Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Каде сте бе гонг
http://lokogorna.com/images/fbfiles/files/Kris_8.jpg Идваме да помагаме!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
mike28 написа:Виж, няма да споря с теб, принципно всичко което каза е вярно.
Я да си пропомним в кой град имаше митинги още по комунизма? При това организирани изцяло от гражданите, без никаква политическа намеса- този въпрос дори сме го дъвкали във форум.
Не знам, дали цяло Русе са от Левски, по скоро ми се струва, че тук на малко хора им пука за нещата ставащи извън границите на града. Добре де, защо сте се нацепили така помежду си? Това не е ли пак манталитет? Аз съм на мнение, че ако един път престанете да се делите, на 100 фракции, на канари и буфери и се обедините (което разбира се никога няма да стане)- ще изнесете и ЦСКА и Левски и Литекс и всички. Имате си всичко, което липсва на двата софийски гранда, обаче защо все така нещо не ви достига, а? Питам не, защото знам отговора, а именно за да чуя вашето мнение.
Ице може и тая да стане някой ден

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
О, не , аз не ги провокирам. Познаваме се горе- долу, все пак близо година пишем заедно.
Относно Дунав- тези момчета още преди 10 години продадоха цяло Русе. Обичам си отбора, ама не съм стъпвал на стадиона от тогава. И в момента играят само някакви наемници, дето им е през оная работа за отбора, името и публиката. Чисто и просто нямам намерение да си късам нервите с тях, има къде по-важни неща в живота.
Относно Дунав- тези момчета още преди 10 години продадоха цяло Русе. Обичам си отбора, ама не съм стъпвал на стадиона от тогава. И в момента играят само някакви наемници, дето им е през оная работа за отбора, името и публиката. Чисто и просто нямам намерение да си късам нервите с тях, има къде по-важни неща в живота.
момчета от пловдив(не казвам от ботев или локо), айде да не използваме прословутата дума СЕЛЯНИН.... не ни приляга----нека всеки да бъде такъв какъвто се чувства
Последна промяна от zalojnik на 26 мар 2009 23:23, променено общо 1 път.
Пловдив-люлката на българските таланти
OBICHAM_BOTEV написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:OBICHAM_BOTEV написа:Моля да бъде извинен грешката е моя ...
Хайде лека ви нощ , че се изложих като кифладжия ...
УСПЕХ , канари !
Чакай бе ,що бе майна?
Това че са ми изтрили мненията се извинявам. Изтриха ми едно мнение.А това дали модератора е ботевист или не . Може и да греша ,но за да ми трие мнението предположих че не е. Ако съм сгрешил моля да бъда извинен.
Респект. Не само аз мога да трия мнения тук - виж списъка горе колко са. Ако е било отговор към някой от наскоро сбогувалите се с форума потребители - съжалявам. Смислени мнения не трия. Ако се е случило такова нещо, било е по погрешка.
Свободен Ботев! (Дано булгаро излезе прав).
- PLOVDIV PEE 1912
OBICHAM_BOTEV написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:OBICHAM_BOTEV написа:Моля да бъде извинен грешката е моя ...
Хайде лека ви нощ , че се изложих като кифладжия ...
УСПЕХ , канари !
Чакай бе ,що бе майна?
Това че са ми изтрили мненията се извинявам. Изтриха ми едно мнение.А това дали модератора е ботевист или не . Може и да греша ,но за да ми трие мнението предположих че не е. Ако съм сгрешил моля да бъда извинен.В момента като гледам положението ,в което е Ботев и ме боли сърцето. Велик отбор като Ботев , а разни селяни да ни бият ,където ни хванат , ей затова ме боли и като ме подиграват другите от Левски и ЦСКА , защото не могат да разберат какво е да обичаш истински отбора си. Те искат само титли...
Е, аз не искам титли . Искам красив и честен футбол и да видя ,че нашите играят такъв футбол !! Разказвам им какъв отбор е Ботев ,за историята за Чико , Гунди , Тумби и славните моменти в Европа ,но отношението им остава пренебрежително !
А всъщност те са селяните , а аз съм истинския фен.. Каква ирония.
Това ми е болката , но съм убеден в думите си.
Това не е само твоя болка а наша обща
mike 28 с теб можем да намерим общи теми, но и за мн неща можем да спорим
Естествено, че е така, Ако всички мислим еднакво, няма да има смисъл да пишем във форума. Аз не искам да ви предлагам някакво неискрено съчуствие , не искам да ви се правя на фалшив приятел- искам просто да ви обърна внимание на някои гледни точки, които по една или друга причина понякога ви убягват, без да държа да ги налагам.
Ето, само ще ви посоча в какво се превърна тази тема- почнахте едно, после обърнахте на второ, после разговора пое трета посока и вече дори и аз не знам за какво всъщност пишем тук. Последно, от Гонг пропуснали ли са нещо важно, или просто отново става въпрос за поредния слух за продажба на Ботев?
Ето, само ще ви посоча в какво се превърна тази тема- почнахте едно, после обърнахте на второ, после разговора пое трета посока и вече дори и аз не знам за какво всъщност пишем тук. Последно, от Гонг пропуснали ли са нещо важно, или просто отново става въпрос за поредния слух за продажба на Ботев?
mike28 написа:Естествено, че е така, Ако всички мислим еднакво, няма да има смисъл да пишем във форума. Аз не искам да ви предлагам някакво неискрено съчуствие , не искам да ви се правя на фалшив приятел- искам просто да ви обърна внимание на някои гледни точки, които по една или друга причина понякога ви убягват, без да държа да ги налагам.
http://www.vbox7.com/play:cece3c27 http://www.vbox7.com/play:99699b50 ZATOVA STAVA VAPROS mike28