Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот memnto » 18 авг 2014 23:24

Нека затаим дъх и да изчакаме изтънчения коментар на другаря Къшей. Не се и съмнявам, че този корифей на форумното дело отново ще покаже завиден нюх към разбиването на заплетени и сложни казуси. :geek: :mrgreen:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 23:34

Venko123 написа:
W84me написа:Всичко е ясно вече, хлопвайте кепенците...

Иво Иванов - Праховеца е един изключително честен и почтен бизнесмен, който винаги говори истината и само истината. 8-)

Лошото е,че Пакурар в интервюто си каза,че не е подписал никакво разсрочване.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 18 авг 2014 23:35

А може ли да ми кажеш, кой от клуба е казвал, че е подписал разсрочване, защото наистина не съм информиран?

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 18 авг 2014 23:38

Venko123 написа:А може ли да ми кажеш, кой от клуба е казвал, че е подписал разсрочване, защото наистина не съм информиран?

Никой не го е казал,но вариантите не са много.Пакурар казва,че му дължат пари и си ги иска веднага,но лошото е,че срока за чистене на дългове беше 30.06.2014 и след като като не е постигнато споразумения с дадения футболист,а следователно не му е и платено,значи сме нарушили правилата на УЕФА,което пък значи,че е напълно възможно да ни извадят от турнирите.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 авг 2014 00:55

Кои сте вие които сте нарушили правилата на УЕФА ? Нали знаеш , че в множествено число си говорят монарсите и лудите .Ти от кои си ?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2014 08:50

Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скоро ;) Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно :lol: Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания :lol: :lol: Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него ) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2014 09:25

boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скоро ;) Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно :lol: Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания :lol: :lol: Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него ) :lol:

Ако ви накажат за 3 години, това ще е края.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2014 09:30

Няма никакви индикации, освен изказванията на някакъв пияница :roll: Аз на Лупката му вярвам повече, отколкото на тоя :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 авг 2014 11:02

boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скоро ;) Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно :lol: Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания :lol: :lol: Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него ) :lol:

http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/48050 ... dzhiu-bush

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 авг 2014 11:09

Тик-так, ти от цялото интервю само заглавието ли прочете? Дали обърна внимание на думите, че "това ръководство е много по-сериозно от старото", "в момента ситуацията в ЦСКА няма нищо общо с предишната" и "спокойно може да подпише с ЦСКА"???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”