Serie "А" - сезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Serie "А" - сезон 2010/2011

Мнениеот acmilan » 28 май 2011 14:24

Middlesbrough написа:Фабрегас ще играе или в Арсенал или в Барса бе чоек :Д ... а Пасторе дане не го земете , Хамшик имате май шанс :С :Д

Не бъди толкова уверен за Сеск.Определено си пропилява младостта в Арсенал,а Барса така и не отправя оферта за него вече доста години,а и на кого на мястото ще играе там?Пасторе едва ли ще го вземем,президентът на Палермо се изприщва от злоба като чуе за Милан,а и не търсим подобен тип футболист.Все пак е любимец на Берлускони,което не го изключва напълно като вариант.За Хамшик действително е голям шанса.Иначе се появяват информации,че Мино Райола-агентът на Ибра,работи по голям трансфер от лондонски клуб,което освен Сеск,включва още Насри,Ван дер Ваарт и Бейл.Аз на всеки един от тях ще съм доволен :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 май 2011 14:44

Бейл е контузен и няма да кара подготовка ... Един трансфер би бил самоубийство ... Ще стане като с Торес ...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 май 2011 16:08

Берлускони: Няма да привличаме Марек Хамшик

"Няма да купуваме Марек Хамшик, това е сигурно", заяви дон Силвио по време на речта, която изнесе в Неапол.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 май 2011 16:09

Сигурно предстоят избори или са ги отрязали Изображение Много намирисва тази ''новина''

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 май 2011 16:23

acmilan написа:
Middlesbrough написа:Фабрегас ще играе или в Арсенал или в Барса бе чоек :Д ... а Пасторе дане не го земете , Хамшик имате май шанс :С :Д

Не бъди толкова уверен за Сеск.Определено си пропилява младостта в Арсенал,а Барса така и не отправя оферта за него вече доста години,а и на кого на мястото ще играе там?Пасторе едва ли ще го вземем,президентът на Палермо се изприщва от злоба като чуе за Милан,а и не търсим подобен тип футболист.Все пак е любимец на Берлускони,което не го изключва напълно като вариант.За Хамшик действително е голям шанса.Иначе се появяват информации,че Мино Райола-агентът на Ибра,работи по голям трансфер от лондонски клуб,което освен Сеск,включва още Насри,Ван дер Ваарт и Бейл.Аз на всеки един от тях ще съм доволен :mrgreen:

Ще ме извиняваш за Фабрегас,но ние го следим от 2 години и повече и шанса да дойде при нас е по-голям отколкото при вас ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2011 16:36

Хамшик няма причини да напуска Наполи, освен ако не е решил, че е постигнал максимума с този отбор. Наполи също няма особени причини да го продава за по-малко от 40м. Така че тая далавера ме съмнява.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 май 2011 16:46

durex написа:Ще ме извиняваш за Фабрегас,но ние го следим от 2 години и повече и шанса да дойде при нас е по-голям отколкото при вас ;)

Абе вие може и от 6 години да го следите,но това не означава,че шанса да играе в Интер е по-голям от шанса да дойде в Милан!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 май 2011 17:47

Santiago Munezz написа:
durex написа:Ще ме извиняваш за Фабрегас,но ние го следим от 2 години и повече и шанса да дойде при нас е по-голям отколкото при вас ;)

Абе вие може и от 6 години да го следите,но това не означава,че шанса да играе в Интер е по-голям от шанса да дойде в Милан!

Няма пък! Ние сме си го заплюли първи :P

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 май 2011 18:18

durex написа:
Santiago Munezz написа:

Няма пък! Ние сме си го заплюли първи :P

Най-интересно би било,ако дадем еднакви оферти към клуба и играча и да видим кого ще избере :P И това не се отнася само за Сеск,а за всеки един футболист.То и без това искаме почти винаги едни и същи играчи и накрая отиват някъде другаде :lol: :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 май 2011 00:36

Имам чувството, че в Калчото тази година ще акустират много големи футболисти...
За Интер спряганите не ги знам, но в Милан сигурно ще дойдат Ван Дер Варт, Беил, Сеск евентуално, в Юве се спрягат Кун, Рибери, Бензема, Тевез..
Луда работа, дано отново италианските отбори доминираме (без Интер .. :mrgreen: )
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”