Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 16:25

Специалистът по международно спортно право Георги Градев даде своя коментар относно евентуалното сливане между ЦСКА и Литекс, което се очаква да се случи с встъпването на власт на "Армията" на Гриша Ганчев. Според Градев няма проблем това се случи, без "червените" да загубят титлите и купите от историята си.

"Има вариант, според който Литекс да стане ЦСКА, а ЦСКА да фалира и да се реализира прехвърляне на обособена част от ЦСКА на Литекс, включително историята/титлите. Но това зависи от някои фактори, които юристите по сделката трябва да оформят.

Аз лично не мисля, че най-важното тук е юридическата страна на въпроса. Много по-важно е дали феновете осъзнават необходимостта от промяната и дали ще припознаят новия клуб като ЦСКА, така както направиха феновете на Глазгоу Рейнджърс и Ботев (Пловдив) например, помагайки на тези клубове да се възродят и да продължат напред без да губят историята си.

Според мен не трябва да се обръща такова внимание на механизма, по който ще се реализира това. Ако новият клуб се казва ЦСКА, играе на "Армията" с червени фланелки и музеят на Сашо Манов е все още там с всичките титли и купи в него, не виждам проблем феновете да припознаят новото дружество, което ще е наследник на историята/титлите на старото.

Това вече се е случвало в историята на ЦСКА 4 пъти досега, а в историята на Левски поне 2 пъти, но никой не е бил против. Защо да не стане още веднъж с ЦСКА сега? На кого пречи това?

В настоящия момент предложението на Гриша Ганчев е най-добрият вариант за бъдещето на ЦСКА и моето лично мнение е, че истинските фенове трябва да го подкрепят изцяло! Независимо дали ТИТАН ще запазят акции в новото дружество, или не, то ще се управлява от Гриша Ганчев, който е доказал възможностите си и заслужава да му се гласува доверие.

Накрая, истинските фенове трябва задължително да се разграничат от един определен кръг от хора, които от известно време насам работят усърдно срещу интересите на клуба и преследват само лични интереси", смята Градев.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2013 16:28

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Вие не искате ли да сте на върха? Или толкова много ви кефи политиката на Батков, че сте склонни да му простите липсата на всякакви успехи в последните години? Както казах, нека Ганчев развива ЦСКА като клуб, като база и въобще да води адекватна политика, пък аз ти гарантирам, че никой няма да го гони, и че успехите ще дойдат сами.

Разбира се,че искаме да сме на върха.Но ако някой направи допитване дали искаме Ганчев да вземе клуба,а Литекс да се казва Левски,нали се сещаш какъв ще бъде отговора на левскарите?
А вие сте съгласни и с дявола да се съюзите,а Литекс да изчезне от "футболната карта"(защото ТОЧНО ТОВА ще се случи-под една или друга форма),само и само на вас да ви се случат нещата...

Представям си колко сте недоволни от поглъщането на Спартак, от където получавате половин титулярен отбор, който пък ви носи едни от най-големите успехи.
Клуба няма да се казва ЦСКА-Литекс, а ЦСКА 1948, примерно. И то изобщо ако се стигне до пререгистрация, но според мен има варианти нещата да си останат така - всичко е въпрос на договорки. 35 милиона не е непосилна сума ако се разсрочи за 20г. Та вие ще инвестирате в стадиона подобна сума за 5 години! Как мислиш - дали ще ви я подарят тази сума или ще ви я пишат на сметка?

Сигурен съм, че ако се поразровя ще извадя десетки, ако не и стотици мнения на левскари, които "пророкуват" закриване на "изкуствения" отбор на Литекс, както и на Лудогорец. На какво от горе сега си се загрижил за тях? Литекс имат добра изградена база - материална и организационна, така че все ще се намери кой да ги издържа. Така или иначе отдавна те не са отбор с амбиции да печелят трофеи, а да печелят пари от трансфери - както от привлечени играчи, така и най-вече от юноши. Смятам, че е безспорен факт, че в момента тяхната школа е най-добрата като качество и количество на играчите, които изгражда.

Но ти не се притеснявай, рано или късно и при вас ще изникне подобен казус. Вече половин година не се знае кой финансира стадиона, не се знае какво става с 20-те милиона дългове на Левски към Батков, както и не се знае колко дължите на Чорни. Четири години подред се проваляте в ЕКТ, от там няма приходи, тая година също не се очертава да е розова.... До кога смяташ, че ще наливат пари при вас без в един момент някой да поиска възвръщаемост? Рано или късно ще ви застигне и вас това и тогава ще те питам колко сте горди и над нещата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 16:30

Teo написа:
Специалистът по международно спортно право Георги Градев даде своя коментар относно евентуалното сливане между ЦСКА и Литекс, което се очаква да се случи с встъпването на власт на "Армията" на Гриша Ганчев. Според Градев няма проблем това се случи, без "червените" да загубят титлите и купите от историята си.

"Има вариант, според който Литекс да стане ЦСКА, а ЦСКА да фалира и да се реализира прехвърляне на обособена част от ЦСКА на Литекс, включително историята/титлите. Но това зависи от някои фактори, които юристите по сделката трябва да оформят.

Аз лично не мисля, че най-важното тук е юридическата страна на въпроса. Много по-важно е дали феновете осъзнават необходимостта от промяната и дали ще припознаят новия клуб като ЦСКА, така както направиха феновете на Глазгоу Рейнджърс и Ботев (Пловдив) например, помагайки на тези клубове да се възродят и да продължат напред без да губят историята си.

Според мен не трябва да се обръща такова внимание на механизма, по който ще се реализира това. Ако новият клуб се казва ЦСКА, играе на "Армията" с червени фланелки и музеят на Сашо Манов е все още там с всичките титли и купи в него, не виждам проблем феновете да припознаят новото дружество, което ще е наследник на историята/титлите на старото.

Това вече се е случвало в историята на ЦСКА 4 пъти досега, а в историята на Левски поне 2 пъти, но никой не е бил против. Защо да не стане още веднъж с ЦСКА сега? На кого пречи това?

В настоящия момент предложението на Гриша Ганчев е най-добрият вариант за бъдещето на ЦСКА и моето лично мнение е, че истинските фенове трябва да го подкрепят изцяло! Независимо дали ТИТАН ще запазят акции в новото дружество, или не, то ще се управлява от Гриша Ганчев, който е доказал възможностите си и заслужава да му се гласува доверие.

Накрая, истинските фенове трябва задължително да се разграничат от един определен кръг от хора, които от известно време насам работят усърдно срещу интересите на клуба и преследват само лични интереси", смята Градев.

Настъпило е време разделно.Виж колко мъдро го казах Тео. А не като теб-е.ало си ма.ката.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 юни 2013 16:33

petko.h.markov написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Да,бе...Ганчев да не е по-"як" отколкото Божков по времето на престоя му в ЦСКА?И как "останахте" след Божков???

Божков не направи нищо особено, това е абсолютен мит. ЦСКА тъпчеше на едно място - чат-пат някоя прилична селекция и това е. Но при Титан също имахме от време на време добра селекция. Божков не пипна абсолютно нищо по базата, не заби и един пирон. По негово време това не беше проблем, но с годините изискванията на УЕФА за стадионите се завишаваха и в един момент ни резнаха. Единственото положително нещо при Божков беше сравнително стройната организация и структура в клуба, но нищо повече. Както и при Титан, при него също имаше огромно текучество на играчи и безумни заплати. Така че стига с тоя мит за Божков...

Ако добре си спомням Божков прави много опити да вземе стадиона-но безуспешни.Никой не толкова луд
да влага пари в нещо което не е на клуба.И когато упреквате титан за това че не са инвестирали в стадион и база
не забравяйте кога получихме концесията-март 2012г.Герена е собственост от 1997г/безвъзмездно/

Не е ясно колко настоятелно е искал стадиона. Зарежи какво говореше, защото не се знае дали съвпада с това, което наистина е правил по въпроса...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 16:34

petko.h.markov написа:
Teo написа:

Настъпило е време разделно.Виж колко мъдро го казах Тео. А не като теб-е.ало си ма.ката.

От мъдър човек излизат мъдри думи :)

По темата: Мисля, че и големия Георги каза най-добрият вариант за ЦСКА София!
Последна промяна от Teo на 08 юни 2013 16:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2013 16:35

За не разбралите нека да поясня.Тъй като ГГ явно не иска да плаща задълженията на ЦСКА,неговите 2 от 3-те варианта са:
1.Фалит на ЦСКА с Ганчев
2.Фалит на ЦСКА без Ганчев.(Чувствам ,че сърчицата на нашите сини приятелки са се разтупкали от вълнение,аха да им се сбъдне сънят... ама ядец!)
При вариант номер едно по-горе ЦСКА обявява фалит и взема лиценза на Литекс(как ще стане точно врътката,питайте юристите на ЦСКА и Литекс) за А група,като по-този начин остава в елита.Оранжевите без лиценз изпадат в Б групата.
Относно титлите,могат да станат 35 ,но затова отборът в Б група Литекс също трябва да бъде преименуван,по-този начин новият ЦСКА става приемник на на другите два.
Сините фенчета измислиха няколко имена на новия ЦСКА,но най вероятно новият ЦСКА ще се казва ЦСКА 1948 или ЦСКА-АС23.
Единственото неприятно нещо ще бъде ,че ЦСКА няма да може да вземе участие догодина в ЕКТ,тъй като е нов отбор(това на сините много ще се хареса, хем на връх 100 годишнината си ще бъдат втори хем ще учавстват в шампионска лига).
Предполагам, че цялото нещо ще се случи след като ЦСКА отпадне в евротурнирите,за да може да участва в тях.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Вариантът е само един - ЦСКА (София)!

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 16:39

джони написа:
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов, който е един от най-известните привърженици на “червените” във ВИП-средите, направи силно изказване пред БЛИЦ във връзка с катаклизмите в Борисовата градина.

“Аз съм човек, който не говори много, но винаги съм се старал да казвам нещата в прав текст – без да увъртам. Чух внимателно изказванията на г-н Гриша Ганчев и веднага задавам въпроса – Защо Гришата иска да се превърне в гробокопач на ЦСКА? Какво имам предвид ли? Първо, аз съм твърдо против сливането на ЦСКА и Литекс и сформирането на нов клуб, което означава само едно – затриване на моя любим отбор, на любимия отбор на половин България. ЦСКА ще остане без история, без минало, без титлите и без триумфите си. Аз не искам да ми изтриват радостите, та и болките, които съм преживял – и като запалянко, и като ръководител в ЦСКА.

Второ, сливането на ЦСКА и Литекс категорично означава, че “Титан” ще остане да дърпа конците. А видяхте докъде “Титан” докара клуба – до фалит. Именно “титаните” са истинските гробокопачи на една футболна институция и дано Гриша Ганчев осъзнае това.

Не съм съгласен, че задълженията на ЦСКА са се натрупали с годините. Т.е. – че една част от тях са от времето на предишните собственици. Бях изпълнителен директор на ЦСКА по времето на Васил Божков и категорично заявявам, че тогава ние не сме имали огромни финансови задължения. Даже нямахме такива! От въпросните 35 милиона лева дългове в момента, 30 милиона от тях са под формата на кредити, които “Титан” е давал за издръжката на ЦСКА и те могат да бъдат изчистени. Остават 5 милиона. Извинявайте, ама 5 милиона лева ли са проблемът?!

Вярвам, че истинските фенове на ЦСКА няма да оставят нещата така. Убеден съм, че тепърва ще има реакция от цялата страна. Говоря са истинските запалянковци, а не за псевдофеновете.

По-добре да отидем в “А” окръжна, а не да се създаде хибрид с името ЦСКА 2013. Гриша Ганчев иска проучване. Та днес навсякъде имаше проучване. Навсякъде хората говорят. Пред вашата агенция, пред други медии. И всички са против това, което “титаните” и Ганчев са намислили. Силно се надявам обаче да размисля", завърши Манолов.

http://www.blitz.bg/sport/article/180542

Тоя е голям провокатор, цесекар е ама е ужасно тъпо парче, само гледа смут да създава ще ги е** у глупака! Като е толкова отворен да извади 35 милиона!
Последна промяна от Teo на 08 юни 2013 16:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 юни 2013 16:40

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Вие не искате ли да сте на върха? Или толкова много ви кефи политиката на Батков, че сте склонни да му простите липсата на всякакви успехи в последните години? Както казах, нека Ганчев развива ЦСКА като клуб, като база и въобще да води адекватна политика, пък аз ти гарантирам, че никой няма да го гони, и че успехите ще дойдат сами.

Разбира се,че искаме да сме на върха.Но ако някой направи допитване дали искаме Ганчев да вземе клуба,а Литекс да се казва Левски,нали се сещаш какъв ще бъде отговора на левскарите?
А вие сте съгласни и с дявола да се съюзите,а Литекс да изчезне от "футболната карта"(защото ТОЧНО ТОВА ще се случи-под една или друга форма),само и само на вас да ви се случат нещата...

Представям си колко сте недоволни от поглъщането на Спартак, от където получавате половин титулярен отбор, който пък ви носи едни от най-големите успехи.
Клуба няма да се казва ЦСКА-Литекс, а ЦСКА 1948, примерно. И то изобщо ако се стигне до пререгистрация, но според мен има варианти нещата да си останат така - всичко е въпрос на договорки. 35 милиона не е непосилна сума ако се разсрочи за 20г. Та вие ще инвестирате в стадиона подобна сума за 5 години! Как мислиш - дали ще ви я подарят тази сума или ще ви я пишат на сметка?

Сигурен съм, че ако се поразровя ще извадя десетки, ако не и стотици мнения на левскари, които "пророкуват" закриване на "изкуствения" отбор на Литекс, както и на Лудогорец. На какво от горе сега си се загрижил за тях? Литекс имат добра изградена база - материална и организационна, така че все ще се намери кой да ги издържа. Така или иначе отдавна те не са отбор с амбиции да печелят трофеи, а да печелят пари от трансфери - както от привлечени играчи, така и най-вече от юноши. Смятам, че е безспорен факт, че в момента тяхната школа е най-добрата като качество и количество на играчите, които изгражда.

Но ти не се притеснявай, рано или късно и при вас ще изникне подобен казус. Вече половин година не се знае кой финансира стадиона, не се знае какво става с 20-те милиона дългове на Левски към Батков, както и не се знае колко дължите на Чорни. Четири години подред се проваляте в ЕКТ, от там няма приходи, тая година също не се очертава да е розова.... До кога смяташ, че ще наливат пари при вас без в един момент някой да поиска възвръщаемост? Рано или късно ще ви застигне и вас това и тогава ще те питам колко сте горди и над нещата.

Никой не знае какво може да се случи - това е Божа работа. Но аз искам да те питам друго - при положение, че Литекс ще изчезне като клуб, как така купуват нови играчи - справка Миро Манолов. Явно има много неща, за които ние, обикновените фенове не знаем. Има въпроси, на които не мога да намеря отговор. С този трансфер на Манолов в Ловеч показва, че Литекс ще го има. Тогава изниква друг въпрос - ако фалирате и отидете при аматьорите, защо Стоичков ще става треньор? От обич към клуба? Възможно е, но не вярвам. Или пък изчаква как ще се развият нещата в ЦСКА и тогава евентуално ще стане треньор? Абе при вас е много мътна и кървава.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

maidena
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 16:41

Аз съм болен ЦЕСЕКАР от над 20 години.Според мен е най-добре клубът да изпадне в окръжните групи и да се върне след няколко години пречистен в А група с президент ГГ и без задължения.Който е приел идеята ЦСКА в сърцата си от футболистите ще остане 2-3 сезона и няма да ламти за пари.Според мен с вратар Стойчев,защитници Венци Василев,Грънчов,Апата и напреде с толкова мразения Станко,Карачанака и Делев,няма да има проблем да се върнем на най-високото ниво,после вече може да се мисли за сериозни селекции и пробиви.И помнете дори и да изпаднем историята си ни остава,а ФК леФски(пиша го така,защото все пак не можем да се подиграваме с името на национален герой :) )винаги ще си останат мафиотска и наркоманска структура и колкото и да се опитват да се гаврят с нас,след време всичко ще им се върне тъпкано.А и началото на сладкото отмъщение спрямо говедарите е липсата на сектора на гейарена,който не виждам как ще го построят до лятото на 2014.Тогава да ги питам аз колко са велики и как всичко при тях е наред....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 16:44

edmon_dantes написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Никой не знае какво може да се случи - това е Божа работа. Но аз искам да те питам друго - при положение, че Литекс ще изчезне като клуб, как така купуват нови играчи - справка Миро Манолов. Явно има много неща, за които ние, обикновените фенове не знаем. Има въпроси, на които не мога да намеря отговор. С този трансфер на Манолов в Ловеч показва, че Литекс ще го има. Тогава изниква друг въпрос - ако фалирате и отидете при аматьорите, защо Стоичков ще става треньор? От обич към клуба? Възможно е, но не вярвам. Или пък изчаква как ще се развият нещата в ЦСКА и тогава евентуално ще стане треньор? Абе при вас е много мътна и кървава.

Ние взимаме просто лиценза на Литекс, а те отиват в Б група! Това каза и ГГ вчера по дарик, Ники след края на разговора, забрави да го пика, как и защо точно в Б група отива Литекс!

Върни се в “Архив”