ганчев каза нещо такова, но според мен просто върти и суче общи приказки. Да не говорим, че играчите на Литекс не могат да дойдат под наем от отбор, който няма лиценз. Просто е очевидно, че верният вариант още не е споменат официално. Нека изчакаме другата седмица и ще се разбере...
Така е да!И Титан,и ГГ нещо се пооплетоха в приказките,а фактите говорят друго!
И според мен вече е преначертано на 90% всичко,просто се изчаква до понеделник,поради някви си причини...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
- redhooligan
- Контакти:
edmon_dantes написа:redhooligan написа:Ами дано да не ви се налага да избирате,защото така като гледам нищо се не знае и за вас. Батков само казва че няма пари. Та както казах не се хвалете ,защото сметки без кръчмар се не правят и гладна мечка хоро не играе. Защото ако вие сте на наше място ще видим какво ще измислите и как ще реагирате.
С ръка на сърцето ти казвам, че в момента не искам да съм на мястото на червените фенове. Защото и двата възможни варианта, които се коментират са неприятни. Никой не иска отбора му да започне от долните дивизии или да се слее с друг отбор и на практика да стане друг отбор, но със същото име. Точно затова Ганчев иска да чуе феновете какво мислят. Не знам, много патова ситуация.
Най стойностното мнение от фен на Левски до момента.
Много спекулации,малко действия. Трябва да се изчака още 2 дена и ще се види какво ще стане. Защото тука стана една каша,че няма на къде
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
petko.h.markov написа:Тео ти си мъдър.Приятно ми е да си обменяме мисли защото болката и любовта ни е една.Надявам се
нещата да се случат и развият по най-добрия начин.Опасявам се само от прословутата среща та Г.Г с
феновете защото не блестят с ум.А сега трябва разум и чувствата и емоциите на заден план.
Има много точни хора от тия фракции който ще бъдат на срещата и ще се предложат на ГГ най-точните и правилни промени за доброто бъдеще на отбора, без да се покътва историята, традициите и успехите! Най-много се страхувам и опасявам от синьото БФС! Вече почна огън да излиза от там, имам чувството, че много лошо ще изригнат като последна преграда в това ЦСКА да няма добро бъдеще!
Колко наглостт изтече в последните страници само... Затривате с лека ръка отбори, преименувате, присвоявате, а получилият се Франкенщайн все още е любимия ви отбор, как става тая работа? С лиценза на Литекс, а в същото време ЦСКА, как става тая работа? Колко от трофеите ви ще се броят, ако вземете лиценза на Литекс?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
petko.h.markov
- Контакти:
Teo написа:petko.h.markov написа:Тео ти си мъдър.Приятно ми е да си обменяме мисли защото болката и любовта ни е една.Надявам се
Има много точни хора от тия фракции който ще бъдат на срещата и ще се предложат на ГГ най-точните и правилни промени за доброто бъдеще на отбора, без да се покътва историята, традициите и успехите! Най-много се страхувам и опасявам от синьото БФС! Вече почна огън да излиза от там, имам чувството, че много лошо ще изригнат като последна преграда в това ЦСКА да няма добро бъдеще!
За бфс си прав.Но юристите би трябвало да знаят правилниците и законите.Така да изпипат нещата че да
няма възможност за удари под кръста.Аз мисля че този проект е готвен отдавна -не са се събрали вчера.
За това намекнаха Иванов и Борисов в началото на тази година.Сега и политическата ситуация е друга.
Гришата има лоби и позиции и няма да смеят да се гаврят с нас както го правиха през годините.Но да не
рисуваме дявола на стената.
-
petko.h.markov
- Контакти:
W84me написа:Колко наглостт изтече в последните страници само... Затривате с лека ръка отбори, преименувате, присвоявате, а получилият се Франкенщайн все още е любимия ви отбор, как става тая работа? С лиценза на Литекс, а в същото време ЦСКА, как става тая работа? Колко от трофеите ви ще се броят, ако вземете лиценза на Литекс?
Добре де да те попитам само-защо се тревожиш толкова за нас.Защо напъваш мозъчни клетки?Излез на вън
разходи се-времето е чудесно.Ние си имаме проблем и сме притеснени-ти защо? Всичко ви е наред.Сега се сещам
-какво им е на Батков и Сираков сега? Плюха се като цигани а сега са готови да правят компромиси.
- blue avalanche
- Контакти:
CSKA 78 написа:За не разбралите нека да поясня.Тъй като ГГ явно не иска да плаща задълженията на ЦСКА,неговите 2 от 3-те варианта са:
1.Фалит на ЦСКА с Ганчев
При вариант номер едно по-горе ЦСКА обявява фалит и взема лиценза на Литекс(как ще стане точно врътката,питайте юристите на ЦСКА и Литекс) за А група,като по-този начин остава в елита.Оранжевите без лиценз изпадат в Б групата.
Относно титлите,могат да станат 35 ,но затова отборът в Б група Литекс също трябва да бъде преименуван,по-този начин новият ЦСКА става приемник на на другите два.
Сините фенчета измислиха няколко имена на новия ЦСКА,но най вероятно новият ЦСКА ще се казва ЦСКА 1948 или ЦСКА-АС23.
"Оранжевите" без лиценз изпадат в ...Ж група!
...най вероятно новият ЦСКА ще се казва ЦСКА 1948...
А цифрата 1948 в името символизирайки...какво?