Кировец написа:vaskonti написа:Не е приет изцяло, но не само, че ги няма протестите, ами и получи най-малко година доверие. При други обстоятелства нямаше да получи този комфорт.
Тук не става въпрос за това милионерите да проправят път на един учител, тук въпросът е, че един баровец, бъкан с червени пари(ако приемем, че е Гергов) е приятел с друг баровец - Ганчев. Ти наистина ли мислиш, че преди година Ганчев е бил готов да прати в долните групи един работещ проект като Литекс и тепърва да налива едни големи милиони в ЦСКА? Да, това е гадаене, но за мен е пълен абсурд Ганчев да си развали рахата в Ловеч. Там той е на печалба, абсолютно съм сигурен. За последните 15 години той е взел повече пари от трансфери, от колкото всички останали взети заедно. Айде, да не е чак толкова, но едва ли съм далеч от истината. Кажи ми защо му е да взима ЦСКА? Щото "още от детеее..."??? Стига моля ти се. Ако действително е искал, щеше да ни вземе от воле. Титаните могат само да му изхвърлят боклука, нищо повече. Не е казал, не ги е отвял.
Мдаа, а в дъното на сценария стои Тодор Батков, който наговори неговите хора да не дават лиценз на Томов и така той да ни стане по-черен от дявола. Това разбира се е добре изработен план - целта е Томов да бъде намразен и ЦСКА обезценен - после Титаните купуват обезценения ЦСКА, за да изперат някой друг милион, Гришата да стане за смях с две поредния искания и оттегляния, а за капак Ицата Стоичков да се черви като задник на маймуна, а след 5-6 години да се върне на белия кон - Лупакиса и вместо Гергов и Ганчев - хората в дебелата сянка, той сам да обере лаврите, а в замяна на първоначалното страдание и опити да бъде осъден са се разбрали Батков да прати Левски във Б група. Така вече ми изглежда по-логично и правдоподобно.
Васко, само едно ще ти кажа - когато Томов загуби лиценза с продажбата на 4-5 футболиста клубът си е стъпил спокойно на краката. След ерата Титан говорим за десетки милиони дългове и трябва барабар с футболистите и зстадион да се продаде, щото тия пари са огромни и си заминавахме като стой, та гледай.
Не, тогава в ЦСКА настъпи безвластие. Томов беше косвена жертва - колко хора тогава осъзнаха, че той беше просто служител на клуба, а не собственик, та да бъде нападан така? Батков просто се възползва от ситуацията. Защо Гришата не взе "обезценения" ЦСКА още тогава, през 2008, а го поиска сега, когато е натрупал едни милиони дългове? Къде е логиката? По принцип ако Гришата ни беше взел още преди години, вероятно щеше да стабилизира клуба, да оправи базите и да го направи работещо предприятие. Това не оспорвам. Оспорвам, че в последните 15 години е направил дори един сериозен опит да ни вземе, че изобщо е имал желание дори, особено пък миналата година, когато клубът тежеше така, както не е тежал никога - с милионите дългове и разрушената база. Освен това той не е глупав и е наясно, че ако основе някакъв ЦСКА-Литекс, масовия фен няма да го припознае като автентичния клуб и няма да получи подкрепа, няма да получи базите, а от там и кинтите ще са на вятъра. Кажи ми само една реална причина той да иска да вземе този ЦСКА от 2013?