Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Нека затаим дъх и да изчакаме изтънчения коментар на другаря Къшей. Не се и съмнявам, че този корифей на форумното дело отново ще покаже завиден нюх към разбиването на заплетени и сложни казуси.

-
Тик-Так1892
- Контакти:
Venko123 написа:W84me написа:Всичко е ясно вече, хлопвайте кепенците...
Иво Иванов - Праховеца е един изключително честен и почтен бизнесмен, който винаги говори истината и само истината.
Лошото е,че Пакурар в интервюто си каза,че не е подписал никакво разсрочване.
А може ли да ми кажеш, кой от клуба е казвал, че е подписал разсрочване, защото наистина не съм информиран?
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Venko123 написа:А може ли да ми кажеш, кой от клуба е казвал, че е подписал разсрочване, защото наистина не съм информиран?
Никой не го е казал,но вариантите не са много.Пакурар казва,че му дължат пари и си ги иска веднага,но лошото е,че срока за чистене на дългове беше 30.06.2014 и след като като не е постигнато споразумения с дадения футболист,а следователно не му е и платено,значи сме нарушили правилата на УЕФА,което пък значи,че е напълно възможно да ни извадят от турнирите.
Кои сте вие които сте нарушили правилата на УЕФА ? Нали знаеш , че в множествено число си говорят монарсите и лудите .Ти от кои си ?
Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скоро
Пакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно
Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания
Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него ) 
Леевски, оле
boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скороПакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно
Още повече, че ако разсрочи, има шанс да си вземе парите, щото ще ни е като изискване за ЕКТ, обаче ако ни изгонят за 3 години, ще хване чичо му Лупи за долуподписания
![]()
Лиценза за "А" група е лесен, тука играе Перуката и нещата са лесни, а Пакурар ще остане в графа "има да взима" и ще му се наложи да слага гипскартон другото лято ( което съм сигурен, че е правилната професия за него )
Ако ви накажат за 3 години, това ще е края.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Няма никакви индикации, освен изказванията на някакъв пияница
Аз на Лупката му вярвам повече, отколкото на тоя

Леевски, оле
-
Тик-Так1892
- Контакти:
boabbb написа:Тик-Так, нещо ми се струва, че се опитваш да се правиш на ТРОЛей тука и не е невъзможно да ти тегля една пичка майчина съвсем скороПакурар, не знам кой си, кой ще прави интервю с тоя, дето не е играл футбол от 2-3 години, сигурно
![]()
http://sport1.bg/futbol/futbol-bg/48050 ... dzhiu-bush
- mistreated
- Контакти:
Тик-так, ти от цялото интервю само заглавието ли прочете? Дали обърна внимание на думите, че "това ръководство е много по-сериозно от старото", "в момента ситуацията в ЦСКА няма нищо общо с предишната" и "спокойно може да подпише с ЦСКА"???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...